maanantai 12. syyskuuta 2011

Varattu


Betty on nyt kahden kuukauden odotuksen jälkeen lähdössä omaan kotiin. Betty on jo parisen viikkoa toiminut öisin henkilökohtaisena lämmittimenä. Viime yönä Betty nukkui hartiassa kiinni pienenä keränä. Pari päivää sitten Betty päättikin olla sitä mieltä, että kuivaruoka on syömäkelpoista. Mindy on siitä asti saanut pomppia keittiötasolle ihan luvan kanssa, koska aktivointilaudalle ei oikein ole muuta paikkaa, johon Betty ei pääse.

Mindy on tapansa mukaisesti nukkunut taas jalkopäässä Bettyn karttelun jälkeen. Kampauksia on tullut aika harvakseltaan eikä Mindy ole normaalisti viime aikoina kehrännyt, mutta muuten kissat tuntuvat tulevan hyvin toimeen keskenään. Mindyn vilkkuluomet ovat edelleen koko ajan esillä. Kohta selviää, onko Bettyllä mitään tekemistä asian kanssa. Jos ei, edesssä on verikokeet.

-S

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että Bettylle on löytynyt koti! Pidämme myös peukkuja, että kampaaja Mindyssä nostaa päätään ja vilkkuluomet katoavat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että Betty pääsee pian muuttamaan omaan kotiinsa jolloin toivottavasti teidänkin arki palautuu ihan normaaliksi taas. Aiotteko te vielä ottaa pelastettavia kissoja kylppäriin?

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että Betty saa oman kodin. Toivottavasti se auttaisi siihen vikkuluomiasiaankin, josko ne ovat stressiluomet?

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että Betty pääsee omaan kotiin! Toivottavasti Mindyn vilkkuluomiongelma jo poistuisi...

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienoa että Betty pääsee viimeinkin ikiomaan kotiinsa ja samalla Mindyn koti vähän rauhoittuu. Peukut pidetään pystyssä vilkkuluomien väistymiselle.

  Eiköhän meille vielä hoitokissoja tule, kunhan Mindy on saatu ensin kuntoon. Joku vähemmän tunkeileva kissa voi olla toivottukin kaveri Mindylle, koska kyllä Mindy välillä näyttää tykkäävän Bettyn kanssa leikkimisestä.

  VastaaPoista
 6. Kiva että lapsonen saa kodin! Saa Mindykin rauhoittavan hetken elämäänsä. Ehkä Mindykin oppii, että noita kissoja tulee ja menee, mutta HÄN on se arvokkain teidän perheessä, joka on ja pysyy!

  Mandykin oli perjantaina lääkärissä, ihan perus vuositarkastus. Käyttäytyi hyvin, vaikka olikin hieman pelokas suurine silmineen. Rokotus ei tuntunut missään, Mandy ei edes huomannut piikkiä. Kaikki oli ok. Odotushuoneen haukkuvat koiratkaan eivät häirinneet, kun kotona lymyilee yksi haukku.

  Seuraillaa vilkkuluomitilannetta. Ja tietysti hieman myös noiden hoitolaisten elämää.

  Mukavaa syksyä, toivottavasti sisällä on mukavan lämmintä ja kivaa katsella ikkunasta ulos sateista myrskyä, mikä kai lähestyy...

  Taas vaikeuksia kirjoittaa, joten anonyyminä mennään...

  -Arja & Mandy-

  VastaaPoista
 7. Täälläkin pidetään peukkuja vilkkuluomien häviämiselle ja ihan uskotaan niin käyvän. Ihanaa, että Bettyllekin löytyi koti.
  Ja mukavaa, että Mandy voi hienosti ;)

  VastaaPoista
 8. Voin ihan kuvitella Mandyn lääkärissä silmät lautasina. Mindykään ei näytä reagoivan koiriin. Lääkärissä jännittää kyllä muutenkin, niin ei niihin niin ehdikään kiinnittää huomiota. Mutta ei se kadulla kulkiessakaan erityisesti tunnu reagoivan.

  Oikein mukavaa syksyä teillekin, Minni mukaanlukien! Kohta saa seurata putoilevia lehtiä, tosin meidän ikkunaan sellaisia tulee vain myrskysäällä.

  Mindy on edelleen viihtynyt hyvin parvekkeella, vaikka siellä on vilpoisaa. Enää sinne ei ole kuitenkaan yhtä kova hinku kuin kesällä. Ihmiset laittakoot villasukat jalkaan, kun ovi on raollaan odottamassa Mindyä takaisin sisälle. :)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti vilkkikset painuvat mailleen, kun Mindy saa valtapaikkansa virallisesti takaisin :) Ihanaa, että Bettylle on löytynyt koti!

  VastaaPoista