maanantai 28. marraskuuta 2011

Kattihaaste #6: Lavuaari/pesutilat


Monen muun Kattihaasteeseen osallistuneen kissan tavoin Mindy on viihtynyt lavuaarissa parhaiten pentuna. Mindy ei ole tainnut vuoteen edes käydä lavuaarissa. Kylpyhuoneet ovat tulleet Mindylle tutuksi, koska juuri niissä tiloissa Mindy on pienenä ollut eristyksissä ja kesytettävänä.

Keittiön lavuaarilla Mindy kävi ensimmäistä kertaa parisen viikkoa sitten. Livian kiinnostus kasveja kohtaan todettiin jo edellisessä hoitopaikassa, ja itsekin jouduin siirtämään orkidean hattuhyllylle (ainoa tarpeeksi korkealla oleva paikka, jonne niin korkea kasvi mahtuu). Siitähän Mindy taas innostui. Se teki laskelmia päässään ja päätti yrittää sinne hellan kautta. Ei, meillä ei ole hella ja hattuhylly vierekkäin, mutta Mindyn logiikan mukaan tarpeeksi lähekkäin kuitenkin. Siitä tuumailusta lähtien Mindy on havaittu muutaman kerran hellalla ja tiskipöydällä. Tyttönen myös varsin hyvin tietää olevansa kielletyllä alueella ja tuleekin yleensä ripeästi alas, kun huomaa jääneensä kiinni. Nyt taas ei ole onneksi moneen päivään ollut vihjettäkään kielletyistä kulkureiteistä.

Lavuaarikuva on otettu Mindyn ensimmäisen viikon aikana ja se on koristanut kesäisistä juhlista lähtien kylppärin ovea ohessaan teksti, joka muistuttaa kyläilijöitä, ettei Mindy osaa avata ovea. Joihinkin oven sulkeminen lähtiessä on silti niin sisäänrakennettu, että on parempi aina välillä tarkistaa, että kissoilla on kulku laatikolleen. Hoitolaiseristyksen aikaan pitääkin sitten syynätä, että ovi pysyy kiinni.

-S

9 kommenttia:

 1. Pikku Mindy, ihanat tassut! Meillä ei muut ole olleet innostuneet lavuaareista paitsi Osiris viihtyi usein keittiön altaassa edellisessä asunnossa ja pentuna myös lavuaarissa. Gerizah taas tulee joskus altaan reunalle juomaan suoraan hanasta. (Meillä näitä paikkoja ei ole onnistuttu pitämään kiellettyinä, kuten kommentistani voi päätellä :)).

  VastaaPoista
 2. Fiksuja neitejä meillä - lavuaarileikit jääneet ja tiedetään minne ei saa mennä. Söpö mini-Mindy♥.

  VastaaPoista
 3. Ihana ilme pikkuisella <3 Se on niin totta, että jos on vieraita niin vähän väliä pitää käydä avaamassa kylppärin ovi. Jopa joskus sellaistankin vieraiden jäljiltä, keillä on omia kissoja!

  VastaaPoista
 4. Hän on niin ssssöpö alusta asti :-)

  VastaaPoista
 5. Söpö! Hyvä tehdä tuollainen muistutus myös :)

  VastaaPoista
 6. Ihuna kuva täälläkin! Voi miten söpösti tuo Mindyn häntä on jalkojen päällä! :)

  VastaaPoista
 7. Katariina: Meilläkään tiskipöytää/hellaa ei ole tarvinnut ennen orkideaepisodia kieltää, kun Mindy ei ole jotenkin huomannut tason olemassaoloa. :D Nyt sitten kytätään kiehuva kattilaa sun muuta, mitä ei ennen olisi tullut mieleenkään.

  Minni: Onhan se tietäminen hyvä alku, totteleminen ihan toinen juttu. :)

  Saila: Kissaihmisten oven sulkemista itsekin ihmettelen eniten (vaikkei kaikilla kissanvessa kylppärissä/vessassa ole).

  Zepa, Naukulan Mamma ja Jade: Ei voi muuta sanoa, söpönen se on ollut pienestä pitäen ja etenkin silloin. Nyt voi vastapainoksi julkaista hölmöjäkin ilmeitä ja kuvakulmia, kuten edellinen avaimenreikä-pallopää. :)

  VastaaPoista
 8. Mandy tykkäsi meille tullessaan nukkua vessan lavuaarissa, nykyään neiti käy vain joka aamu ja joka ilta juomassa hanasta vettä. Meillä on naisten omat jutut, kun itse yritän laittautua aamulla töihin tai illalla suihkun jälkeen harjaan hiukset, jne. Mandy haluaa aina sen ajan juoda suoraan hanasta. Siinä se pää killissä lipittää raikasta vettä, mikä ei tietenkään saa olla liian kylmää tai lämmintä... Tarkka tyttö!

  Mindy on kyllä niin suloinen pieni tyttö tuossa kuvassa!!! Ihana vauva!

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä juttu, että Mandy juo hanasta, varsinkin jos juo kupista yhtä mielellään. Siinä saa mukavasti arkirutiineihin söpöä seuraa samalla. Mindyllä on vain pari kertaa kummastellut valuvaa vettä. Onneksi kenties hoitokissojen mallia seuraten Mindy on taas viime aikoina juonut paremmin.

  VastaaPoista