tiistai 8. toukokuuta 2012

Jännittäviä aikoja


Eilen tuli tieto, että sunnuntaina on muutto asuntoon, jonka siis myös eilen pikaisesti näin ensimmäisen kerran. Eihän täällä nyt ollut mitään pakattuna, kun nopea aikataulu tuli niin yllätyksenä. Mindy on ottanut ihmeen lungisti, vaikka koko ajan aukeilee kaappeja, joista löytyy vaikka mitä narua ja tilpehööriä. Muutaman tunnin Mindy on maannut osittain banaanilaatikkoon uponneena. Tajusin sitten, että muuttopäivä on myös Mindyn noin suunnilleen syntymäpäivä, kaksi vuotta tulee näillä main täyteen. Jos vaikka saisi sen kunniaksi sekä piimää että sydäntä. Rapsutuksen määrää on ehkä mahdoton lisätä.

Ja kuten aina syntymäpäivän aikaan, edessä on myös vuosittainen katsastus rokotuksineen. Olisin paremmalla tiedolla ajoittanut rokotuksen vähän kauemmas muutosta. Vaikka eihän se rokotus ole mitään verrattuna tammikuiseen rääkkiin. Kunhan ei ala mikään uusi testirumba sen takia, että Mindyllä on edelleen silloin tällöin verta kakassa. Luulisin sen liittyvän siihen, että Mindyllä on ummetustaipumusta, koska se ei syö märkäruokaa ja juo liian vähän vettä.

Madotus taas meni vähän niin ja näin. Eka Axilur meni melkein kuin vahingossa aika nopeasti - kun siis hippaleikki oli loppu. Toinen laitettiin Artun kanssa ruiskulla sekä suuhun että matolle että paidalle että housuille. Kolmannen tähtäsin taas pillerimuodossa suuhun, mutta Mindy kiemurteli aikalailla ennen kuin se onnistui. Yksi pilleri meni hukkaan, kun ruiskutin sen liuotettuna kivipiira-annokseen. Ei sitten kelvannut kivipiira ennen kuin olin perusteellisesti huuhdellut matolääkkeen rippeet siitä pois.

-S

6 kommenttia:

 1. Onhan se hyvä että sinulla on matotkin nyt madotettuna kun muutatte Mindyn kanssa uuteen kotiin.
  Ei ole helppoa teilläkään tuo pillerin antaminen jos ei meilläkään! Ovatkohan nuo raidalliset kissat erityisen hankalia tapauksia? Ainakin ne ovat erityisen rakastettavia♥

  Voimia muuttorumbaan!

  VastaaPoista
 2. Se veri kakassa voi johtua esim. ärtyneestä paksusuolesta. Se tulee ja menee, ei sille mitään oikein voi (on siihen yksi lääke, mutta se on niin pahaa että miedän ent vetsku ei saanut annettua sitä edes omalle kissalleen - enkä minä Pedolle...).

  VastaaPoista
 3. Mandylle annoin kevään matokuurin yhtenä pillerinä kitusiin heittäen ja varoen kurkusta hieroen nielemisrefleksiä aikaan saaden. Mutta tähänkin tarvittiin 2 ihmistä, minä pidin kissaa sylissä ja mies huitaisi pillerin kurkkuun ja hieroi kusrkkua ja sinne upposi kerralla! Hyvä tyttö!

  Tsemppiä muuttoruljanssiin! Onpahan hyviä hajuja ja tutkimusmatkoja ympäri huoneistoa tiedossa

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei eläinlääkärillä tule erikoisia löydöksiä syntymäpäivän "kunniaksi"!

  Muutoinkin Mindyllä on nyt jännät paikat. Ja vähän vissiin ihmiselläkin?

  Tsemppiä muuttoon molemmille!

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Aivan, siisteyttähän se Mindykin ajatteli syljeskellessään :)Mindy on kyllä kaikkia hoitolaisia vaikeammin madotettava - tosin pentuna Mindykin popsi huomaamattaan märkäruokaan liuotetun lääkkeen. Mutta on erityisen rakastettava varmuudella.♥

  Zepa: Hyvä tietää! Vaikka muuten haluan toki selvittää Mindyn vaivat, olen nyt aika vakuuttunut, että tätä asiaa ei lääkkeillä pois saada. En haluaisi Mindyä laittaa taas massiiviseen testirääkkiin.

  Mandy: Hienoa yhteistyötä teillä! Mindyn kolmas pilleri jäi vähän hampaiden väliin ja se puristi leukojaan yhteen niin kovaa kuin vain jaksoi, ettei pilleri vaan pääsisi nieluun asti. Siinä sai kutitella, että sai jotain liikettä aikaiseksi.

  Henna, Friede ja Figo: On kyllä jännitystä ilmassa molemmilla. Mindy poikkeuksellisesti löytyi kuvassa olevasta laatikosta aamulla sängyn sijaan. Ja miten hassulta näyttikään, kun Mindyllä oli kaikki ulokkeet tungettuna kannen reunan alle. Mindy siis makasi kyljellään, ja silti näkyi vain pää ja selkä.

  VastaaPoista
 6. Toivotaan hyvää ell-reissua ja muuttoa teille! Puuhaa varmasti riittää...

  VastaaPoista