torstai 2. elokuuta 2012

Nimppaririekkuja

Mindyn kesäinen juomapiste

Mindyllä oli uudistetun kissojen nimipäiväkalenterin mukaan nimipäivä eilen 1.8. Päivä sujui normaaliin tapaan levon ja leikin rytmittämänä, mutta yöllä ei aluksi tullut kummankaan nukkumisesta mitään. Mindyllä oli ihan mahdoton kolina ja juoksentelu menossa vielä keskiyön jälkeenkin.

Jossain vaiheessa meno rauhottui ja olin nukahtamaisillani,  mutta hätkähdin, kun täysikuu loisti kirkaasti suoraan silmään. Mindy oli siinä vaiheessa uinumassa parvekkeella, mutta raotti silmiään, kun pyörin ja hyörin siellä levottomana.

kissa + paperipussi, mitä voi odottaa?

Aamulla Mindy jo odotteli leikkikaveria. Mitä tästä opimme? Riehu itseksi väsyksiin illalla, jotta saat unta ja olet reippaana pystyssä aamulla.

-S

8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet nimpparionnittelut!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin:)

  Ps. Mindy on vaan niin ihana♥

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut Mindylle!
  Täydenkuun aikaan täälläkin nukkuu sekä kissa että emäntä aina vähän levottomasti.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kaunottarelle! Mindyn kesäinen juomapiste muistuttaa aivan jotain eksoottista drinkkiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista!
  Pitäisi vissiin jostain hommata paperinen aurinkovarjo tohon drinksuun :P

  VastaaPoista
 6. Pitäis varmaankin hankkia sellanen kisujen nimpparikalenteri, niin tietäis, koska on Mandyn nimpparit... Joskus meillä oli sellanen koirakalenteri, mutta sekin on niin vanha, ettei siellä on näitä "moderneja" nimiä.

  Onnittelut vielä näin (liiankin) jälkikäteen! Hieno drinksulasi! Ehkä se steenvarjo ei olis kovin kauaa ehjä... luulisin... Mutta näyttäis sen sekunnin hienolta, että sais vieläkin upeemman kesäkuvan!

  VastaaPoista
 7. Hyvää nimipäivää näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia onnitteluista!

  Mandyllä ei ainakaan tuossa uudessa virallisessa nimipäiväkalenterissa ole nimpparia, mikä tekee Mandystä tietysti sitäkin erityisemmän. Eipä ole itsellänikään oikeasti nimipäivää edes ruotsinkielisessä kalenterissa, niin hauskaa, että edes Mindyllä on.

  VastaaPoista