perjantai 4. marraskuuta 2011

Kissanlämmitin

Eiks tää ollukaan Hiiriä ja ihmisiä?!

Parvekkeen viileyden vastapainoksi on hyvä tulla välillä kissanlämmittimelle. Mindy ei kävele sen luo vaan syöksyy päälle. Näppäimistöllä sitten nökötetään ensin joko seisten tai istuen, kunnes vatsakin tarvitsee suoraa lämpöaltistusta.

Eilen oli kunnon lämmityspäivä, kun Mindy kävi paikalla monta kertaa - edelleen joka kerta kissa vain lensi tyhjyydestä suoraan näppäimille. Kaikki variaatiot asennoista käytiin myös läpi. Istumisasentoon liittyy kokonaisvaltainen rapsutuskäsittely, jonka aikana Mindy kääntelee kaulaansa toivottavan rapsutuskohteen mukaan. 

Kuvassa näkyvä on kieltämättä toivottavin asento, ainakin jos tassut pysyvät riittävän kaukana sammutusnappulasta. Mikään ei kyllä voi estää caps lockin painamista - se vain kuuluu asiaan.

Tuota leffaa ei jaksanut kumpikaan meistä katsoa, vaikka hyvältä vaikuttikin.

-S

6 kommenttia:

 1. Meillä sama juttu, että Iines tulee läppärin päälle makoilemaan :) Yritä siinä sitten surffailla netissä :D

  VastaaPoista
 2. Muksu asettuu tulostimen päälle. Joskus skannailee, joskus tulostaa. Aamullakin tuijotteli, tuleeko paperia vai ei : D

  Näyttäisi kyllä siltä, että kisunne on kiinnostunut kuvasta. Ethän vain kieltänyt katsomasta : )

  VastaaPoista
 3. Että mitä?? Saadaaks täällä mennä näppiksen päälle? OIKEESTI? Me ei saada! Haistamme epätasa-arvoa ja tiettyjen kissojen sortoa nyt! Pikapalaverin paikka!

  VastaaPoista
 4. Minni on nyt isona tyttönä oppinut tottelemaan Stop -kädenasentoa. Välillä kyllä menee näytön taakse ja hyppää sieltä - on se vaan niin vastustamaton paikka. Ja pakkohan kissa on välillä päästää siihen lämmittelemään ja nautiskelemaan rapsutuksista.

  VastaaPoista
 5. Sonja: Hei, uusi tuttavuus! :) Hyvä Iines, eihän ne ihmiset voi kuitenkaan väittää, että läppäri on tärkeämpi kuin me, joten tottakai me voidaan tulla siihen loikoilemaan!

  Mayo: Jee, kissanpeppuja skannattuna - siinäpä Muksulla hieno harrastus!

  Musta ja Harmaa: No ku toi ei voi sille mitään, et mä tuun niin vauhdilla. Kun suurin mukamas häiriö ja sotku on siinä jo aiheutettu, ei tasaisesti istuminen enää niin paljon haittaa - ainakaan silloin, kun laittaa sellaisen säälittävän ilmeen.

  Minni: Jes! Hyppääminen on hyvä taktiikka. Kunnon loikan jälkeen on jo liian myöhäistä kieltäytyä rapsutuksista.

  VastaaPoista
 6. Joo, näppis <3

  Eihän siihen sais mennä, mutta mennään silti!

  VastaaPoista