lauantai 31. joulukuuta 2011

Aistielämyksiä


Mindy on viime aikoina tuoksunut poikkeuksellisen hyvältä. En voi olla upottamatta nenääni tuoksuvaan turkkiin. Liekö viimeisetkin rippeet mikrohiekasta poistuneet? Ei ollut tuoksuvaa kissaa, kun sitä piti käyttää. Varmaan moni mikrohiekan käyttäjä on eri mieltä, mutta meillä se ei toiminut miltään kantilta.

Nukkuvan kissan tassut ne vasta tuoksuvatkin - ja mikä onni olla tuoksuetäisyydellä haukotuksesta. Mindyn haukotukset tuoksuvat mielestäni ihan samalle kuin edeltäjänsäkin (Minni on edelleen esittelemättä!). Sarjakuvien esittelyn yhteydessäkin ihmettelin Hallmarks of Felinityn taipumusta esittää kissan hengitys pahanhajuisena kuten tässä (tietysti juuri syöty ruokakin vaikuttaa).

Harmi, ettei tähän voi liittää hajunäytettä. Mutta ääninäytteen voi. Tämä on vähän vaisu, kun eihän tuo nauhurille halua esiintyä. Tässä kuitenkin Mindyn uudenvuoden terveiset ihanille lukijoilleen:-S

8 kommenttia:

 1. Kissan tuoksu! Sijaiskodissakin nuuhkitaan kissan turkkia, haltioituneena pienestä ja huumaavasta tuoksusta, ah!
  Aivan ihanan suloinen ääninäyte:) Kurnau!
  Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta Mindylle, Susanille ja Artulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Uutta Vuotta Mindylään! Täällä ei ääninäyte auennut, liekö Minni sotkenut koneen asetukset :(

  VastaaPoista
 3. Hei! Vietä hienoa uutta vuotta! Meil oli tänään korvienpuhdistus, hammaspesu ja turkkien harjaus, niin että hyvin tuulettuneet terveiset vaan täältä!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta Mindylle ja porukoille! Ääninäyte ei auennut täälläkään.

  VastaaPoista
 5. Annin henki haisee ainakin ällölle vaikka ravintona on raaka liha. :D

  Tuo ääninäyte muuten sai Annin ihan hämilleen! Anni ei yleensä reagoi tietokoneen ääniin mitenkään, voin katsoa miljoona kissavideota ja Annia ei voisi vähempää kiinnostaa. Mindy taisi kuitenkin jutella jotain todella erikoista sillä Annia tuli pyörimään ympärille hämmentyneenä ja jutteli takaisin. :D

  VastaaPoista
 6. Harmillista, kun joka toinen ei saa ääntä kuuluviin. En valitettavasti osaa arvaillakaan, mistä kiikastaa.
  Hauskaa, että Anni löysi ääninäytteestä jotain merkityksellistä. :D

  VastaaPoista
 7. Täällä kuultiin äänetkin! Uudenvuoden terveiset Mindyllekin :)

  Nukkuva kissa tuoksuu. Etenkin auringossa! Jotkut mikrohiekat saa kylläkin koko kissan tuoksumaan kissanhiekalta, mikä ei aina ole oikein hyvä... Frieden hengitys taas ei tuoksu oikein millekään, Figon taas haisee (vaikka sen hampaita yritetään putsata usein).

  VastaaPoista
 8. Kiva kun terveiset tuli perille! Nyt jään odottamaan aurinkoa, että pääsen tekemään vertailevaa tutkimusta. :)

  VastaaPoista