tiistai 6. syyskuuta 2011

Vilkkuluomien arvoitus, osa II

Nyt on käyty lääkärissä ja lopputuloksena oli sama veikkaus kuin meillä itselläkin. Mitään fyysistä vikaa ei löytynyt. Silmiin laitettiin väritippoja, joiden avulla olisi nähnyt mahdolliset vauriot. Ei mitään. Puudutustippojen jälkeen kurkkaus vilkkuluomien alle. Ei mitään. Hampaat, korvat, kaikki kunnossa. Vilkkuluomien näkyminen kun tosiaan voi olla oire vaikka mistä, neurologiset ongelmat, kasvain ja herpes ym. mainittiin kyllä, mutta vaihtoehtoja pidettiin äärimmäisen epätodennäköisenä, varsinkin kun ei ole mitään muuta sairauteen viittaavaa.

Käytöksessä ei olemuuta  muutosta kuin Mindyn aiempi hermostuminen Bettystä. Ei se vieläkään ihan normaalin leikkisä ole, koska Mindy jää usein katsomaan sivusta, kun Betty leikkii. Bettyä taas ei mitenkään saa pysymään poissa leikeistä. Ei sitä voi kylpyhuoneeseenkaan sulkea, koska alkaa varmasti jossain vaiheessa huutaa, jolloin Mindy ei voi keskittyä mihinkään. Joka tapauksessa todennäköisimpänä syynä pidettiin syynä Bettyä.

Sitä vahvisti myös Mindyn hyvin arka olemus lääkärissä. Se oli tullessa pissannut koppaan ja kakkasi pöydälle. Ei me itse Mindyä kovin arkana pidetä, mutta ei se kyllä ole samanlainen päällepäsmäri kuin Betty (joka on samanlainen jähmeä möykky lääkärissä). Meillä on kuitenkin nyt toivoa, että Betty pääsisi piakkoin omaan kotiin, joten nyt vain odotellaan ja seurataan tilannetta. Mindy kuitenkin puskee, kehrää ja leikkii toisin kuin vähän aikaa sitten, joten kovin huono olo sillä ei voi olla. Eivätkä kissat ihan vihamiehiltä vaikuta, vai mitä?
- S

PS. Tämä on muuten 100. kirjoitus blogissa

4 kommenttia:

 1. Videollahan Mindy näyttää suorastaan rakastavan Bettyä, mutta ei sitten kuitenkaan taida olla ihan tyytyväinen tilanteeseen. Pidetään peukkuja uuden kodin löytymiselle.

  Onnea 100:sta ja lisää juttuja Mindystä!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, ettei ole mitään vakavaa! Taitaa olla vain mentaalipuolella kolaus kyseessä... Pitäkää silti meitä huolestuneita ajantasalla, miten homma etenee, hengessä ollaan mukana!

  Mandy on muuten ihan saman näköinen kuin Mindy tuossa videossa! Mandy näet ottaa isoa sakemannipoikaamme etutassuillaan päästä kiinni (miten ylettyy) ja nuolee koiran otsaa! Mutta noin nätisti ne ei kyllä nuku vierekkäin! Hajurakoa pitää olla puoli metriä ja vielä mielellään Mandy kääntää koiralle selän, ettei vaan kukaan saisi käsitystä että kavereita ollaan... Vilkkuluomista ei kyllä ole koskaan ollut mitään merkkiä, että Mandy olisi stressannut koirasta, tms. vaikka sähisi ja sihisi sille alussa ja häntä oli vähintään yhtä pörheä kuin Mindyllä siinä yhdessä kuvassa!

  Onnittelut satasesta! Ei muuta kuin seuraavaa satasta nopeasti tekemään! Meillä ainakin kovasti odotellaan aina uusia ihania kuvia ja juttuja!

  Ei muuten taas onnistu nimellä kirjautuminen... Herjaa ettei minulla ole oikeuksia tällä spostiosoitteella kirjautua sivuillenne... Onko meidät ulkoistettu???

  Mandy & Arja

  VastaaPoista
 3. Oho, vilkkuluomiepisodi on kokonaan jäänyt huomaamatta. Toivottavasti tilanne paranee, sillä suhde Bettyyn on videon mukaan ainakin parantunut rutkasti. Tuohan näytti suorastaan hellältä!

  VastaaPoista
 4. Hauska kuulla taas sisarusten samankaltaisuudesta. Mindy on useamminkin pitänyt Bettyä tuolla lailla kainalossa, mutta ihan siitä syystä, että Betty änkeää itsensä sinne. :) Samalla lailla Betty nukkuu minun kyljessä kiinni tai jalkojen päällä öisin.

  On kyllä tosi outoa, jos vilkkuluomet nyt ovat stressin merkki, kun Mindy ja Betty näyttävät nyt tulevan hyvin toimeen. Ehkä se sitten riittää syyksi, että Mindy jättäytyy monesti leikeistä pois vilkkaan Bettyn takia. On se toisaalta paljon parempi syy kuin joku vakava harvinainen sairaus.

  Kumma juttu, että Mandyllä & Arjalla on vaikeuksia kirjautua bloggeriin kommentoidessa. Ehkä se sujuisi paremmin, jos tekin bloggaisitte. ;) Meiltä tulee ainakin sata bloggausta lisää.

  -S

  VastaaPoista