tiistai 28. elokuuta 2012

Peilimaailma


Viime yönä  Mindy yhtäkkiä halusi välttämättä päästä ulos ovesta. Se miukui surkeana, repi ovea ja hyppi ovenkahvaan. Ei auttanut. Seuraavana vuorossa oli peili. Samanlainen epätoivoinen miukuminen ja intensiivinen tuijotus peiliin - ja sitähän kesti. Mindy tietää nyt jotain, mitä itse en tiedä.


Peilissä on samanhenkinen ja ymmärtäväinen tukiolento.


Äh, taas se tulee kameran kanssa.


Nämä on näitä kameralle suotuja vaisuja rippeitä kunnon konsertin jälkeen.

-S

9 kommenttia:

 1. Teilläkin tapahtuu kummia :o

  VastaaPoista
 2. Onpahan nätti tukiolento! Saisiko tuollaisen jostakin myös, vaikkapa ööh, tietokonetukihenkilöksi?
  Kurr-äänne videon lopussa on myös varsin suloinen, sekä syyttävä katse. Etkö nyt tajua!?
  Mindy on niin ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Onpa Mindyllä suloinen tukiolento♥. Kunpa ymmärtäisi mitä siellä jutellaan.

  VastaaPoista
 4. Vertaistuki on ensiarvoisen tärkeä asia kaikenlaisissa elämäntilanteissa! Mutta on kyllä melkoisia söpöläisiä sekä Mindy että vertaistukihenkilö ♥ ;)

  Viehättävä kurrrr videon lopuksi. Ja häntä!

  VastaaPoista
 5. Oletkohan mahtanut katsoa Arkiporinaa-blogin "kissanpennut kuolevat nälkään" -videon? Josko Mindykin yrittää saada samanlaista joukkohysteriaa aikaan peilin avulla! Suosittelen katsomaan videon! Minä olen siihen rakastunut.

  VastaaPoista
 6. Anni: Juu, hauskoja nämä selittämättömät iltapuuhat.

  Saila: Mindy on oivallinen tietokonetukihenkilö, jos on capsit hukassa, palkkioksi rapsuja leuan alle. Mindy kurisee vaikka mistä syystä eli vähän väliä eikä siihen voi koskaan kyllästyä.

  Myrsky: ♥

  Minni: Voi kunpa, joskus on vielä niin aneleva katse ja painokas sävy, että oikein tulee paha mieli, kun ei mene viesti ihan perille.

  Henna, Friede ja Figo: Häntä on oivallinen loppusivelijä puskukiehnäyksen perään.

  Mamma N: En ollut nähnyt aiemmin. Uijui, mitä pentusia. ♥ Tupla-Mindyn miukuminen kieltämättä oli aavistuksen verran vaikuttavampaa kuin yhden miukulaisen.

  VastaaPoista
 7. Ihan kuin Mindyllä olisi ihan henkilökohtaista asiaa peilissä olijalle, mutta kuvaaja vaan ei ymmärrä antaa yksityisyyttä neidille. Ilmeet ovat kyllä hyviä! Sekä Mandy että Mindy ovat melko ilmeikkäitä kissoja! Sekin taitaa olla melko yksilöllistä kissoilla?

  Nyt meillä taidetaan odottaa, että joku printtaisi jotakin! Mandy nimittäin innoissaan tulee tutkimaan, kuinka kopiopaperi katoaa laitteen uumeniin ja tulee toista kautta ulos! Nyt kissa näyttää haluavan taas tutkia, miten se paperi sieltä kiertää, sillä neiti katsoo sekä minua että tulostinta siihen malliin... Mitähän printtais...

  VastaaPoista
 8. Eki ja Mandy: Mindy tosiaan vaikuttaa todella ilmeikkäältä, Mandystä en niin osaa sanoa. Mutta en sitten tiedä, kuinka paljon se johtuu siitä, että Mindy on niin tuttu ja hienovaraisetkin ilmeet huomaa muita paremmin.

  Mandy ei varmaan näin hurjaksi äitynyt sentään: http://www.youtube.com/watch?v=CSK1D3bZhRs Mindy ei ole tulostinta kohdannut, mahtaisi olla ihmettelemistä.

  VastaaPoista