maanantai 3. helmikuuta 2014

Lomailua

Meitä ei ole näkynyt blogeissa melkein pariin viikkoon, koska olemme valmistautuneet lomaan, lomailleet ja nyt kirjuri on vielä sairaslomalla (Mindy onneksi on aivan terve). Lomailla saattoi rauhallisin mielin, koska Mindy tykästyi tuttuun hoitopaikkaansa heti. Ei mennyt montaa minuuttia, kun Mindy makoili selällään maha paljaana. Mindyn turkkikin oli ehtinyt täysin parantua. Olisi ollut kamalaa jättää sairasteleva Mindy hoitoon.


Hoitopaikassa on paljon hienompi kiipeilypuu kuin kotona. Puussa oli kuulemma kulunut iso osa ajasta, mutta oli Mindy myös käynyt reteästi pelilaudalle rapsuja keräämään peliporukalta, vaikka olikin hoitajaansa vähän ujostellut.

 

Kuubassa oli hirveän paljon kulkukoiria, mutta tapasimme myös muutaman maalaiskissan (yllä) ja kaupunkilaiskissan (alla). Monilla oli karvattomia laikkuja ja joillakin silmät rähmivät, toiset näyttivät päälle päin hyväkuntoisilta.


Mindy oli puun yläosan pussukassa, kun palasimme. Hetkeen Mindy ei reagoinut meihin ollenkaan, mutta sitten se tuli miukuen puskemaan oikein voimalla. Kotona kuului taas iloisia miukaisuja tiheään tahtiin. Mindyllä on ollut vähän tylsää, kun kuumeinen kaveri ei ole jaksanut riehua, mutta onpahan ollut uniseuraa aamusta iltaan. Ihan aina Mindy ei kuitenkaan malta nukkua sängyssä, kun tarjolla on myös rinkka. Kuubaan (ja Kanadaan, jos joku sattui lukemaan, teimme ylimääräisen välilaskun) tuli rinkan mukana aimo annos Mindyn karvoja, koska se oli ihan lempparinukkumispaikka ennen reissuakin.


-S

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että hoitopaikkaa ei aristella. Upea kiipeilyteline, vau, tuollainen meillekin ;-)

  VastaaPoista
 2. Hah, kangaspuut sentään saivat olla rauhassa (toisin kuin hoitopaikan kasvi).

  VastaaPoista
 3. Loma on varmasti ollut hyvä! Ja onneksi Mindy oli jo kunnossa ja hoitopaikka on hyvä!

  Kangaspuut kelpaisi meillekin, tosin tilaa niille ei ole. Harmillista.

  VastaaPoista
 4. Iloinen jälleennäkeminen - selvästikin! Toivottavasti siellä tervehdytään viihdyttämään Mindyä pian. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että on luotettava ja hyvä hoitopaikka missä kissa viihtyy. Tervetuloa takaisin kotiin:)

  VastaaPoista
 6. Kuubassa??!! Herttinen! Oooh, matkakuvausta kaipaillaan!!!

  VastaaPoista
 7. Kuuba! Wau! Täällä kadehditaan Kuubaa ja poppanapuita, en oo ihan varma kumpaa enemmän. Tai se riippuu keneltä kysyy =)

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista, kiva että Mindy viihtyi hoidossa ja mikä se sellainen rinkka on, jossa kissankarvoja ei ole ;)

  VastaaPoista
 9. Henna, Friede ja Figo: Loma todella täytti suurimman tarkoituksensa: irti arjesta, Kuuba on jotain aivan muuta.

  Mamma N: Menee sitten loppuviikkokin saikulla, mutta vähän on rinkulaa heitelty.

  Myrsky ja Minna: Hyvästä hoitopaikasta on suuri apu, muuten voisi jäädä lähtemättä.

  Helena ja Blackie The Cat: Juu, enimmäkseen Havannassa, kaksi päivää Viñalesissa huikean kauniilla maaseudulla, jossa saattoi hengittää muutakin kuin 50-luvun autojen pakokaasuja. Kannattaa mennä, jos vain suinkin on mahdollisuus, äkkilähdöllä päästiin edullisesti.

  Me Like: Poppanapuukadehdinta välitetty eteenpäin poppanapuiden omistajalle, joka itsekin on niistä haltioissaan. :) Mindyn henkilökunta ymmärtää enemmän Kuuban päälle.

  Taru: Mindykin alkaa varmaan toivoa pikaista paranemista, kun joutui viime yön kuuntelemaan yskimistä. Mikä se sellainen mikään on, jossa ei ole kissankarvoja. :)

  VastaaPoista