maanantai 10. syyskuuta 2012

Luovutetut


Hetkeksi laskin pentujen lähdettyä luovutussopimukset käsistäni, ja Mindyhän se siinä paperipainona. Mitenhän tämä ele ja ilme pitäisi tulkita?

Jasmine ja Tuhkimo pääsivät tänään yhteiseen kotiin, ensimmäisiksi kissoiksi. Niinkin hurmaavista neideistä on hyvä aloittaa. Vai voiko kissan muka ottaa ilman seuraavaa?

Tänään olisi ollut kuukausittainen Rekkumiitti, jossa olisi aika varmasti saanut niin kissoja kuin koiriakin syliinsä. Tyydyin kuitenkin Jasminen suomiin lukuisiin sylikäynteihin ja vietin illan kloritehuuruissa kuten aina hoitolaisten lähdettyä. Mindy toimi työnvalvojana, viisaasti eteisen puolella.

Toivottavasti rankan tarkkailutyön jäljiltä Mindy tulee taas nukkumaan viereiselle tyynylle kuten toissayönä. Siihen näkyyn oli niin ihana herätä, että piti ihan torkahtaa, jotta saattoi herätä söpöyteen uudelleen.

-S

8 kommenttia:

 1. Erittäin vaikeasti tulkittava ilme neidillä. Ehkäpä Mindy haluaa sinut kokonaan itselleen: Ei enää valtiovieraita!
  Nauttikaa ja iloitkaa toisistanne♥

  VastaaPoista
 2. Yhdet pienet höpökatit muuttanut kotiin, se on aina niin ihana uutinen :) Jibiii!
  Mindyn ilme sensijaan on todella hanalasti luettavissa, vaatinee lisää yhessä pötköttelyä ennekuin voit edes harkita uusia mahdollisia hoitolaisia ;)

  VastaaPoista
 3. Myrsky: Voipi olla. Toinen tulkinta on, että Mindy on viikon odottanut pääsevänsä kavereiden kanssa leikkimään ja sitten ne vain katoavat. Mutta nyt on ainakin enemmän aikaa Mindylle.

  Zepa: Ihania ovat. Jasminekin viimeisenä päivänä rauhoittui syliin makoilemaan eikä Tuhkimo ollut unohtanut seläleen kellahtelua.

  Taru: Hyvään kotiin pääsivät ja hienoa, että ylipäätään saivat mahdollisuuden onnellisen kotikissan elämään.
  Taidetaan Mindyn kanssa pysyä kaksin vähintään ilmojen lämpenemiseen asti. Mindyn vessa kun oli hoitolaisten aikaan parvekkeella. Mindyä ei olisi varmaan haitannut, vaikka se olisi sinne pidemmäksikin aikaan jäänyt, mutta oven auki pitäminen alkoi olla vähän vilpoisaa öisin.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että pennut pääsivät yhteiseen kotiin! Ei mahda tulevassa kodissa puuttua vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;)

  Ja hyvä että Mindyn rauha palautui. Nyt laatuaikaa ja lähiunia oman ihmisen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi! käy myös katsomassa meidän http://tekojavain.blogspot.fi/ Olen aika uusi bloggaaja ja olisi mukava saada palautetta ja lukioita :)

  VastaaPoista
 6. Mindy näyttää olevan aika tiukkana! Ehkä neiti haluaa kumminkin varmistaa, että virottaret lähtivät luotettavaan kotiin (eivätkä ole takaisin tulossa!) :D

  VastaaPoista
 7. Henna, Friede ja Figo: Vielä ei olla kuulumisia saatu, liekö sen verran vauhdikas meno pikkuisilla. Tosi kiva on erityisesti se, ettei kummankaan tarvinnut jäädä tänne yksin odottamaan kotia.

  Maija: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

  ella: Juu, ei ainakaan luovutuspaperit katoa moisen paperipainon alta. :)

  VastaaPoista