lauantai 4. lokakuuta 2014

Kaksin


Olemme maanantai-illasta lähtien olleet Mindyn kanssa jälleen kahden kesken kotona. Samoihin aikoihin ilmat ovat viilenneet sen verran, että Mindystä on saanut nukkumaan mennessä taas seuraa peiton alle. Sitäkin todennäköisemmin aamulla löytää jalkopäästään kissan kerällä.

Kansainvälisen eläinten päivän ja lisääntyneen yhteisen ajan kunniaksi teimme paperipussi-inventaarion. Pusseja on viisi. En ole ihan vakuuttunut kaikkien tarpeellisuudesta.

Eläinten päivän lisäksi tänään on myös kansallinen korvapuustipäivä. Mindy onkin tänään kovasti leiponut, joskin tuloksena on pullien sijaan lisääntynyttä ihastelua ja lässytystä.

Pari kuukautta Mindy söi raksunsa tavallisesta kupista, mutta palautin aktivointilaudan vähän aikaa sitten käyttöön. Samalla ruokahalu kasvoi ja lauta on huvennut kovaa vauhtia raksuista, kun taas ruokakupissa oli lähes aina ruokaa jäljellä.


Mindy istuu alimmassa ja ylimmässä kuvassa saman pussin päällä. Jälkimmäisessä ulkoasu  on hetkeä myöhemmin aikalailla repaleisempi. Jos nyt edes sen saisi heittää pois.


Kesä oli ja meni, mutta Mindyn vaatimuksesta sinnitellään vielä päivät parvekkeen ovi avoimena. Mindy viettää vielä tuntikausia siellä tiiviinä myttynä. Vaikka kissa kuinka yrittää elää vielä kesäajassa, itse en mahda mitään sille, että kuvat menevät taas ihan mössöksi, kun valoa ei nyt vain riitä enää.
 

-S

10 kommenttia:

 1. Hei, ollaan seurattu teidän elämää, ja huh, vihdoin? kaksin :).
  Ja kyllä nyt saa alkaa fiilistelemään pimeitä kynttiläiltoja ja joulunodotusta, kyllä se kesä jo meni nyyh,
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Pepsi: Minäkin olen tänään kovasti leiponut aamulla, päivällä ja aion vielä nukkumaan mennessä :-) Leipominen on kivaa!

  VastaaPoista
 3. Kissa sängyssä onkin ihana löytö :)

  VastaaPoista
 4. Lämmin kissa kainalossa, kahvia ja korvapuustia aamukahville :-), oispas ihanaa! Tuo kissa kainalossa vois onnistua, muut täytyy siirtää elämässä eteenpäin :-).

  VastaaPoista
 5. Hyvä että saat nykyisin taas Mindystä yöseuraa! Kissa peiton alla on hyvin lämmin ja oikein mukava.

  Onnea myös pikkutyypille uuteen kotiinsa ja teille kahdenkeskisestä ajasta ;)

  VastaaPoista
 6. Joo-o, kissa petissä kelpaisi täälläkin, mutta ei vielä ainakaan ole järjestynyt. Onnellisia olette! Ja leipurille pusuterveset.

  VastaaPoista
 7. Paperipusseja ei kotona voi koskaan olla liikaa:D

  VastaaPoista
 8. Ei ole olemassa vaihtoehtoa, että pusseja olisi liikaa. Päinvastoin ;)

  VastaaPoista
 9. Helena ja Blackie The Cat: Hirveän äkkiä kesä menikin. Onneksi talvi edesauttaa lämpöön hakeutumista.

  Pepsi + Max: Hyvä, Pepsi! Muutkin tykkäävät leipomisestasi :)

  Me Like: Kissan löytää sängystä myös melkein aina töistä tullessa - kissa jopa jaksaa nousta eteiseen vastaan, vaikka oli mukavasti sängyssä.

  kissatkertovat: Hirveän kiva mielikuva, paitsi että mikään noista ei oikein onnistu, mutta lähimmällä vastineella mennään.

  friedenvaltakunta: Kissalle peiton alla taitaa tulla liiankin lämmin, kun aikansa kokonaan piilossa oltuaan häippäsee aina ruokapaikan kautta muualle.

  Zepa: Vahingossa sänkyyn tuli kissamagneetti: täysvillainen viltti. Se ainakin vahvasti edistää kissan ilmaantumista sänkyyn haluttuun kohtaan. :)

  Myrsky ja Minna: Selvästikään ei voi olla. Syksyistä lehtikasaakin voi simuloida paperipusseilla.

  Taru: Aina mahtuu pussi lisää, voi rauhassa repiä vanhojakin sitten.

  VastaaPoista
 10. No mutta! Ei kivoista leluista pidä luopua, vaikka oisivat kuinka kärsineitä! -Devi-

  VastaaPoista