keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pallorata

Ei muuten varmasti mene pallo tästä ohi!

Intensiivinen katse ei aina riitä, mutta onneksi kaverilla on tassu valmiina.

Mindyn hurmaantuneella asennolla on jotain tekemistä sen kanssa, että se oli juuri halinut kuvassa näkyvää virmajuurihiirtä. Tasapuolisuuden vuoksi Livialla oli minttupallo.

 Rata toimii myös yleisenä hengailupaikkana, vaikkei peli olisi käynnissä. Livia on erityisen tykästynyt torkkumaan mutkassa.

-S

9 kommenttia:

 1. Hieno peli! Ja vielä hienommat pelaajat ♥ Teillä näyttää menevät varsin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ihan noin seesteistä ei suinkaan aina ole, mutta hyvinvoivilta nuo molemmat vaikuttavat. Mindy jättäytyy usein leikistä pois Livian tullessa paikalle, mutta onneksi Mindy ei ole niin passiivinen ja vetäytyvä kuin Bettyn aikana.

  VastaaPoista
 3. Mahtis peli. Kukahan meille hankkis...? Teil on kiva elämä!

  VastaaPoista
 4. Mutkatorkut <3 Ja söpöt pelaajat. Ransu haluaa kysyä, pääsiskö pelaamaan tyttöjen kanssa...? Biljardibaari näyttää kovin houkuttelevalta moisten sulottarien kaunistamana ;-)
  Hyvä näyttävät tulevan tytöt toimeen keskenään.

  VastaaPoista
 5. Huikea tehotiimi! Ei todellakaan mitkään pallot mene noilta tempputassuilta ohi :D

  VastaaPoista
 6. Pallopelin hankinta on ollut suunnitelmissa meilläkin, vaan mietin että kuinkahan pitkään se jaksaa kissoja innostaa. :) Mukavaa että tytöillä yhteispeli sujuu!

  VastaaPoista
 7. Musta ja Harmaa: Taikasana on hoitokissat! Kylppäriin eristetty kissa tarvitsee omatoimista viihdykettä, jonka pystyy tarvittaessa desinfioimaan. Eihän meille muuten mitään ylimääräistä muovihömppää ostettaisi...

  Saila: Ransu on oikein tervetullut komistus - varsinkin jos on myyrätuliaisia!

  ella: Ei kyllä...paitsi silloin kun ei huvita :)

  Katariina: Samaa mietin itsekin, mutta kuten Mustalle ja Harmaalle totesin, hoitokissat on aika hyvä veruke. :) Jos ei Mindy välitä, niin jollekin muulle todennäköisesti kelpaa. Mutta on tuo yllättävän hyvin viihdyttänyt ja varmasti paremmin, kun sen vähäksi aikaa pistää pois. Eikä se edes maksanut kuin kympin alessa.

  VastaaPoista
 8. Meillä on myös tuo samainen peli :) Kissat tykkää tosi paljon, pelaavat yksin ja yhdessä. Välillä myös ohi kävellessä pitää kerran huitaista palloa :D Rambo tykkää myös nukkua mutkassa :)

  VastaaPoista
 9. Hauska kuulla, että on muitakin mutkanukkujia :) Ihmeen suosittu se peli on kissojen keskuudessa, mutta hyvä niin.

  VastaaPoista