sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kyttäyskeikka


Mindylle tuli taas kyttäyshommaa, kun kylpyhuoneeseen majoittui kahdeksi yöksi kotia etsivät sisarukset. Varsinainen kotihoitopaikka ei ollut vielä valmiina, kun neitoset saapuivat satamaan lauantaina - siksi lyhyt visiitti.

On muuten todella hyvä nähdä Mindyn silmät taas normaaleina ilman vilkkuluomia. Eläinlääkärikuluvakuutuskin tuli toissapäivänä viimein postissa, vaikka se on ollut paperin mukaan voimassa jo 5.12.2011 lähtien. Ehdin jo kysellä sen perään ja miettiä, onko meillä nyt se vakuutus vai ei. Toivottavasti kallis vakuutus tietää terveitä vuosia (eikä vain rutkasti hammashoitoa, mitä ei korvata).


Kilpparikuvioinen Jonna tuli kehräten ja kiehnäten kopasta ulos, mutta saman päivän aikana mustavalkoinen alkuun aristellut Joanne ryhtyikin reippaammaksi kissaksi. Joanne hyppii narun perässä päin seiniä, kun taas Jonna ensin tarkkailee. Joanne yleensä väistää silittävän käden alta. Jonnakin ensin pakoilee, mutta nautti kaularapsutuksista rentouduttuaan. Selvästi kumpikin on vähän säikky lähinnä uuden paikan ja ihmisten takia - molemmat ovat muuten kovin reipasluonteisia ja luottavaisia.


Mindy on onnistunut pikaisesti näkemään pennut ovenraosta, ja on jälleen suhtautunut näkyyn varsin tyynesti.

-S

8 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kissakaverukset! :) Toivottavasti saavat hyvän kodin.

  VastaaPoista
 2. Olipas kauniita vieraita teillä!

  Ja onpas pitkä ja hyvävartaloinen kissa teillä! Viitaten tuohon edelliseen kirjoitukseen siis. Niin kaunis turkkikin! Kaikinpuolin hieno kissa. Onneksi ne vilkkuluometkin ovat nyt asettuneet!

  Toivotaan totisesti, että vakuutus tietää terveyttä ja vaivattomuutta! Meilläkin on molemmilla kissoilla vakuutus, mutta vielä niitä ei ole tarvittu. Toivottavasti ei tarvita jatkossakaan!

  VastaaPoista
 3. Erityisen onnelisii ollaan, että silmät on kunnossa! Mut kyllä noi uudet kaveritkin on aika jänniä.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva Mindystä - vilkkuluomet pysykööt poissa! Toivottavasti reippaille siskoksille löytyy pian oma koti.

  VastaaPoista
 5. Mahdottoman söpöt ja virkeät J-typykät :) Toivottavasti Mindy ei taas laita vilkkuja päälle, kun vieraat majoittuivatkin vain noin pienen hetken. Varmasti kalliissa vakuutuksessakin on ennaltaehkäisevää taikavoimaa ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kollektiivisesti! Valitettavasti tosiaan vakuutuksesta ei nyt ollut yhtään odotettua hyötyä. Miten voikin olla, että alle viikon sisään papereiden tulemisesta ehti tulla käyttöä?

  J-pennut lähtivät tänään odotettua aikaisemmin hoitopaikkaansa Espooseen ja kun ilta vierähti lääkärissä, en ehtinyt edes leikkiä pikkuisten kanssa. :/ Mustavalkoinen kuitenkin ehti ensimmäistä kertaa kehrätä ja puskea, kun annoin ruoan ja Axilurin illalla. Ilmeisesti molemmista on jo tullut kyselyjä.

  VastaaPoista