maanantai 19. joulukuuta 2011

Terve!

Kaksi viikkoa sitten otettiin näyte mykoplasman, kalikin, klamydian ja herpeksen varalta. Tänään tuli tieto, ettei Mindyllä ole mitään noista! Silmätippakuuri loppui torstaina ja vilkkuluomet näkyvät vain vähän, kuten tässä perjantaina otetussa kuvassa. Mitä todennäköisimmin syynä oli vain jonkinlainen hengitystieinfektio, vaikka ensin 2,5 kuukautta näkyivät vain vilkkuluomet ilman tulehdusoireita tai muitakaan oireita.

Jälkimmäinen tippakuuri oli todella helppo antaa. Mindy jäi oikein odottamaan palkkiotaan, kun se ei aina yhtä ripeästi ojentunut. Jonkun Zooplus-tilauksen mukana on ekstrana tullut Smilla Toothies, joka todellakin näyttää olevan niin hyvää, että Mindy tulee ihan mielellään tiputukseen. Parasta on sisällys, joka on ihan eri luokkaa kuin järkyttävät Whiskas-herkut, joihin on oikein tungettu kaikkea, mitä kissalle ei tulisi syöttää (näitäkin on tullut ihan ostamattakin).


Tässä samalta päivältä sarjassamme epäonnistuneita, mutta hauskoja kuvia. Kuljin aikani ruusun kanssa ympäriinsä, kunnes totesin, ettei sille ole mitään muuta turvallista paikkaa kuin parveke. Mindyn parvekehinkukausi on onneksi ohi. Pomoni ei tainnut aavistakaan, että onnitteluruususta olisi enemmän iloa tälle karvapallolle. Mutta Mindylläkin on toki aihetta juhlia varmasti ja säännöllisesti tulevaa muonarahaa.


Huomenna Mindy jää ensimmäistä kertaa yksin yöksi kotiin, kahdeksikin. Tuttu leikittäjä tulee katsomaan eikä aika muutenkaan onneksi ole pitkä, koska lähtö on illalla ja paluu aamulla (toisin sanoen kilpailusta voitettu Ruotsin-risteily).

-S

7 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihana riiviöilme tuossa narunpuremiskuvassa :-D Päivän paras!

  VastaaPoista
 2. Loistava kuva! Toivotaan teille hyvää risteilyä ja Mindylle hyvää vointia. Rohkaisevia tuloksia!

  VastaaPoista
 3. Hienoja uutisia! Myös hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä Mindy on kaunis! Ja melkoinen riiviö kuvan perusteella. Ihan varmasti kissa pärjää tovin yksin, onhan se omassa kodissaan. Kotiinpaluu on varmasti sitten riemullinen, puolin ja toisin.

  VastaaPoista
 5. Saila: On kyllä, harmi kun ei ole tarkempi

  Naukulan Mamma: Kiitos! Toivotaan, ettei tule takapakkia. Noista tuloksista sai jo aika hyvän mielenrauhan.

  Jenni: Ilmeikäs kohde auttaa :)

  Myrsky: Jotain samaa näköä Myrskyn kanssa :) Onhan tuo aika riiviö, kun kiellettyjä naruja kohtaa. Mindy on vieläkin melkoinen rakkauspakkaus Livian lähdön jäljiltä. Voin kuvitella, että varsinkin palatessa Mindy puskee taas rillit vinoon.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun noin nätti riiviötytsä on terve! Pusuja sulle!

  VastaaPoista
 7. *moiskis* Mustalle ja Harmaalle!

  VastaaPoista