keskiviikko 22. elokuuta 2012

Oi aikoja, oi tapoja

Kissaihmiset tietävät, että kissoilla on tapana vaihdella suosikkipaikkoja, leluja ja tapoja. Yksi tapa hiipuu, toinen tulee tilalle. Itsellä on kova ikävä Mindyn aamu- ja iltakampaushetkiä. Olen jo tottunut siihen, että töihin lähtiessä ja pitkin päivää ei tarvitse kiskoa Mindyn tekemiä tupeerauksia auki. Muutos on selvästi yhteydessä asunnonvaihdokseen, siihen ne tyssäsivät. Muuton jälkeen Mindy myös innostui uudelleen kiipeilypuun pesästä, jossa vietti ison osan ajastaan. Siellä ei olla käyty moneen viikkoon enää. Nykyään Mindyn löytää usein keittiön pöydän alta.

Viimeisin ihana tapa on kulkeminen paidan pääaukosta sisään ja helmasta ulos - ja sama toiseen suuntaan. Aivan täysin uusi keksintö se ei ole, mutta nyt sitä tapahtuu päivittäin. Ei tarvitse kuin mennä kontalleen tai mahalleen Mindyä rapsuttelemaan, niin se on jo tunkemassa päätään kaula-aukosta. Yhtenä työaamuna oli sen verran pieni v-mallinen aukko, että Mindy meinasi jäädä puoliväliin jumiin, ja siihen se sitten lässähtikin, etuosa paidan sisällä ja takatassut ulkona. Tovin kuluttua sätkivät takajalatkin pääsivät paidan alle ja siinä sitten makasin kehräävän pussieläimen kanssa, vaikka töihin piti lähteä.

Mukava ominaisuus Mindyssä on myös se, että viikonloppuisin molemmat nukkuvat pitkään, mutta työaamuina Mindy pitää huolen, etten nuku pommiin. Tänä aamuna oli torkku lipsahtanut aivan liian pitkäksi, jolloin Mindy kävi kurisemassa sängyllä. Kun sekään ei auttanut, Mindy kävi tapauttamassa tassullaan olkapäätäni ja vielä varmistuksena kämmenen kutitus kynnellä. Niin herttainen suoritus piti välittömästi palkita kiehnäys- ja rapsutuokiolla.


Nykyään Mindy huolehtii hyvinvoinnistani ja aamuni nopeutumisesta myös sensuroimalla turhat ikävät uutiset lehdestä.

Jotta yhteen juttuun saa riittävästi  sekalaisia asioita, laitetaan vielä tunnustus samaan. Myrskyn ihminen antoi meille tunnustuksen, josta kovasti kiitämme ja ohjeet liitämme.

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Tämä kiertää vinhaa vauhtia ja ties minne jo ehtinyt. Mutta pistetääs seuraaville suosikeille:

Cisu ja Toto voisivat tehdä oppaan mitä kummallisimmista tavoista, ja silti muilla olisi vaikeuksia pysyä perässä.
Ylppö ja Stella pitävät myös mielen virkeänä hassutuksineen.
Unna Tuutikki Penninraha on kovin suloinen höpsö ja jotenkin muistuttaa Mindyä, mutten osaa sanoa miten.
Miirun poppoo on vielä suhteellisen uusi tuttavuus hauskoine kuvasarjoineen.
Armas, Onni, Oskari ja uusi tulokas - koska pentuja!

-S

6 kommenttia:

 1. Ihana että sinulla on oma torkkuvahti. Herääminen kissan kanssa samasta sängystä on maailman ihanimpia juttuja♥

  Kyllä tännekin raidallinen pussieläin kelpaisi, taitaa vaan tuommoinen olla enemmän tyttöjen juttuja:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Laitoimme hyvän kiertämään oitis :)

  VastaaPoista
 3. Oih, mitä tapoja! On se hyvä, että Mindy pitää sinusta noin hyvää huolta. Paidan ali kulkeminen varmasti vähetää kaikkia kiputiloja kummasti! :D

  VastaaPoista
 4. Huolehtivainen kullannuppu ♥.
  Minnikin leikki pienenä joskus pussieläintä ja tykkäsi kun sitä kannettiin hetkisen puseron sisällä toisella kädellä tukien:)

  VastaaPoista
 5. Friedelläkin on talvisin joskus tapana oleilla paidan alla. Mukavaahan se, kunhan vain tulee ja menee hyvässä järjestyksessä...

  Mindy onkin erikoisen huolehtivainen kaveri! Hyvähyvä! On ilmeisesti tullut siihen tulokseen, että palvelusväen hyvinvointiin kannattaa panostaa ;)

  VastaaPoista
 6. Myrsky: Kissan viereen nukahtaminen ja vierestä herääminen on ihanaa. Ihan en niin paljon Mindyn huolehtivaisuuteen kuitenkaan luottaisi, että jättäisin laittamatta herätyksen. ;)

  ella: jee!

  Mamma N: Mitä Mindy ei tekisi kunnon leukarapsujen eteen...paitsi saisi se niitä muutenkin.

  Minni: Oih, mukana kulkeva pussieläin, suloista. ♥

  Henna, Friede ja Figo: Erinomaisesti ajoitettu paitaoleilukausi, ystävyys, yhteistyö ja avunanto kunniaan!

  VastaaPoista