sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kyläily


Viime viikolla päästiin kokeilemaan uutta kuljetuskassia tositoimissa. Siitä huolimatta, että Mindy on monet unet siellä ottanut, vastentahtoisesti se ei sinne halunnut mennä. Mutta kun kissa oli vetoketjun takana, matka sujui normaalia helpommin olkahihnan ja pienemmän koon ansiosta.

Kohde oli tuttu paikka, samoin Milo, joka oli heti vastassa. Kissat rennosti nuuskuttivat nenät vastakkain ja sitten seurasi perinteinen seuraamisleikki.


Mindy otti rennosti ja oli Milon kiipeilypuussa kuin omassaan - tai paremminkin enemmän kuin omassaan.


Vaikka Mindy oli olevinaan kuin Milo ei paljoa kiinnostaisi, piti kollia kuitenkin vähän pitää silmällä.


Onnistui Milo sentään kellauttamaan Mindyn. Enimmäkseen Mindy kulki uteliaana ympäriinsä ja Milo säpsähteli ilmaan hypäten kohdalle osuessaan. Säikky Milo on sen verran raukkis, että uskaltaa käydä Mindyyn kiinni vain takaapäin yllättämällä ja ylipäätään hetkinä, jolloin Mindyn on vaikein puolustautua. Nahistelut onneksi pysyivät aika leikkimielisinä.


Kotona Mindy teki pienen kierroksen riemukkaasti miukuen ennen syöksymistä ruokakupille. Pari päivää myöhemmin Mindy nukkui taas kantokassissa, jossa ei ollut pitkään aikaan käynyt.

-S

9 kommenttia:

 1. Kiva kun on kissakaveri kenen luona käydä vieraisilla. Mindyllä on silmät niin pyöreinä ihmetyksestä! Katselin teidän vanhoja videoitanne, Milo on kyllä varsin komea kissaherra.

  VastaaPoista
 2. Milo on kyllä hieno kaveri ja kyläily tuonee lisävirikettä molempien elämään. Mindyn mielestä lienee Milossa parasta, ettei herra kuitenkaan asu teillä :D

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on kassissa aina ruuhkaa kun ei olla matkalla minnekään, mutta kuten teillä: kun sitä sitten oikeasti pitäisi käyttää ollaan täällä ihan tsokissa moisista ehdotuksista !

  Eka kuva muuten on aivan loistava :D

  VastaaPoista
 4. Reipas kaverisuhetus - tykkäisin!

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Varsinkin Milon huiskahännästä on kasvanut ihan mieletön ilmestys. Mindyn ja Milon yhteisistä videoista ehdottomasti paras on tämä, jossa soi Mustan kissan tango: http://tassuinen.blogspot.fi/2010/11/mindyn-ja-milon-toinen-tapaaminen.html

  ella: Aivan oikein, silloin tällöin kissakisailut on hyvä piristys, mutta eihän sitä koko ajan kestäisi.

  Taru: Pitäähän auki olevan luukun edessä vähintään vartti saada tuumailla ennen kuin sisälle astuu.

  Harmaa: Nyt Musta ottamaan oppia kaveeraamisesta!

  VastaaPoista
 6. Oho! Te olette vierailleet! Mahtavaa kun on noin sosiaalinen kissa, että voi mennä vieraisiin paikkoihin, vaikka siellä on muitakin kissoja. Frieden kanssa ei onnistu... Tai nykytilannetta en tiedä, mutta jo alle vuotiaana se sähisi ja murisi koko kissan mitalta. Nyt voisi jo pistää pystyyn tappelunkin... Emme kokeile, varmuuden vuoksi.

  Mutta sellainen kuljetuskassi olisi kätevä. Niitähän on kahden kissan mentäviäkin. Ajoittain on ollut ongelmia käsien riittävyyden kanssa matkustustilanteissa.

  VastaaPoista
 7. Mindyn ja Milon tango olikin jäänyt minulta vallan näkemättä! Mainio video ja kuinka jännittävä aloituskohtaus :D

  VastaaPoista
 8. Henna, Friede ja Figo: Frieden onni, että kotona on maailman paras ystävä, vaikka muille voisi vain murista.

  Kuljetuskassin kätevyys taitaa olla Mindyn mielestä ehkä vähän kyseenalaista, kun meidän mallissa on niin taipuisa pohja, että siinä saattaa olla vähän turvaton olo. Pidemmille kantomatkoille ehkä kuitenkin otetaan kunnon kovaa muovia.

  ella: Kiva, kun näit - alku on niin huvittava ja voin vakuuttaa, ettei ole lavastettu. :P

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania lähikuvia Mindystä! <3
  Harmi, ettei kissanpöperö maistunut, mutta tutkimattomat ovat kissojen makunystyrät... Meidän Viiru on erittäin nirso - nytkin kaapissa on pussitolkulla märkäruokaa, jota neiti syö vain pitkin hampain, kun on oikein nälkä. Huoh!

  Onneksi Zooplussalle tehty tilaus on lähetystunnuksen perusteella jo ehtinyt Suomen rajojen sisäpuolelle, joten ensi viikolla saanemme iiiiison paketin täynnä kaikenlaista märkä- ja kuivamuonaa vaativan kulinaristimme mahantäytteeksi ;)

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista