lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulun viimeiset rippeet


Jotenkin eilen tuli sellainen olo, että kuusesta voisi jo luopua, vaikka Mindy kuinka sen alla viihtyykin ja havuilla maustettu kasteluvesi maistuu paljon paremmin kuin tavallinen. Kuusenkoristeita ollaan toki jo pari viikkoa noukittu ympäri asuntoa Mindyn pelailujen jäljiltä. Sängyn ja kuusen välinen juoksurata puolestaan alkoi loppiaisena muistuttaa muurahaispolkua. Aika hyvin niitä havusia kulki kissan mukana, kun tämä oli ensin lätrännyt vettä kuusenjalassa, joka oli loppuvaiheessa jo aivan täynnä havunneulasia.

Meidän pettymykseksi Mindy ei pihahtanutkaan tällä kertaa ollessaan turvallisesti lukittuna vessaan siksi aikaa, kun kuusi tiputettiin parvekkeelta. Viime vuonnahan Mindystä lähti aivan käsittämättömän kova ja syvältä kumpuava ääni, joka kuului ulos asti.

Mindy esittelee aktivointilaudan jouluversion.

-S

7 kommenttia:

 1. Mindylle lienee kertynyt kokemusta jo sen verran että tietää joulun tulevan uudestaan, eikä sen vuoksi hepuloinut?

  VastaaPoista
 2. "mutta ensi vuonna hän
  saapuu lailla ystävän
  ei voi toivo pettää"

  VastaaPoista
 3. Ei voi hankkia muovikuusta, kun kisu saa noin paljon iloa kuusesta : )

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuosta jouluähkyn saa :D

  VastaaPoista
 5. Mindyn iloksi se kuusi lähinnä tänä vuonna hankittiinkin. Nyt jos se mokoma odottaa saavansa samanlaisen huvipuun joka vuosi, ollaan melkoisessa kuusikierteessä. :)

  VastaaPoista
 6. Kuusi on varmasti ollut mieluisa Mindylle. Aktivointilaudan jouluversiossa taas on palkkiotasapaino kohdallaan! :D Arvostamme!

  VastaaPoista
 7. Ai niin, tämä oli vastaamatta. Tuo on aika perusannos - raksut syödään vain ja ainoastaan laudalta. Olisi kyllä aikamoinen palkinto. :D Joulun jäljeen mausteena oli aimo kasa kuusenneulasia.

  VastaaPoista