torstai 29. syyskuuta 2011

Peto on palannut sänkyyn


On ollut ilo nähdä Mindy taas ikäisensä oloisena. Huiskaa voi jälleen vaania sängyssä ja lelut saavat kyytiä pitkin lattioita. Korvatkin menivät vaakatasoon, kuvaaja ei vain saanut käsiään riittämään lättäkorvan tallentamiseen.


Vilkkuluomet ovat edelleen vaihtelevasti näkyvissä, lähinnä vaaniessa ne menevät näkymättömiin. Oletettavin syy vilkkuluomiin lienee kuivuminen, niinpä viime päivinä on raksuja tarjoiltu vain vedessä. Jos on oikein nälkä, Mindy saattaa syödä raksuja ja litkiä samalla veden ennen kuin raksut ehtivät löllööntyä. Vetistyneitä raksuja Mindy ei kuitenkaan syö. Veden antaminen pienen pienellä ruiskulla (2 ml) on melkoista tappelua. Eikä edelleenkään ole tietoa, johtuuko vilkkuluomi-ilmiö kuivumisesta vai jostain aivan muusta.


Siinä vaiheessa, kun otetaan tällaisia kuvia ja ne vieläpä julkaistaan, on parempi ottaa kamera omiin tassuihin.


-S

11 kommenttia:

 1. Jee! Hyviä uutisia siis täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että Mindy on palannut takaisin petoilemaan :)
  Aika hurjan näköiset nuo vilkkuluomet kyllä :O Toivottavasti se veden antaminen ja ruokaan lisääminen auttaa. Syökä Mindy pelkästään raksuja vai maistuuko tytölle myös märkäruoka?

  VastaaPoista
 3. Tarjoilemme pienelle sänkyyn palanneelle pedolle kehuja blogissamme.

  VastaaPoista
 4. Mindy on selvästi kamera-asiantuntija - alimman kuvan ilmeestä päätellen. :)

  VastaaPoista
 5. Mindy, ihanaa kun oot taas tommonen niinku normi :-)

  VastaaPoista
 6. Naukulan Mamma: Jee, toivottavasti sisuskalut on yhtä hyvässä kunnossa kuin on henkinen olotila.

  Katja: Märkäruoka kelpaa vain pieninä näykkäisyinä, todennäköisimmin kädestä optimaalisen lämpöisenä syötettynä. Olisihan se nyt ihan liian helppoa, jos Mindy märkäruokaa suostuisi syömään. Broileri Mindylle maistuu, mutta ei keitinliemi. Alkaa kikkakolmoset loppua.

  L-L: Kiitos tätäkin kautta, viittaamme edelliseen postaukseen :)

  Sirpa ja Kollo: Juu, kuvaaminen on tarkkaa puuhaa. :)

  Musta ja Harmaa: Eiks o, vaikka vielä me jännätään niitä kreatiniini-arvoja.

  VastaaPoista
 7. Hienot kuvat ja ylin kuva kuin toisinto banner- kuvasta!

  Maistuisiko Mindylle seiti? Se on vesipitoista ja annokseen on helppo ujuttaa extravettä. Seiti on Paavon ja Harmin lempiruokaa. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana vaanija-Mindy ♥! Meillä ei osata vaania lättäkorvana:(. Mutta ollaan kai vähän hassuja ja tykätään veden ruiskuttamisesta suuhun.

  VastaaPoista
 9. Heidi: Seiti maistuu onneksi - voisikin lisätä sen tarjontaa. Jotenkin ajattelemattomasti ostin kauhean määrän purkkiruokaa, joissa on melkein kaikissa kalaa jossain muodossa, joten siksi en ole seitiä hirveästi tarjonnut (vaikka purkkiruoista jääkin iso osa syömättä).

  Minni: Ei Mindykään mitenkään usein korvat vaakatasossa esiinny. Ennen lättäkorvatyyliin tultiin aina seuraamaan kylppärin lattian kuivaamista, nykyään vilkaisu riittää. Ihan hullua tykätä veden suuhun ruiskuttamisesta! :o

  VastaaPoista
 10. TEILLÄKIN???

  Meillä alko tuo mysteeri v-loppuna ja nyt kattotaan pureeko antibiootit kuinka, varmuudeksi sai vielä tujun matolääkkeen jos sattuis niitä olla mikä toki on aika mahdotonta...

  VastaaPoista
 11. Teilläkin?! Eipä meille edes tarjottu antibiootteja eikä kehotettu madottamaan uusiksi.

  VastaaPoista