keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tulokset

Tulihan ne tulokset sieltä lääkäriaseman sulkemisajan jälkeen. Kuivumista on, mutta siihen ei nyt tarvitse puuttua. Kuivuminen ei yllätä, koska Mindy on huono juomaan ja syö eniten raksuja. Pitäisi saada pakastimeen tilaa, jotta saisi useammin annettua edes lihaa. Sitä ennen lisätään jugurtin ja maidon juottoa, koska ne nesteet maistuva toisin kuin vesi.

Kreatiniini on kuulemma hieman yli viiterajan ja siitä tulisikin ottaa kontrolli 3-4 kk kuluttua. Sitten vielä kun ymmärtäisi nuo kaikki arvot. Kreatiniinin voi sentään päätellä olevan tämä:  CRE   187* 27-186    umo\L. Osaako joku kiltti tulkita tuota meille?

Ei se sitten näköjään ihan turha keikka ollutkaan. Nyt sitten pelätään pahinta ja toivotaan parasta muutama kuukausi. Voi kun Mindyllä ei olisi mitään. Se on vielä niin kauhean nuorikin. Puolivuotiaanakin jo ihmeteltiin, miten sillä on niin paha ummetus jo pentuiässä.

-S

7 kommenttia:

 1. Voi pikkuinen. Kun ei olisi mitään vakavaa. Voisin lähettää täältä paketteina pakastettuja myyräpaisteja, kun nuo pojat metsästävät kaiken vaikka eivät jaksaisi syödäkään. Niinku terveisiä pojilta!

  VastaaPoista
 2. Voi sisko rakas!!!! Nyt otat elämästä kiinni ja laitat ne kreatiinit, tms. omituisen kuuloiset arvot kuntoon! Eihän ne sentään ollut kuin juuri ja juuri ylärätajan yli, eli ei mitenkään kuulostaisi pahalta, toivotaan näin!

  Onneksi sait lohduksi herkkua, kun rääkkäsivät lekurissa! Parempi hieman kärsiä lekurissa, kuin jäädä miettimään että mitä jos...! Näin päin aina parempi! Mieluummin tuhaan kuin ei sitten oikeassa hädässä. Aina kuitenkin kivempi tietää ja voihan se olla ihan täysin hoidettava pikku juttu. Kuka osais tosiaankin kertoa???

  Tsemppiä Mindylle perheineen! Haleja ja puskemisiä ja kur nauuu!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Ja toivottavasti kreatiiniarvo saadaan kuntoon - pidetään peukkuja.

  VastaaPoista
 4. Olen ymmärtänyt että urea-arvo liittyy enemmän munuaisiin ja pelkän crean kohollaan oleminen ei vielä tarkoita välttämättä mitään, voi johtua ihan vaan siitä jos Mindy ei juo tarpeeksi eli kissa on kuiva. Silloin kuivaruokien syöminen ei tietenkään ole hyvä juttu. Jouduin hieman selvittelemään näitä juttuja itsekin aiemmin... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Katselin noita omia eläinlääkäripapereita kun siellä on tullut vähän rampattua viime aikoina. Niissä mainitaan kissojen kreatiinin (Krea) viitearvoiksi kissoille 71 - 212 umol/l. Aika suuri ero näyttäisi olevan sekä ala- että yläarvossa verrattuna teidän saamiin tietoihin. Muuten en osaa asiaan ottaa kantaa.

  VastaaPoista
 6. Saila: Ai vitsit, mitä herkkua myyräpaisti olisikaan! Tosin Mindyn ei ole nähty sellaista syövän, mutta voin kuvitella maistuvan.

  Mandy: Yritetään tsempata kreatiliinilöitä alemmas. Onneksi ei vielä ainakaan ollut pahasti koholla. Halit ja puskut välitetty. Mandylle samalla mitalla takaisin!

  Sirpa ja Kollo: Kiitos!

  Katariina: Mielenkiintoista. Aika jännä, ettei sitten tuota teoriaa tuotu esiin varsinkin, kun viesti ihan alkoi sillä kuivumisella. On tullut todetuksi, että Mindy on ennemmin kokonaan syömättä kuin söisi märkäruokaa. Monenlaista sorttia on tietysti kokeiltu, mutta kun ei maistu. Jos pitää oikeasti heivata raksut pois ruokavaliosta, sitten eletään broilerilla ja sydämellä. Jauhelihakaan ei enää aina kelpaa.

  Naukulan Mamma: Kiitos vertailutiedoista! Pikaisella googlailulla en itsekään saanut tolkkua mikä sen pitäisi olla. Voiko oikeasti viitearvon skaala olla noinkin laaja kuin 27-186? Nyt löytyi aika kattava valikoima viitarvoja: http://www.epella.fi/wp/?page_id=4. Tuolla oleva 110-165 kuulostaa sekin paljon uskottavammalta.

  VastaaPoista
 7. Mindylle on tsemppaustunnustus Saaripalstalla.

  VastaaPoista