torstai 11. syyskuuta 2014

Tenavien touhuja


Valtteriinasta on tullut kunnon sylimussu, joka hyppää joka kerta syliin, kun kylppäriin menee. Eilisestä asti se on kivunnut olkapäälle, toisinaan  se on selän päällä, jos on erehtynyt riittävän kumaraan asentoon.


Seistessä täytyy pitää varansa, ettei Valtteriina pidä kiipeilypuuna. Yöhousujen nauhat todellakin kannattaa pitää housujen sisäpuolella. Ei sillä, etteikö Valtteriina kovalla vimmalla yrittäisi repiä myös housunnappeja irti.


Syli ja leikki vasta hieno yhdistelmä onkin.


Hieno oivallus, Valtteriina, se on vessapaperia, mutta jos  ei nyt kuitenkaan otettaisi näin kirjaimellisesti. Valtsu oppi tänään sen, mitä pelkäsin, hyppäämään pesukoneen päälle. Sinne meni tavaroiden turvallinen säilytyspaikka. Keskeytin suihkuni vähän väliä, kun katsoin kauhulla Valtteriinan kulkemista pyyhkeen ja silmälasien yli, kissanvessa on pelottavan lähellä pesukoneen reunaa.


Seuraavaksi ulos vessasta lähti roskis, kun riehutyttö toistuvasti meni roskikseen esteviritelmästä huolimatta ja kiskoi roskapussin kaverusten revittäväksi. On sitä ennenkin hoitohuonetta kutsuttu hullujenhuoneeksi.

Itkupillillä kävi eilen katsoja, joka tosin sai huomattavasti enemmän kosketusta Valtteriinaan. Huomenna Valtteriina saa ihan omat katsojansa. Kissoilla on leikkausaika tiistaina ja loppuviikosta kissat ovatkin kotiinlähtövalmiita. Lähtemisestä on ristiriitaisia tunteita, koska elämä helpottuu huomattavasti kylppärin vapautuessa, mutta ovathan nuo lapsoset suloisia ja sylikissaa täällä kaivataan. Pennut toimivat Mindylle myös vähän aktivointilelun tavoin ja tuovat virikettä ja puuhaa ovenkin takana.

-S

9 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika! Söpöjä riiviöitä :)

  VastaaPoista
 2. Aika kekseliäitä tyyppejä :D Ja söpöjä tietysti! Pennut <3

  VastaaPoista
 3. Sylikissa, voih ♥
  Ne ovat loppupelissä melko harvinaisia, ainakin minun omakohtaisen kokemukseni mukaan...

  VastaaPoista
 4. Hih, kissalapset! Ihania aina vaan!

  VastaaPoista
 5. Mitä kuvia :D Mainioita kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 6. Voi pientä! Tulee mieleen jonkun nimeltä mainitsemattoman rääpäleen pentuaika :D

  VastaaPoista
 7. Ihania, etenkin tuo menevä hurjapää!

  Vessa vaatii vessapaperia, tietysti! Tyttö on katsonut sinusta mallia, fiksu tyttö!

  Voi kun olisi kiva saada tuollainen hurjapää... Mutta pitää vaan pitää järki mukana, kun meillä on jo kissa ja koira. Nauti niistä ihanista palleroista täysillä, minunkin puolesta!

  VastaaPoista