sunnuntai 15. tammikuuta 2012

84 senttimetriä kissaa

 Hii-op! Kohta yltää!

 Suuri kultainen pussinsulkija - olet minun!

Tai voisin mä vähän aikaa vielä roikkua tässä...

Ja tätä jumppailua voi jatkaa vaikka kuinka monta kierrosta. Tosin välillä on hyvä syöksyä suuren kultaisen pussinsulkijan perässä maton alle.
-S

9 kommenttia:

 1. Mikä noissa pussinsulkijoissa ja mehupurkin korkissa oikein viehättää :)Vain kissa tietää sen:) Halpaa huvia ainakin.

  VastaaPoista
 2. Voi ei mikä pitkä pötkylä! Mindyhän on kuin raidallinen (ja välillä pilkullinen) karvainen pitkä toukka :-D paitsi toukilla ei ole sivulle pojottavaa häntää.

  VastaaPoista
 3. Ootpa pitkä ja sujakka! Kaunis kaunis tyttö!

  VastaaPoista
 4. Mehupurkin korkki ei olekaan meillä pelikäytössä, mutta annas kun vahingossa tipauttaa pussinsulkijan lattialle, niin se saattaa olla hetkessä lämätty hellan tai jääkaapin alle. Kuminauhat on toinen suosikki, mutta sellaisten kanssa varsinkin saa leikkiä vain tarkasti vahdittuna.

  Mindy on hämmentävä karvapötkylä, kun sitä vain jatkuu ja jatkuu. Onpahan kunnolla silittämistä, kun Mindy makaa pitkällään.

  VastaaPoista
 5. Siinä on kyllä venytetty kaikki sentit ja millitkin käyttöön! Vaikuttavaa varvistelua!

  VastaaPoista
 6. Ihana siskoseni! Meillä on ihanat pantteripilkut masussa! Meillä Mandy on alkanut uutena aamurutiinina haluamaan, mahan rapsutusta ja silitystä vessan pörheällä matolla maaten! Kissa on ihan nirvanassa, kun sitä pöllyttelee masupilkuista!

  Todella olet sutjakka ja pitkä neiti! Että "mistä noita senttejä tulee???" Sopisit hyvin siihen mainokseen! Ihan olet, kertakaikkiaan! Ei tuossa voi kuin tulla hyvälle tuulelle katsellessani sinua!!! Kiitos Mindy!

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma: Kun tarve vaatii on venyttävä :)

  Mandy: Ihana kuulla siskosesta pitkästä aikaa! Ja kiva, kun on hyvää mieltä tuottavaa katsottavaa.
  Mikähän siinäkin on, kun ne rutiinit tuppaavat tulemaan aamuun, jolloin on pikkasen muutakin tekemistä kuin siirtyä kissan rutiinista toiseen? :) Mindy ei ole vielä noin tarkasti määriteltyä rapsurutiinia keksinyt, mutta Livian lähdöstä asti se on ollut hyvin hellyydenkipeä. Rapsutusten lomassa aamulla pitää ehtiä juosta postipakettinarun perässä ensin ympyrää sohvalla ja sitten melkein lentäen kiipeilypuuhun, josta naru kuljetetaan suussa kulloinkin mieluisimpaan paikkaan.

  VastaaPoista
 8. Voi miten pitkä kissa! :) Ihanat nuo varpaat alimmassa kuvassa, jossa Mindy seisoo ihan varpaiden kärjillä! Hyviä kuvia ja kultainen pussinsulkija taitaa olla aika ihana jonkun mielestä...

  VastaaPoista
 9. Mindykin taitaa tietää olevansa ihana pitkänäkin - tyyppi makaa niin pitkänä kuin mahdollista keskellä lattiaa ihan muuten vain.

  VastaaPoista