keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Uusi drinkkilasi


Hyvät ideat on tehty varastettaviksi, näinhän sanotaan. Helmin juttu tunnetusti on mariskoolista juominen ja sen tavallaan soisi myös pysyvän Naukulan omana juttuna. En kuitenkaan voinut vastustaa, kun hyvän lehden tilaajalahjana tuli väreihin sopiva malja ja samanaikaisesti tarvittiin muutenkin uusi vesipiste. Kesäisin Mindyllä on ollut parvekkeella iso juomalasi. Se myös kesäisenä ilona pysyköön - sen verran paljon siinä tuhlaantuu vettä.


Ensimmäinen viikko meni ihmetellessä, mutta sen jälkeen malja on ollut ainoa sisällä olevasta kolmesta juomapaikasta, joka on Mindyn käytössä. Toivottavasti suosio jatkuu mahdollisimman pitkään, sillä Mindy ei edelleenkään juo tarpeeksi vettä ja nyt mennään edelleen pelkillä allergiaraksuilla.

-S

10 kommenttia:

 1. Oivallista! Me on mietitty sitä peiliä vesikupin pohjalle (tekös sitä ehdotitte vai ketkä?), mutta ihminen unohti ostaa pienen peilin viimeksi kaupassa käydessään. Muisti kyllä, että tuolta osastolta piti jotain ostaa, mutta mitäs se olikaan...?

  Tässä otetaan nyt kaikki vinkit vastaan, joilla saa kissan kiinnostumaan vedestä :D

  VastaaPoista
 2. Luulen etteivät Helmi ja Mamma pahastu varkaudesta! (Pitäsiköhän sijaiskodin mariskoolikin valjastaa samaan käyttöön?)

  VastaaPoista
 3. Helmi ei missään tapauksessa pahastu moisesta! Päinvastoin. On miellyttävä nähdä, että nuoriso (Mindy) pitää tätin (Helmi) ideaa käyttökelpoisena! Mitäpä sitä ei tekisi kissansa janonsammuttamisen eteen :D

  VastaaPoista
 4. No mutta tuohan on sangen fiini vesimalja.

  VastaaPoista
 5. Täälläkin ollaan kovasti kiinnostuttu tuosta Helmin aloittamasta trendistä, on se niin soma tuo vesikippo :)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on ollut emännällä hieno kuvaus-sommitelma! Verhot, mariskooli ja Mindy niin sopusointuisin värein yhdessä! Vau!

  Näillä siskoksilla on niin mahdottomat hauskat tassutekniikat! Onkohan kaikilla kissoilla, en tiedä?!

  Nätti tyttö ja hieno vesiastia! Lipi-lipi vaan!

  VastaaPoista
 7. Tottakai designtuote. Mekin syödään vain Arabian astioista! Vähän rispektii.

  VastaaPoista
 8. Henna, Friede ja Figo: Meiltä se peiliajatus lähti, kun täällä on eräs, joka juttelee peilikissalle päivittäin. Hyvät ideat olisi tarpeen meilläkin - tai lähinnä toivomus olisi, että idea olisi hyvä Mindynkin mielestä.

  Myrsky: Ainahan sitä voi kokeilla, vaikka Myrskyllä ei taidakaan olla kuivumisongelmaa mehukkaine saaliineen.

  Mamma N: Helmi-täti taisi näyttää mallia jossain toisessakin asiassa aiemmin. Opettavainen täti todella kohentaa elämänlaatua. :)

  Katja: On se, eikä tarvitse kumarrella niin paljon - kummankaan.

  Taru: Somalle somaa :)

  Eki ja Mandy: Tytöthän ovat harjoitelleet tassutekniikkaa yhdessä, niin ihmekös tuo, jos on samanlaisia elkeitä. ;)

  Musta ja Harmaa: Mullakin on Arabian juomakuppi, se jota aina täytetään, vaikken edes juo siitä. Mut pitää olla.

  VastaaPoista
 9. Nyt on pieni peili yhden vesikupin pohjalla. Ei kiinnostanut. Aamulla Figo kyllä havaitsi asian, oli pyyhkimässä naamaansa kupinlaitoihin (juomatta siitä...) ja oikein hätkähti kun siellä olikin kissa :D

  VastaaPoista
 10. Henna, Friede ja Figo: Kiva kuulla, miten meni. Harmi, ettei juomista lisää, mutta hauska yllätysmomentti kuitenkin. :)

  VastaaPoista