sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kissakuvahaaste 155: pöytä

Viime tipassa osallistumme kissakuvahaasteeseen. Ruokapöytä on Mindylle niinkin sallittua aluetta, että pöydältä saa myös herkkuja. Tämä on Artun lanseeraama ruokkimisasento, jolla huvitamme silloin tällöin itseämme. Tuntuu vain niin kivalta, kun Mindy pitää kaksin tassuin kädestä kiinni.


Pöydällä on tällä hetkellä myös uusi kesäinen huvilaite. Ruusu on viskattu pois jo ajat sitten, mutta edelleen Mindy saa kalastaa ruusunlehteä maljakosta. On se lehti monesti sieltä kaivettukin, mutta palautan sen aina takaisin. Videosta tosin selviää, ettei sitäkään aina tarvita. Maljakko pitääkin muistaa ottaa esille kovimmilla  helteillä nesteytyksen ja riittävän vilvoittelun takaamiseksi. Niin, ne vastapestyt ikkunat eivät enää Mindyn roiskimisen jälkeen ole kovin puhtaat.-S

8 kommenttia:

 1. Ihalitavaa tassutekniikkaa jälleen!

  Kyllä kirkas lasi on hassu asia. Mindylle ei ole kukaan opettanut vielä, miten saada vedestä poistetut asiat takaisin veteen! Ihan selvästi alussa Mindy miettii sellaista asiaa? Helppoa on poisottaminen, mutta takaisinlaittaminen ei näytä olevan...

  Samalla tuli kasteltua muuten niin kuivahko Nyt-liitekin...

  Mandy vaatii joka aamu ja ilta vesihanasta juomisrituaalin. Itse aamu- ja iltatoimillani olessa vessassa, Mandy vaatii hanana auki! jos en "tajua", niin neiti nuoleskelee hanan suuta. Eli meillä ei ole ongelmana saako kissa riittävästi vettä, sitä kuluu aikalailla ainakin tuon 2krt/pv. Kupista juominen onkin sitten vähemälle jäänyt tämän rituaalin myötä.

  Tsemppiä kesän vesileikeille!

  VastaaPoista
 2. Ruusu tai gerbera, niin hyvä meininki :D Mindyhän suorastaan kerjää sitä, että nostat lehden takaisin. Mainio taltiointi!

  VastaaPoista
 3. siinähän on samalla hyvä tassujenpesumalja

  VastaaPoista
 4. Mandy: Juu, kirkas lasi... Mindy hyppäsi täysin vartaloin päin parvekelasia jahdatessaan hyttystä, jonka oli juuri syönyt. Lyhyt muisti.

  Mindy jossain vaiheessa osoitti kiinnostusta hanaa kohtaan ja laitoin vettä valumaan tosi hiljaa, mutta se vesi valui päälakea pitkin. Sen koommin ei ole kissaa lavuaarilla näkynyt. :)

  Naukulan Mamma: Todennäköisesti. Pitäähän maton tai peiton alta kaivetut lelutkin heti omatoimisesti työntää takaisin.

  Anonyymi: Vielä tarvitaan joku patenttiratkaisu takajaloille.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloo meitin lokiin syntskäbileisiin!

  VastaaPoista
 6. Moi, teitä en ookaan tavannut. Tosi kiva päästä bileisiin mukaan - kiitti! :)

  VastaaPoista
 7. Olipa hauska video! Onneksi kissoille riittää monesti halvat huvit. :D Pitäisiköhän kokeilla meilläkin... ~:)

  VastaaPoista
 8. ArualMaria: Taas uusi tuttavuus! Siitä vain sopivanlaista maljakkoa etsimään :)

  VastaaPoista