maanantai 5. joulukuuta 2011

Pussi, kassi ja bussi


Ihmeellistä! On kaksi kuukautta sitten hankittu esine, jota ei kannata käyttää mihinkään muuhun kuin kissan makoiluun - ja nyt kissa makaa siinä! Kaksi kuukautta Mindy oli kuin sitä ei olisikaan, mutta viime viikolla Mindy sitä ensimmäistä kertaa kokeili ja nyt makoilee siinä vähän väliä. Eikä tuo patteri ole edes päällä.

Itse sen sijaan otin heti käyttöön TaiKin ainejärjestön myyjäisistä ostetun kissakassin.

Mindy joutui tänään esimmäistä kertaa yli vuoteen paikallisbussiin (kesällähän reissattiin pitempi matka bussissa). Mindyn mielestä mutkat voisi vetää suoriksi ja muutenkin matkustusmukavuudessa olisi parantamisen varaa, minkä muutkin matkustajat saivat kuulla.

Pari päivää silmätippa- ja antibioottikuurien loppumisen jälkeen iski tulehdus toiseen silmään - siihen, jossa se ei vielä ollut ehtinyt olla. Onneksi saatiin samalle päivälle aika Catvetiin, ettei tarvinnut pyhän yli kärvistellä. Matka tosiaan piteni lyhyestä kävelymatkasta melkein puolen tunnin bussimatkaksi ja kävelyksi raekuurossa. Kantokoppien sadesuojia saisi olla laajemminkin myynnissä. Onneksi niinkin epätodennäköisellä välillä sattuu olemaan bussilinja, jolla pääsee sentään vaihdotta.

Mindy sai kolmannen kerran väriainetta silmiinsä, mutta tällä kertaa ei sörkitty niin paljon. Isolla pumpulipuikolla kuitenkin hierottiin näyte silmästä Saksaan lähetettäväksi. Nyt pelataan varman päälle ja testataan klamydia, mykoplasma, kaliki ja herpes. Oirehdinta on niin lievää, että kyseessä voi hyvinkin olla vain ja ainoastaan silmätulehdus (tai conjunctivitis purulenta sin tuttavallisesti kutsuttuna). Mutta onpahan varmempi olo, kun testitulokset saadaan n. 1-2 viikon päästä.

Samalla pyydettiin lausunto vakuutusta varten. Edelleen ehtoja lukiessa tulee olo, että korvataanko sieltä yhtään mitään, mutta onpahan sitten ainakin Murphyn lain mukaan terveempi kissa, jos ei tule tarpeeseen. Melkein parisataa köyhempinä lääkäristä palattiin, mutta saatiinpa kiva kissaheijastin mukaan - ja rauhallisempi mieli. Tällä kertaa tipoiksi saatiin Polysporin.

-S

6 kommenttia:

 1. No sinä olet joutunut eläinlääkärille taas! Koitahan nyt parantua, hyvä tyttö!

  Mutta sulla on tuollainen patteripeti! Mekin on toivottu tuollaista, se näyttää just hyvältä. Siinä olis varmaan parempi kuin tuossa patterin päällä, jossa on aika kova maata ja pysyykin huonosti, jos oikein alkaa nukuttamaan...

  VastaaPoista
 2. Toivotaan lääkityksen tehoavan! Täälläkin on patteripeti, mutta arvatkaapa kiinnostaako?

  VastaaPoista
 3. Hirmuista reissaamista! Toivottavasti simpat paranee ettei tarvii retkeillä vetskulle enää ... vaikka ikinä! Sekin olis hienoo!

  VastaaPoista
 4. Voi Mindy pieni <3 Toivottavasti lääkkeet ja rohdot tepsivät, eikä testituloksista ilmene mitään vakavaa.

  VastaaPoista
 5. Friede & Figo: Kandeis varmaan parantuakin, niin ei koko ajan kuskattaisi sörkittäväksi. Patteripeti on niiiin paljon parempi kuin patterin päällä makaaminen - suosittelen.

  Naukulan Mamma: No ei varmaan, höh. Se on siitä hankala, ettei sitä voi laittaa ihan mihin tahansa tyrkylle. Mutta ehkä joku onnellinen saa joskus tuoksuterveisin sen testattavakseen. :)

  Musta ja Harmaa: No ei voi hienompaa olla!

  ella: Olisi jo aikakin. Onneksi puskuenergiaa riittää, vaikka onkin vähän pipi.

  VastaaPoista
 6. Huh, onneksi kaiken sörkkimisen jälkeen on toivottavasti vastauksia antavia testituloksia odotettavissa Saksasta. :) Pikaista paranemista Mindylle!

  VastaaPoista