tiistai 31. tammikuuta 2012

Postia Mindylle


Postista tuli tänään jännittävä pussukka, joka piti toki tutkia läpikotaisin. Mindy ei vielä tiedä, että tämän pussukan ansiosta lääkäri- ja muut reissut sujuvat tähänastista kuivempina. Meillä viikonlopun viettäneillä Tallinnan tuliaisilla oli suoja, josta otettiin malli ja mitat tähän vanhasta suihkuverhosta tehtyyn pussukkaan. Enää ei tarvitse olla kauttaaltaan luminen tai märkä, kun on muutenkin kurja ja jännittynyt olo.


Tässä vielä ekstrana näyte Mindyn sylkemistekniikalla viikon aikana  koostamasta teoksesta. Suurimmaksi osaksi teos koostuu valkoisesta kaoliini-pektiinistä, mutta mukana on myös ruskeaa toipilasruokaa sekä piristyksenä pinkki antibiootti. Lisukkeena stressikarvoja, joista tosin suurin osa on jo varissut.

-S

Muoks. Tässä vielä suoja kopan päällä (ristikko-ovi puuttuu kuvassa)

16 kommenttia:

 1. Onko tuo boksiin tarkoitettu päällinen siis? Täytynee laittaa ehkä meillekin tilaukseen tuollainen, niin ei tarvitse boksissa kärsiä läpivedosta. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, juuri siihen se on tarkoitettu. Huuto.netissä ainakin on jatkuvasti joitain myynnissä, mutta meillä ei ole perusmallin boksi, niin en ole sopivuudesta ollut vakuuttunut. Mutta onneksi on näppärä äiti. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, minä en ole omilta huoliltani edes huomannut, että teilläkin on ollut aikamoista :/

  Onko teillä siis nestemäistä vai pillerimuotoista Synuloxia ollut nyt käytössä?

  Toivottavasti Mindy voi jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin ymmärrettävää, onneksi teilläkin menee jo paremmin, kuten meilläkin - melkein ennallaan.

   Meillä annetaan 1,5 pilleriä päivässä, vielä on kuuria muutama päivä jäljellä. Onneksi kaksi viimeisintä satsia on mennyt ilman yli puolen tunnin vänkäystä.

   Poista
 4. Mindyn taiteilema asu: taiteelliset pisteet - aika suuret. Tekninen toteutus - ihan yhtä suuret. Toivotaan, että lopuissa pillereitä S tai A voittavat M:n.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kappas :) Nyt ollaan hyvin vahvasti voiton puolella, kun se kamala kaoliini-pektiini-syöttö loppui. Sen takia piti myös herätä turhan aikaisin ja pysyä valveilla keskellä yötä, kun piti pitää riittävästi väliä muihin lääkkeisiin. Sitäpaitsi se oli vieläkin yökkiksempää kuin Primperan, jota muuten on myös mukana teoksessa.

   Poista
 6. Hienoa, että teilläkin on nyt boksinpäällinen :) Unnalla on toppaversio, jonka oma näppärä äitini surautti alennustoppaliivistä. Tekee matkustamisesta huomattavasti suojatumpaa.

  Mindyn sekatekniikalla toteuttamalla taideteos on vaikuttava! Toivottavasti osa lääkkeistä on päätynyt kissan massuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unnakin varmasti kiittää, varsinkin sateessa ja pakkasviimassa.

   Meni niitä lääkkeitä sentään massuunkin asti. Ei voi sanoa, että olisi ihan millilleen oikeita määriä mennyt, mutta vähän ylimääräistä ruiskuun laitettiin, kun ei se kaikki suuhun mennyt - tai ainakaan siellä pysynyt.

   Poista
 7. Taidettehan se tuokin on! Mutta tuo taide ei ilmeisesti syntynyt luomisen ilosta, vaan se oli pakotettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti ;) Mutta komeana kaarena sitä töhnää toisinaan lensi.

   Poista
 8. Kiva kuulla, että ruoka maistuu ja lääkkeet vaihtuvat makoisampaan ruokaan! Enpä ollut kuullutkaan moisiesta pussukasta, pitäis varmaankin surauttaa sellanen Mandyllekin. Loisi varmaan neidille rauhallisempaa ja vedottomampaa turvaa kopassa matkustaessaan. Laitetaanko se pussi kopan ulkopuolelle päälle??? (Tyhmä kysymys varmaan... tuskin kissaa laitetaan sinne pussukkaan ja pussukka koppaan...)Heh...

  Tsemppiä paranemisen loppusuoralle ja iloista mieltä koko Mindyn perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vielä kuvan koppasuojasta, niin ei jää epäselväksi :) Sehän vasta olisikin, kun kissa laitettaisiin pussiin. :D Mindy pärjäsi kyllä hyvin ilman, kunnes tuli säitä, jolloin se kastui kunnolla lääkärireissuilla. Onhan siellä myös rauhallisempaa nököttää, kun ei tarvitse stressata ympärillä viliseviä maisemia.

   Poista
 9. Hieno päällinen :).

  Sullako on ihan omat varusteet kissan lääkitsemiseen? Kuvasta päätellen järkevää ennakointia :D. -Nimimerkillä Promax-tahnaisissa vaatteissa kerran töihin mennyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva päällinen kyllä, kun oletettavasti entisenä suihkuverjona kestää vettäkin aika hyvin.

   Aika nopsaan tuli selväksi, että ei kannata yrittääkään työvaatteissa lääkitys- tai ruokkimisoperaatiota. Riittänee, että Mindyn tekemistä kampauksista jää aina rippeitä töihin asti. Hauska kuulla kuitenkin, että myös lääkeroiskeet ovat olleet edustettuina. :)

   Poista
 10. Meillä ei onneksi yleensä ylletä teidäntasoiseen taiteelliseen ilmaisuun mutta kun kesällä piti antaa lääkehiililiuosta ruiskulla Sohville niin taisi mennä aika fifty-fifty kissannaaman ja keittiöpintojen kesken... Tää koppapäällinen pitää pistää korvan taakse uudestaan muhimaan, näyttää niin suojaisalta että saattais helpottaa meidän koppa/autokammoisen Jampan oloa vaikka vilttiäkin on kyllä kokeiltu. Terkuin Laura, Sohvi ja James

  VastaaPoista