lauantai 18. helmikuuta 2012

Leikkiä ja lempeä


Mindyllä riittää taas energiaa ja hellyyttä vaikka muille jakaa (mitenköhän sen energian voisi kanavoida omaan käyttöön?). Kauden suosikkeina ovat rappuun karkailu, parvekkeen ovella miukuminen ja peittoleikki.

Mindystä on tullut aika etevä rappuun syöksyjä. Iltaisin Mindy on varsin rohkea eikä enää aristele rappua kuten lokakuussa. Mindy kurkottelee reippaasti valokatkaisijaan ja venyttelee rennosti takajalkojaan tallaillessaan. Mindy on myös kiinnostunut alakertaan vievistä portaista, mutta siinä vaiheessa kissa on napattu sylissä takaisin sisälle. Sitä seuraa lähes väistämättä naukukonsertti ovella. Jos suunnilleen kahdeksasta eteenpäin illalla tulee kotiin, voi olla varma, että ovesta syöksyy kissa. Päiväsaikaan Mindyn rappuhimo on sentään vähän hillitympi.


Sängyssä on hauskaa juosta postipakettinarun perässä, mutta sitäkin ihanampaa nykyään on syöksyä peiton alla vilistävän möykyn kimppuun. Mindy ilmaisee selvästi, milloin on peittoleikin aika. Jos siltä haluaisi kiireessä välttyä, kannattaa pysyä kaukana sängystä. Sängyn lähistöllä liikkuvan hahmon havaittuaan Mindy juoksee tuhatta ja sataa sängylle odottamaan leikkiä. Muutamaan kertaan Mindystä on tullut hyvin omalaatuinen ääni, kun se tekee nopean ja pitkän syöksyn peiton päällä. *Fop* - aivan kuin Mindy vetäisi nopeasti ilmaa suuhunsa ja henki salpautuisi hetkeksi. Ei se ainakaan Mindyä häiritse, mutta kuulostaa hauskalta ja ihmeelliseltä. Yhtä lailla peittoleikkiin kuuluu syvälle silmiin katsominen (oikein sellainen rakastunut katse) ja kasvoihin voimallisesti puskeminen.


Parvekkeellakin tarkenee taas ainakin hetken aikaa. Ei Mindy suinkaan joka kerta ulos mene, vaikka kuinka olisi vaatinut. Siellä on varmaan vääränlainen tuulenvire tai jotain. Vilpoinen kissa saa yhä parvekkelta palattuaan lämmittelyhalipörrötyksen.Mindy sai Myrskyltä sekä Paavolta ja Harmilta  tunnustuksen, jollainen annetaan blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Tämä taas näyttää ehtineen joka toiseen blogiin, joten jääköön taas jakamatta. Es ist ganz schön, dass es auf Deutsch ist. Es würde noch schöner sein, ob ich auf Deutsch schreiben könnte. Meniköhän tuo edes oikein?


-S

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka pieni ja suloinen Mindy onkaan tuossa toisessa kuvassa. Neitonen niin tarkkaavaisesti yrittää pyydystää peiton alla lymyävää möykkyä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen Mindystä! Mandykin tykkää peittoleikeistä, mutta hieman toisenlaisista. Kun liikuttelee jalkoja, lähinnä varpaita peiton alla, on niitä kiva vaania ja saalistaa peiton päällä! Niitä yritetään tassuilla läpsiä ja välillä heittäydytään selälleen läpsimään, jottei olisi liian helppoa saalistusta!

  Kyllä on ihanan hellä katse Mindyllä, kun rakkauden kaipuu iskee neitiin! Taitaa näillä leikatuillakin tytöillä hormoonit hyrräillä näin kevään korvilla! Meilläkin tuota virtaa riittää, erityisesti aamulla klo 5-6, jolloin koirakin on ihan ihmeissään, mikä sitä kissaa riepoo siihen aikaan aamusta...

  Mindy on niin kuvauksellinen ja te hyviä ottamaan kuvia, joten aina ilolla niitä ihastellaan täällä päässä!

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin kanavoida edes osan Minnin energiasta omaan käyttööni:)
  Meidän huippusuosittu leikkimme on sellainen, että peiton alla liikkuvan huiskan kimppuun hyökkäillään vauhdilla. Että se on Minnistä jännittävää!
  Ihania kuvia Mindystä taas♥.
  Und Du kannst doch sehr gut Deutsch schreiben:)

  VastaaPoista
 4. Entschuldigen sie bitte, aber ich kann nicht Deutch sprechen.

  Peto on jälleen sängyssä ♥

  VastaaPoista
 5. Ach, sie ist so süss und herrlich <3

  Mikä onni, että Mindy jaksaa jälleen olla oma virkeä ja sydämellinen itsensä :)

  VastaaPoista
 6. Myrsky: Mindy näyttää meidänkin mielestä aina ikäistään nuoremmalta noissa leikeissä.

  Mandy: Ylösalaisin saalistus tuo hyvin haastetta, Mindykin saalistaa tuossa kuvassa, jossa makaa selällään.

  Mandyllä on vähän erilainen unirytmi kuin Mindyllä. Mindy voi viikonloppuisin hyvin nukkua yhtä pitkään kuin muutkin. Arkiaamuisinkin se jää joskus vielä koisimaan, vaikka olisin jo jalkeilla. Tässä vähän aikaa sitten tosin oli yksi yö, kun Mindy toi ainakin kolmesti yön aikana sänkyyn keppilelun, jossa on kulkunen. Tai ainakin ne kerrat heräsin siihen kilinään ja kolinaan ja Mindyn mouruamiseen.

  Mindy on myös aikamoinen linssilude, mikä ei yhtään helpota kuvausta. Moni lupaavalta vaikuttava kuva on jäänyt ottamatta, kun Mindy keskeyttää puuhansa ja tulee puskemaan kameraa ja kuvaajaa.

  Minni: Teilläkin on oikein erinomainen leikki keksitty. :)

  Naukulan Mamma: Sie können doch! :) Mindy keksii välillä uusia juttuja, mutta sänky ei ole menettänyt merkitystään.

  ella: On kyllä, ihanaa kun toista saa taas rapsutella sydämensä kyllyydestä ja seurata tanssahtelua ja muuta normaalia elämää.

  VastaaPoista