maanantai 21. marraskuuta 2011

Yksiö kahdelle


Mindy on aloittanut taas pesäkauden. Taisi mennä lähemmäs puoli vuotta ilman, että Mindy edes kävi pesässä ellei houkutellut lelun perässä. Nyt kenties ilmojen viilentymisen seurauksena Mindyn löytää sieltä päivittäin. Siellä missä on Mindy, on usein myös Livia - niin myös pesässä. Tuotakin kuvaa katsoessa voi ihmetellä, miten iso Livia on ikäisekseen (n. 5 kk ).


Turha luulla, että Mindy kauan haluaisi petinsä moisen tunkeilevan jätin kanssa jakaa. Livia jäi tyytyväisenä pesään ja Mindy kierteli etsimässä toiseksi parasta paikkaa.Tovin voi kuitenkin pestä toistensa naamoja sulassa sovussa, kun on tilaa venyä sivummalle.

Kuten kuvasta näkyy, vilkkuluomiongelma tarttui Liviaankin. Mindyllä on vilkut palanneet jokseenkin samaan tilaan kuin ennen tulehduksen roihahtamista, eli ne näkyvät pienesti. Livia on tippalääkityksessä muutaman päivän jäljessä, mutta edistystä ei ole näkynyt. Tippojen antaminen Mindylle on onneksi helpottunut. Operaatio ei enää herätä samanlaista kauhua Mindyssä ja potilas jää kiltisti odottelemaan palkintonamia. Livia on niin hömelö, että sen voi helposti napata ja suht vähäisellä pakottamisella tipauttaa antibiootit. Mindy on aina ensin vuorossa tai muuten se todennäköisesti tajuaisi lähteä pakoon nähdessään Livian joutuneen käsittelyyn.

Livialla on nyt ollut myös vatsa löysällä jo melkein viikon verran. Livia on sen verran sottapytty, että on parasta olla paikalla vahtimassa Livian plöräyttelyä laatikolla. Tietenkään pitkät peppukarvat eivät yhtään edistä siisteyttä. Tämähän tapahtuu monta kertaa päivässä, kerran tai pari yölläkin. Onneksi hiekkalaatikon vimmattuun kaivamiseen on aina jompi kumpi katastrofin ehkäisijä herännyt. Huomenna saadaan lääkärin arvio Livian voinnista ja toivottavasti siinä sivussa vähän Mindynkin.

-S

4 kommenttia:

 1. Nämä tytöt ovat aina niin kovin suloisia, mutta on hirveän ikävää kuulla, että nyt Liviankin luomet vilkuttavat. Toivottavasti eläinlääkärillä on tarjota vastauksia. Ei ole ihmistenkään mukavaa elää jatkuvassa huolessa kissakavereista.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olette saaneet hyviä arvioita lääkäriltä.
  Minniäkin piti eilen käyttää lääkärillä lievän silmätulehduksen vuoksi ja nyt laitetaan tippoja viikon ajan. Eikä todellakaan ole helppoa, neiti inhoaa niitä niin paljon.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti asiat selviävät ell-käynnillä! Varsin hellyyttävä video :)

  VastaaPoista
 4. Oli hyvä päästä Livian kanssa eri lääkärille, niin saatiin täydentävää ja vaihtoehtoista tietoa ja erilaiset tropit kokeiltavaksi. Epävarmuudessa tässä kuitenkin vielä eletään. Paitsi se on varmaa, että nuo ovat suloisia yhdessä ja erikseen.

  VastaaPoista