lauantai 22. helmikuuta 2014

Kylmästä lämpimään


Siinä se rinkka on vieläkin lattialla. Miten sen voisikaan vintille palauttaa, kun se nyt vain on niin kiva makoilu- ja kynsimispaikka. Onhan tuo rinkka ollut aika hiostava lhellesäällä, ehkä Mindykin saa siitä jotain lämpöä lepoiluunsa.

Hirveästi ei haittaisi, jos Mindyn rinkkailu hupenisi, mutta unikaveritapaa ei todellakaan tarvitse hylätä. Mindy tulee edelleen joka ilta peiton alle kainaloon. Ei se siinä tuntikausia ole, mutta sen verran pitkään, että paikat puutuvat, kun en uskalla liikkumisellani hätistää kainaloista pois. Tähän on lisäyksenä tullut aamuiset söpistelyt, joissa voi painaa kasvonsa ihanan lämpöiseen ja pehmeään massuun.


Eilisiltainen vaativa ja odottava katse ruokapöydästä tietokoneelle herätti hieman ihmetystä. Ei meillä ole kummallakaan tapana syödä ruokapöydän ääressä. Tai mitään muutakaan näin talvella, kun ei noin lähellä ikkunaa tarkene. Patterit eivät luonnollisesti ole lämpimiä, kun eihän niitä ole tarkoituskaan lämmittää, jos huoltoyhtiöltä kysytään.

-S

PS. Anonyymi kommentointi on toistaiseksi pois käytöstä ison spämmimäärän takia.

8 kommenttia:

 1. Ei kai sitä toisen vuodetta voi pois viedä :D Mutta olen kyllä huomannut itsekin, että rinkat ja muut samanlaisesta kankaasta valmistetut asiat vetävät puoleensa kissoja. Mikähän siinäkin on taikana?

  Toivomme myös, että kyljessä nukkuminen ei lopu! SE on perin ihastuttavaa.

  VastaaPoista
 2. Kaikki missä on pohja ja laidat kiinnostaa kissoja :) Jos ne on vielä kankaasta, niin ne on vastustamattomia.

  VastaaPoista
 3. friedenvaltakunta: Mielenkiintoista, ja jos nämä kankaat vetävät puoleensa kissoja, miksei kissan petejä valmisteta niistä?

  Helena ja Blackie The Cat: Krhm, meiltä löytyy pehmustettu pesä kiipeilypuusta, jossa on käyty viimeksi vuonna 2012 muistaakseni ;) Jotain kausiluonteisuutta on siis havaittavissa.

  VastaaPoista
 4. Jos se on hyvä, sitä käytetään. Vaikka sen oikea paikka olisikin jossain säilössä ;)

  Mitä sitä lämpimillä pattereilla, kohtahan se kesäkin tulee. Mutta onneksi sulla on sentään kylkilämmittäjä siellä <3

  VastaaPoista
 5. Vähemmän rentouttavaa, kun kissa kehrää kyljessä ja pitäisi vaihtaa asentoa, mutta ei voi : D Eilen oli juuri sellainen tilanne ja kissa katsoi syyttävästi, kun kehtasin kääntyä.

  VastaaPoista
 6. Täytyy ajatella asiaa näin: Rinkka on nyt jokapäiväisessä käytössä, vintillä se menisi ihan hukkaan!

  VastaaPoista
 7. Ehkä Mindy odotti jonkinlaista herkkupalaa pöydälle? Vaihtelu virkistää, sanotaan :)

  VastaaPoista
 8. Taru: Ihan looginen periaate tietysti on käyttää hyvää.
  Tänään tarkeni syödä ruokapöydän ääressä - kevät on tulossa!

  Mayo: Se Ilme - kaikkensa tekee, ettei joudu syyttävän katseen kohteeksi.

  Myrsky ja Minna: Kaikesta huolimatta olin niin julma, että vein rinkan luistimien ohella vintille. Eikhöhän Mindy anna anteeksi, laitoin lohdutukseksi lampaantaljan samalle paikalle.

  Mamma N: En ihmettelisi, vaikka olisi odottanut. Pöydän kulmalla istuskelusta saa mallastahnaa, niin ehkä kuivattu kana olisi pitänyt seurata tuolilla istumisesta.

  VastaaPoista