maanantai 19. syyskuuta 2011

Ja jäljelle jäi vain Mindy


Ei ole oikein ollut päivitys- saati kuvausintoa, mutta nyt on uusien kuulumisten aika. Betty lähti kotiinsa jo viime viikon keskiviikkona eli tämä on nyt Mindyn viides päivä ilman Bettyä. Tuo Bettyn kuva on jo Rekkujenkin sivulla, mutta parhaiten siitä näkee Bettyn kauniit silmät ja poikkeuksellisen pitkän hännän, joka yltää reilusti yli puoli kierrosta makaavan Bettyn ympäri. Kuvista ei ehkä näy, mutta Bettyllä on myös varsin suippo pää. Opin vasta Rekkumiitissä, että se on pitkäsäärisyyden ohella tyypillistä virolaiskissoille. Aprikoosi kuitenkin oli huomattavasti pyöreäkasvoisempi ja taisi olla lyhytjalkaisempikin. Toivottavasti Betty on kotiutunut sujuvasti ja vointi on hyvä.

Mindy on ollut yhtä kiehnää ja kehräystä Bettyn lähdön jälkeen. Voi sitä taikinamäärää, jonka Mindy olisi jo saanut leivottua ja villaa kehrättyä. Mindyn aktiivisuustaso nousi huimasti. Bettyn kanssa Mindy oli muistuttanut alati uinuvaa mummokissaa, mutta nyt on leikkisä nuori neito tullut takaisin.

Sen sijaan vilkkuluomet eivät ole palanneet entiselleen. Eivät ne enää ole yhtä pahasti esillä kuin Bettyn aikana, mutta johan niitä nyt on yli kaksi viikkoa tauotta katseltu. Ja voihan kissanpieru! Mindy päästelee niitä nyt vähän väliä ja kakkakäyntejä on paljon useammin kuin aiemmin. Entinen joka toinen päivä on nyt kaksi kertaa päivässä. Eikä ruokavalio ole muuttunut miksikään. Mindy tosin syö nyt paremmin märkäruokaa, koska ruokaa voi pitää pidempään esillä. Voivathan nämä kaikki mennä ohi, mutta kissoilla kun mikä tahansa muutos voi olla oire jostain isommasta ongelmasta, päätimme mennä ottamaan ne verikokeet, joista viimeksi oli puhetta. Siitä syystä Mindyllä on huomenna kahdeksan tuntia paastoa edessä. Pitääkin avata parvekkeen ovi aamupuuron ajaksi, ettei tule liikaa houkutuksia.

-S

10 kommenttia:

 1. Voi että, on ihanaa kun Mindy on jälleen saanut teidät, omat ihmisensä täysin 100% itselleen! Nauttikaa jokaisesta kiehnäyksestä ja rukinkehruusta! Ihan selvästi Mindy palautuu stressistä, kun Betty "häippäs" Mindyn reviiriltä. Kyllä Mandy ainakin tekee molemmat tarpeensa päivittäin, isommat tarpeet pariin kertaan. Mutta meillä onkin koko ajan kuiva- ja märkäruokaa tarjolla. Märkäruokaa annan 3krt ja raksubaarissa on aina avoimet ovet eli 24h kiposta löytyy sapuskaa. Neiti syökin usein ja vähän kerrallaan. Iloiset syysterkut Mandyltä Mindylle, sekä Minnille samalla!

  VastaaPoista
 2. Juu, Mindy on ollut tosi ihanaa seuraa nyt (paitsi sammutettuaan koneen maatessaan seurankipeänä läppärin päällä).

  On tosiaan vähän hassua olla huolissaan siitä, että vessakäytös muuttuu jopa normaalimmaksi. Mutta on silti outoa, että tuli niin radikaali muutos. Ja Mindyllä kyllä on aika pahat ilmavaivat, ehkä samalla myös mahanpuruja, pari kertaa on ollut vähän liiankin löysällä maha.

  Aika vaikea on arvata, mikä on aiheuttajana, kun ruokakin on pysynyt samana. Tarkistin vielä ja toinen raksu on herkille ja toinen hypoallergeenista. Tuntuisi myös aika oudolta, jos stressin laukeaminen ilmenisi näin. No, ehkä huomenna tullaan taas köyhempänä lääkäristä takaisin ja todetaan, ettei siellä viisastuttu yhtään. Onhan lääkärikäynnitkin tietysti Mindylle stressaavia, mutta se on yleensä nopeasti ohi, kun matkakin on lyhyt.

  Onnittelut muuten onnistuneesta sisäänkirjautumisesta! :)

  VastaaPoista
 3. Entäs ne kampaukset? Joko on tullut? Hienoa, että Mindy on tullut takaisin. Olisikin ollut vähän liian aikaista mummoutua.

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa, että Mindy on jälleen onnellinen tyttö, ihmistensä keskipiste. Toivottavasti vilkkuluomet ja vatsavaivatkin häviävät pian.
  Terkkuja molemmille siskoille!

  VastaaPoista
 5. Naukulan Mamma: On! Ja minkälaiset, ai että! On tullut etutörrötystä ja takapörrötystä. Mindy meinasi jopa hairahtua Artun hiuksiin, mutta vaivihkaa siirtyi sivummalle. Ei hän nyt mikään parturi kuitenkaan ole. :)

  Kiitos, Minni! Bettyn aikana oli kurjaa, kun Mindy ei ottanut vastaan huomiota, jota sille yritti antaa. Verhon takana ikkunalaudalla sitä saattoi rapsuttaa vaimeaan kehräykseen asti, mutta muuten Mindy lähinnä pälyili Bettyä, joka yleensä tunki seuraan vaikka väkisin.

  VastaaPoista
 6. Sitten kaikki on kunnossa, ja vilkkuluometkin katoavat vähitellen :) Ettei muka parturi....:D

  VastaaPoista
 7. Paljon kaikkii halipuseja elämän (osittaisen) normalisoitumisen takia! Jee!

  VastaaPoista
 8. Halipuseja Mustalle ja Harmaalle kans. Mä oon yhtä pusua ja puskua kun on niin hienoo!

  VastaaPoista
 9. Pakko sanoa, että Mindyn häntä on ihan mielettömän pitkä! :)

  VastaaPoista
 10. On se kyllä huisin pitkä (paitsi että se on Bettyn häntä, Mindyllä on ihan tavispituinen)

  VastaaPoista