torstai 3. marraskuuta 2011

Tandemtiirailu

 Lintubongauksen parhaat paikat viedään nopeasti

Psst, Livia - ikkuna on siinä vasemmalla

Veikkaan, että kissojen parvekeramppauksen johdosta asukkaista puolet vilustui samanaikaisesti. Ovi on nyt pysynyt enimmäkseen kiinni, vaikka kuinka miu'uttaisiin. Mindy tosin osaa miukua surkean ilmeen kera niin sydäntäraastavasti, että se sai aamulla mennä vilvottelemaan.

-S

6 kommenttia:

 1. Tytöthän näyttävät jo hyviltä kaveruksilta :) Minni viihtyy vielä tuntikausia parvekkeella, ottaen jopa nokosia ja mamma kärvistelee viileässä huushollissa. Jos se ei pääse parvekkeelle alkaa mahdoton naukuminen ja huomion vaatiminen.

  VastaaPoista
 2. Nyt on PARHAAT tipukelit!
  terveisin
  RANSU ja MUSTI
  vaadimme avoimia parvekkeenovia!

  VastaaPoista
 3. Asiaa! Tiput pärjää tosi huonosti ilman vahtimista!

  VastaaPoista
 4. Minni: Kaveruksilta ne meidäänkin silmiin näyttävät. Paini on monesti hurjan näköistä, mutta seuraavaksi jo pestään naamoja. Mindyllä on joitakin iltoja, kun sille tulee pakkomielle päästä rappuun vievästä ovesta. Silloin tulee kova nauku, parvekkeen ovella kerjätään sääliä.

  Ransu ja Musti: Niin on, paljon enemmän siivekkäitä kuin kesällä. Kun vain pääsisi lähemmäs...

  Musta ja Harmaa: Joo, ihan vallattomiksi menevät ilman kyttäämistä!

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen tyttöpari tirppoja tiirailemassa! Mindy kyllä näyttää sietävän huomattavasti paremmin Liviaa kuin Bettyä! Miten on vilkkuluomien laita, joko ovat täysin ok? Ei ole Livian myötä ainakaan ilmeisesti pahentuneet?

  Meillä Mandy nuoleskelee isokuono-Ekiä korvan sisältä ja otsasta joskus iltaisin! Sakemannipojalla kun noi korvat on melko kookkaat, joten nuolemista niissä riittää! Eki nuolee lähinnä Mandyn takapuolta ja Mandy tuntuu tykkäävän pesusta...

  Mandyllä on nykyisin aamurutiininä ensin tulla mahani päälle leipomaan ja kiehnäämään silittelyjä ja rapsutuksia. Sen jälkeen neiti tepastelee koiran luokse, nuuskii herraa kuin sanoakseen hyvää huomenta! Hassu parivaljakko siis täälläkin...

  VastaaPoista
 6. Oikein tulkittu, huomattavasti paremmin sujuu näiden tyttöjen yhteiselo. Vilkkuluomet näkyvät vielä jonkun verran, mutta on ne huomattavasti paremmat nyt.

  Kauhea homma Mandyllä, kun pitää jättikorvat urakoida. :D Mutta mikäs siinä, kun saa itse mieluistan vastapalveluksen. ;)

  Mandyllä on ihana tapa herättää. Viimeisin kerta, kun Mindy herätti, oli myös omalla tavallaan suloinen, mutta silti aika raju: Mindy painautui kylkeä vasten ja otti hampaillaan otteen ranteesta. Tällainen on Mindyn hienovarainen tapa vihjata, että voisi nousta ylös jo.

  VastaaPoista