perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ruokaisia faktoja


Kyllä kesti, mutta tässä se on: Vaahterakujalla ja Kissanpäiviä sijaiskodissa -blogeista saimme jo tovi sitten tunnustuksen - kiitos molemmille siitä! Tarkoituksena on kirjoittaa seitsemän faktaa itsestään.

1. Aamuisin Mindyn kanssa tuntuu olevan kilpailu, kumpi pystyy loikoilemaan sängyllä pidempään. Yleensä Mindy voittaa. Monesti käy kuitenkin niin, että palaan rapsuttelemaan Mindyä, jolloin lopulta Mindy saattaa olla se, joka myös pysyy poissa sängystä.

2. Mindy monesti tulee kanssani nukkumaan yhtä aikaa - aina jalkopäähän. Kainalokissa olisi kiva, mutta seura se on jaloissakin oleva.

3. Olemme molemmat nirsoja ja inhottavan ruoan haju saa perääntymään. Mindyn onneksi sen ei kuitenkaan tarvitse kuoria minulle sitrushedelmiä tai banaania, kun taas minun täytyy kestää tonnikalan löyhkä.

4. Kumpikaan meistä ei syö juurikaan vehnää. Itse syön vain gluteenittomaksi käsiteltyä, Mindyn ruoissa ei pääasiallisesti ole vehnää.

5. Aamuinen kaurapuuro maidon kera on yhteinen herkku, paitsi silloin kun olen pilannut sen banaanilla tai omenalla, joille pitää nyrpistää nenää.

6. Mindy on huomattavasti minua lempeämpi nälkäisenä.

7. Toisinaan on töissä aikaa naputella tällaista (varsinkin kun jättää kahvitauot muille - kahvi on minulle yhtä inhottavaa kuin Mindylle sitrukset). Kuvat odottavat tietenkin kotona, joten taas julkaisu venyy.

Varsinkin tämän hitaan toteutuksen takia tämäkin on ehtinyt jo aika monessa blogissa kiertää enkä millään osaa listata tähän 15 blogia, kuten ohjeet kehottavat. Ainakin kaikki seuraamani blogit ovat ihastuttavia. :)

 Vaadin katkaravut. Nyt.

-S

9 kommenttia:

 1. Kyllä tuolla päättäväisyydellä varmaan tuli katkaravut pöytään? :)

  VastaaPoista
 2. Melkoisen kilpailuhenkisiä olette! Minäkin voisin harkita osallistuvani kumpi loikoilee sängyssä pidempään -skabaan:D Tuonkaltaisen kisaan vaadittaneen ankaraa treenausta...

  VastaaPoista
 3. Ihana vaativa ilme. :D Meilläkin Lilja tulee aina samaan aikaan nukkumaan ja aina myöskin jalkopäähän. Joskus harvoin saattaa tulla mahan päälle makoilemaan mutta lähtee siitä kyllä sitten hetken päästä pois. Leevi oli sellainen, että se nukkui aina vatsan tai kaulan päällä. <3

  VastaaPoista
 4. Naukulan Mamma: Totisesti tuli ravut. Ei uskalla kokeilla, miten kävisi, jos jättäisi ilman. :)

  Myrsky: Voin suositella varsinkin viikonlopuiksi. Lauantaina oli tosi kovat kisa, joka kesti tuntikausia. Mindy taisi voittaa.

  Jutta: Terkkuja nukkumissamikselle! Oih, vatsan päällä nukkuja olisi ihana. Kaulakaveri kuulostaa vähän turhankin tukahduttavalta ja kutittavalta. :)

  VastaaPoista
 5. Siskoista löytyi jälleen yhteisiä piirteitä! Meillä on ihan samanlainen ilme, kun tahdotaan katkiksia! Mandy ymmärtää pakastikaapin ylähyllyn sisällön ja pienen lautasen laiton mikroon... Neiti tulee viivana tarkistamaan tilanteen jos salaa yrittää sille katkiksia laittaa...

  Sänkyyn myös tullaan nukkumaan mennessä ja herätessä. Koskaan ei tulla rinnan yläpuolelle, aina mieluummin kankun päällä leivotaan ja otetaan rapsutukset vastaan, sitten mennään polvien korkeudelle nukkumaan hetkeksi, sitten jonnekin toiseen huoneeseen...

  Lutunen Mindy :)

  VastaaPoista
 6. Ai että ihan siskosten yhteinen katkisilme :) Vielä kun saisi "kuin kaksi marjaa" -kuvan tyttösistä.

  VastaaPoista
 7. Olen joskus myös miettinyt, että mitähän typyt olis toisistaan mieltä, jos kohtaisivat? Muistaiskohan toisensa? Mitenköhän sitä itse erottais kaunokaiset toisistaan!!!

  VastaaPoista
 8. Samaa olen itse miettinyt. Mahtaiskohan jopa oikeasti onnistua tapaaminen, kun ei meidän välissä niin mahdottomasti kilometrejä ole? Olisi se jännä kohtaaminen. Luulisi tyttösten toisistaan erottuvan, vaikkei nopealla vilkaisulla varmaan. Ja se yhteiskuva olisi kiva. :)

  VastaaPoista
 9. Voisihan se olla täysin mahdollista, autolla pääsee ja kissan saa koppaan! Meillä tosin on se isokuono, joten ei varmaankaan Mindyn mielestä turvallinen paikka kyläilyyn, kun isokuonon hajuja on uhkaavasti koko kämppä täynnä, vaikka isokuonon laittaisikin siksi aikaa pois? Mandy ei ole Minnin luota lähdön jälkeen koskaan nähnyt lajitovereitaan, muttei kylläkään muitakaan otuksia. Ainoa karvaturri on meidän isokuono. Meille kyllä sopisi siskosvierailu, kummin päin vaan. Uskaltaako Mindy tulla meille vai tultaisko me teille? Mietitään sopiva ajankohta! Olisi kiva tosiaankin saada yhteiskuva ja nähdä, tuntevatko tytöt toisensa!

  VastaaPoista