torstai 24. toukokuuta 2012

Kattihaaste #15:Nurmikko

Tulipa sopiva kattihaasteen aihe - Mindy kun pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa tänä vuonna nurmikolle, tai sitä muistuttavalle pinnalle ainakin.Ulos pääsemistä avitti määrätietoinen anelu, päättäväisellä ja pettyneellä katseella höystettynä.

 Ruohoa! Hii-op!

Ulkoilu oli pikainen, koska Mindyn katseen suunnassa oli avoin ikkuna, josta tuli hälinää.

Rappuun Mindy käveli itse sisälle, kunhan ovi saatiin auki. Omalle kotiovelle Mindy kipitti vauhdilla, paitsi että se ei ollutkaan koti vaan ihan toinen ovi jokseenkin oikealla paikalla kahta kerrosta alempana. Pari kertaa piti napata kissa huijariovelta ja muistuttaa, että olimme tulleet rappusia alas. Omassa kerroksessa oikea ovi löytyi, mutta ensin piti tunkea kuono naapurin ovenrakoon, josta tuli kissatuoksuja.

-S

9 kommenttia:

 1. Mindyn tilanne ei kuitenkaan toivoton tuossa ovella - sen tiedä siitä, ettei Helmi ollut lainkaan huolestunut, vaikka tilannetta seurasikin!

  VastaaPoista
 2. hihi, Ylppö tuli heti katsomaan että mikä sillä Mindyllä on hätänä!?

  VastaaPoista
 3. Helmi osaa jo vanhempana ja kokeneempana päätellä, ettei hätä ole kova, kun taas Ylppö vielä huolestuu. :)

  VastaaPoista
 4. Voi Mindyä, on niin suloinen pieni raitapaita. Naisilta/tytöiltä ei ikää/painoa saisi kysyä, mutta kysyn kuitenkin: Paljonkohan Mindy painaa?
  Hyvät otokset olet kattihaasteeseen saanut otettua.

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Muutama viikko sitten ell:n punnituksessa oli tullut 3,5 kiloa täyteen. Edelliskerralla oli ollut 3,4 kiloa ja lääkäri sanoi jotenkin painokkaasti, että on tullut lisää painoa, ihan kuin muutos olisi jotenkin merkittävä tai huolestuttava.

  VastaaPoista
 6. Hii-op on ulkoillessa in, kun ei uskalla hypätä tuntemattomaan. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana siskoseni! Niin sitä pitää! Minäkin yritän etenkin iltasella päästä ulos samalla miukumisella kuin sinä! Oletpa taitava kiipeilijä! Ihana kuva! On se niin kiva päästä ulos, vaikkakin sitten edes pienelle "nurmikolle", raitista ilmaa kuitenkin!

  VastaaPoista
 8. Hyvä Mandy, jatketaan vain reippaina miukumista - ja kiipeilyä! Parvekkeeltakin onneksi saa raikkaampaa ilmaa, mutta se on aika saasteista alla olevan autotien takia. :(

  VastaaPoista