sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kuninkaalliset valtiovieraat

Mindyllä riittää taas ihmeteltävää, kun vessa siirtyi parvekkeelle ja kylpyhuoneesta kuuluu pitkästä aikaa virotarten ääniä. Maanantaina kysyttiin, voisinko ottaa hoitopentuja. Vähän piti miettiä, kun Mindyllä on kuureja ja ruokavaliokokeilu kesken. Toisaalta hoitolaiset ovat eristyksissä - ja miten muka kieltäydytään kissanpennuista.

Sain sisarukset Disneyn prinsessat ja prinssit -teemaisesta pentueesta: Tuhkimon ja Jasminen. Tuhkimo muistuttaa luonteeltaan Mindyä. Sekin nauttii rapsutuksista, kiepsahtaa selälleen ja ottaa kädestä otteen ja nuolaisee. Se on muutenkin siskoaan huomattavasti reippaampi. Sisarusten asetelma on jokseenkin samanlainen kuin ekoilla hoitolaisilla, Aprikoosilla ja Bettyllä. Aprikoosilla meni aikansa reipastumiseen, samoin on varmaan Jasminella, vaikka ei sekään kovin arka ole.

Jasminesta en ole saanut yhtään siedettävää kuvaa, Tuhkimosta pari menettelevää. Hämäryys ja liikkuvaisuus ei ole hyvä yhdistelmä, siispä kissat esiintyvät videolla. Tuhkimo on luonnollisesti harmaa tyttönen.Mindy on ottanut tulokkaat vastaan tyypillisen uteliaan rauhallisesti. Aamupäivällä pennut miukuivat, mutta Mindy ei siihen reagoinut. Enimmäkseen Mindy puuhaa omiaan normaaliin tyyliin, mutta aina välillä pitää kytätä ovella. Lähinnä pentujen seuraaminen oven alta vaikuttaa vaihtelua tuovalta virikkeeltä.

-S

13 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Jasmine näyttää välillä ihmettelevän Tuhkimon touhuilua!

  VastaaPoista
 2. Kukapa pystyisi kissanpennuille sanomaan ei...

  VastaaPoista
 3. Suloisia pentuja! Tuhkimosta taitaa tulla oikea kissapeto! Ja Jasminesta arvon leidi?

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloisia prinsessoita. Ihan meinaa "vauvakuumetta" pukata... ;)

  VastaaPoista
 5. Jasmine on kovasti reipastunut ja molemmat ovat kunnon kiehnääjiä; Jasmine on tällä hetkellä jopa seurallisempi.

  Nyt jännitän, miten ihmeessä selviydyn ajoissa arkiaamuisin töihin, kun jo Mindy onnistuu venyttämään aamutouhuja aikalailla.

  VastaaPoista
 6. Sieviä ja pitkäsäärisiä nämä virottaret :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniita vieraita teillä siellä ja toinen vähän hassuttelevammalla tuulella tossa videossa!
  Zapan sanoin: teet hyvää työtä :)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihania, uteliaita ja leikkisiä kissanalkuja! Ja kauniita, tietysti ;)

  Totisesti teet hyvää työtä!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Tässä ihan tuntee tekevänsäkin nimenomaan työtä, kun on tuollaisia sottapyttyriiviöitä. Tuntuu toisinaan hullujen huoneelta tuo hoitohuone. Mutta on ne vaan niin suloisia.

  VastaaPoista
 10. Aivan ensiksi isot kiitokset tunnustuksesta! :) En ole käynyt blogissa pariin viikkoon parista syystä, että siksi kiitokset vasta näin myöhään.

  Voi mikä hellyyttävä video! Eihän kissanpennuista nyt voi kieltäytyä. Tsemppiä jatkoon. :)

  VastaaPoista