maanantai 6. helmikuuta 2012

Kunnossa


Uskaltaako sitä edes sanoa, kun viimeksi vointi romahti juuri, kun riemuitsin vilkkuluomien vetäytymisestä. Mutta sanotaan nyt kuitenkin: kaikenlaisten testaustenkin perusteella Mindy on terve kissa. Tänään tulivat viimeisetkin tulokset. Ei ollut edes varsin yleistä ja aikuisilla usein oireetonta giardiaa eikä muitakaan samalla testattuja, kuten kryptosporidioosia tai stafylokokkia. Ei kertakaikkiaan mitään aerobic-bakteeria eikä zumbaakaan (vai olisiko olleet aerobiset mikrobit kuitenkin).

Lääkärin yhtenä veikkauksena on autoimmuuniperäinen suolistotulehdus, koska kortisonipiikki paransi vointia. Vaihtoehtoisesti syynä on ollut virustartunta. Aika epämääräiseksi arvailuksi jää tämänkin sairastelun syy.

Tänään oli taas vähän verta kakassa, mutta edelleen uskon sen johtuvan esimerkiksi limakalvojen kuivuudesta ja kovasta kakasta. Soitan vielä varmuuden vuoksi lääkärille asiasta. Mindyn vessakäynnit sujuvat kuitenkin ihan hyvin pinnistelemättä ja vesikin maistuu vähän entistä paremmin. Piimä se vasta herkkua onkin, joskaan ei niin herkkua että sitä söisi mistään muualta kuin kämmeneltä.

Loppukevennykseksi kissojen mitä ihmeellisimpiä nukkumisasentoja.

-S

18 kommenttia:

 1. Mukava kuulla hyviä uutisia pienestä piimäparrasta:)

  (Aivan älyttömiä nukkumisasentoja, mihin kaikkeen ne kissit oikein taipuvatkaan!)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa! Nyt kaikki vaivat pysykööt poissa.

  VastaaPoista
 3. Vai kämmeneltä :-D Mindy on rinsessa!
  Ihana uutinen, huraa!

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu että Mindy-kaunokainen on vihdoinkin terve! Täällä on huolestuneena seurattu Mindyn vaivoja vaikka ei ole tullutkaan pahemmin kommentoitua.

  VastaaPoista
 5. Hyvä Mindy, niin sitä pitää! Hieman säikäytellä omistajia ja muita kanssaeläjiä, niin saa nauttia erikoishellyydestä palvelusväkensä kanssa. Todella kissamaista käytöstä! Mutta leikki leikkinä, onneksi kaikki on taas hyvin ja Mindy voi hyvin!

  Todella hassuja nukkumisasentoja! Osa näytti hieman riskaabeliltakin, hui! Älä vaan Mindy kokeile noita kotioloissa! taitavat olla osa sellaisia sirkuskissoja, trapetsitaiteilijoita...

  VastaaPoista
 6. Olisipa hienoa, jos Mindy nyt pysyisi terveenä. Autoimmuuniperäiset sairaudet ovat kyllä tosi kinkkisiä ja vaikeita diagnosoida - toivottavasti ne voitaisiin sulkea pois taudinaiheuttajista.

  VastaaPoista
 7. Rinsessa piimäparta hoveineen kiittää kaikkia!
  Todellakin toivotaan nyt, että hyvä vointi pysyy pitkään. Autoimmuunisairaudet tosiaan ovat kenkkuja - kun sellaisen ylipäätään saa ensin diagnosoitua.

  VastaaPoista
 8. Onnea tervehtymisen johdosta! Voi pysy nyt Mindy-kulta terveenä jatkossakin!

  VastaaPoista
 9. Hyvähyvä. Verta voi ajoittain olla kakassa myös jos kisulla on ärtynyt paksusuoli, mutta se ei o vaarallista.

  Pusu Mindylle! Ja toinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, olen unohtanut vastata tähän. Pusut on välitetty karvaiseen nassuun. :) Hyvä kuulla vaaraton mahdollinen selitys ärripurrisuolesta!

   Poista
 10. Hyvää ystävänpäivää Mindylle, Susanille ja Artulle:)

  Sijaiskoti lähetti teille tunnustuksen, käykää kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Myrskylle perheineen! Kiitos myös tunnustuksesta! Pitääkin saada vähän vipinää blogiin, kun on tullut poikkeuksellinen tauko tähän.

   Poista
 11. Hyvää Ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, kiva kun muistetaan vaikka on ollut hiljaiseloa. Näin ystävänpäivän viimeisen tunnin alkasessa myöhäiset toivotukset Naukulaankin!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 12. Siirsin kommenttini oikeaan paikkaan, mutta siis Mindyn vointi kuulostaa hyvältä!

  Meidänkin blogissa on teille tunnustus! :)

  VastaaPoista