tiistai 17. toukokuuta 2011

1 vee, hiphei...


Siis hei kuka keksi, että pitää 1-vuotissynttäreinä mennä eläinlääkärille? Mä en yhtään arvosta tämmöstä touhua. Ensin tungetaan väkisin kaltereiden taakse ja keikutellaan ilmassa tuolla kadulla. Sitten vain möllötetään siellä vankilassa, kunnes joku yhtäkkiä haluu mut ulos sieltä. No en tule, kun kerta mut sinne pakotettiin - pysytään siellä sit kans!

Ja sit tulee tosi hikiset paikat ja väännellään ja käännellään. Punnitus sentään on parempi kuin kotona, saa ihan itse seistä vaa'alla. Mä olenkin 3,4 kiloa vaikka noi on aiemmin väittäneet, että olisin vähän enempi. Sitten mua lääppii yhtäkkiä kolme tyyppiä ja sohitaan piikillä. Onneks sit pääsee takas selliin ja eroon lääppijöistä. Halusin päästä vähän nopeemmin himaan sieltä, niin laitoin sitten oikein haisevan jännäkakan sinne varmuuden vuoks.

Oikeita synttäribileitä ja Milon vierailua odottaen,
Mindy

14 kommenttia:

 1. Me onnitellaan sua kaikista vastoinkäymisistä huolimatta oikein kovasti! Uskotaan vankasti, että parempaa seuraa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Mindy! Ymmärrän sinua, itse jouduin samaan tilanteeseen viikko takaperin. -Isis

  VastaaPoista
 3. Hyvä Mindy! Mustikin on joskus tehnyt jännäkakan lääkärillä.
  Mutta on se aika epäreilua, että sankaria noin kohdellaan. Hyvää synttäriä!

  VastaaPoista
 4. Onnea Mindylle, vielä ne pidot paranee!

  Juhlava serpentiinineiti ei tosin vielä kuvassa näytä olevan juhlatuulella. Ihmisten tapa "juhlistaa" synttäriä taisi hieman leipiinnyttää :D

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Mindylle, pojatkin lähettää purinaonnittelut neidille!
  Rokotuskäynnit on aina inhottavia :( Vielä inhottavampaa on verikokeen ottaminen, paitsi jos kissa sattuu oleman senverran blondi (Oskari), että kehrää koko toimenpiteen..

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea kauniille neidille! Olette kovin nuori :-)

  VastaaPoista
 8. Onnea ihanalle synttärisankarille, joka ei tosin näytä eikä kuulosta aivan onnelliselta. :) Onneksi ne oikeat synttäribileet ovat vielä edessä!

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea suloisille toukokuun tyttösille, Mindylle ja myös Mandy-siskolle!

  Ajatella, painat enemmän kuin 2,5-vuotias Minni. Mutta timmi tyttö olet, se näkyy kuvista!

  VastaaPoista
 10. Suurkiitokset onnitteluista! Onnittelut eivät ole missään tapauksessa myöhässä (Sirpa & Kollo), koska on koko toukokuu aikaa. Se on paras puoli siinä, kun on niin mystisesti syntynyt kenenkään huomaamatta. Tyhmää on, että samasta syystä sovitusta synttäripäivästä (13.5.) lipsuu helpommin.

  Musti osaa just hyvät temput, Oskari taas on ihan päästään sekaisin.

  Vitsit, kun Minni on keponen, kun vielä vähemmän painaa. Mutta hän onkin elegantti venäläisneiti. Mitähän Mandy painaa, kun viimeksi ainakin oli selvä painoero. Huhuu Mandy, jos satut näkemään, paljastatko painosi, vaikka se on aika epäkorrekti utelu.

  VastaaPoista
 11. Tässä täytyy olla Mindyn ja Mandyn lähisukulainen!

  http://www.flickr.com/photos/amnellanna/sets/72157604210364660/

  VastaaPoista
 12. Heips vaan Mindy! Täällä ollaan, vaikka emäntäni ei olekaan ehtinyt ihan joka pv lukea blogiasi. Enköhän minä nyt siskolleni voi kertoa painoni... Koti-henkilövaa'alla punnittuna tasan 4,0kg. Joten olen siis hiukka ronskimpi, mutta pieneksi ja siroksi minua sanotaan.

  Itse en juhlinut yx vee -synttäreitä, vaikka kyllä minua onniteltiin kotosalla.

  Isokuono-koiraa olen oppinut jo kirputtamaan korvalehdestä ja välillä kyllä nuoleskelen sitä naamasta. Ensin kyllä pitää tassuilla läpsiä päin näköä, tosin en kyllä jakssa kynsiä enää käyttää. Se on oikeastaan sellainen meidän keskinen leikki... Se kun tuppaa tunkea sen ison nenänsä turkkiini tai masuuni ja tuppaa nuuskimaan vähän joka paikasta... Koiran suorittamasta kirputuksesta en niin välitä, ettei vain innostuisi liikaa.

  VastaaPoista
 13. Minni: On kyllä ja raitapaitojen sukuhan ulottuu vaikka kuinka kauas!

  Mandy: Taidetaan ajan kanssa lähentyä kiloissa - aiemmin taisi olla selvästi isompi ero.

  VastaaPoista