tiistai 23. syyskuuta 2014

Ääntä ja liikettä
Laitetaanpa pitkästä aikaa videota. Itkupillikin on nyt näyttänyt, mistä sai nimensä, videossa pieni ääninäyte. Valtteriinan lähdöstä ei kauan kulunut, kun jo kuului miu'untaa oven takaa.

Vein yksin jääneelle pienokaiselle piristykseksi palloratapelin ja miukuminen vaihtui tauottomaksi kolinaksi. Hienoa, että lahjus kelpasi ja pääsi kovaan käyttöön. Itkupillillä on pitkät tassut, jotka näyttävät hassulta työnnettynä rataputkeen.

Mindyn vilauttaminen ovenraosta herätti sekä Mindyn että Itkupillin uteliaisuuden. Valtteriina kellahti pari kertaa eteisen puolelle nojattuaan oveen sitä avatessa. Valtteriinalla meni karvat pystyyn ja selkä köyryyn Mindyn pikaisesta kohtaamisesta. Itkupilli olisi halunnut päästä nuuhkimaan, kuten videosta näkyy ennen äkkinäistä oven sulkemista (Mindy oli samanaikaisesti tunkemassa kainalon alta).

Mindyltä lähti edelleen satunnaisessa käytössä oleva pallorata (ihmettelen vieläkin, kuinka se kiinnostaa vuodesta toiseen), mutta aktivoinniksi riittää oven takaa kuuluvat ääntelyt.
Itkupilli on kovin ristiriitainen tai lyhytmuistinen persoona. Ensin saa sähinät, mutta nyt kun nostaa syliin, sylissä kieputaan ja kiehnätään niin onnellisena että. Seuraava lähestymisyritys täytyy jälleen aloittaa alusta, kun olen taas ihan tyhmä ja pelottava ihminen.-S

9 kommenttia:

 1. Ihanat Mindy ja Itkupilli! Kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. voi kuinka ihanat videot! Mindy pistää oven takana oikein tassulla koreasti ja Itkupilli varmasti aistii temput :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana itkupilli ♥ Pikkuinen osaa leipoa -ja Mindy ihmetellä suurilla silmillään ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkuinen leipuri ♥ *purrrrr*

  Ja Mindy ♥ Kissa tuotu teidän kylppäriin, kyllä on konsti!

  VastaaPoista
 5. Hih, ihania! Itkis voisi opettaa Ilonalle pari asiaa: kunnollisen miukumisen sekä sylissä olemisen. Ilonan "naukumisen" erottaa edelleen lähinnä kovalla paineella kurkusta tulevana pihinänä :-D "Hhhhhhh!"

  VastaaPoista
 6. Mielettömät muuvsit Mindyllä tokassa videossa,ihan on ammttikissa kyseessä ;)

  Ja Itkupilli. Mikä söpöläinen ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanat videot, kiitos! Kissoille rapsuja <3

  VastaaPoista
 8. Kiva kun tykkäsitte videoista:) Mindy sai Itkupillin ihmiseltä samoihin aikoihin myös kommentin suurista silmistään - meidän pöllö ♥
  Ilonalle terveisiä, etteä rohkeesti vaan!

  VastaaPoista