perjantai 18. toukokuuta 2012

Uusi koti

 Jotain tuttua ja tärkeää on vielä, vaikka melkein kaikki tavarat ovat kadonneet.

Tänä aamuna palautin vanhan asunnon avaimet, joten Mindyn ei enää tarvitse ihmetellä, miksi vähän väliä käyn jossain ja tuon mukanani tavaraa. Muutto sujui kaikkien kannalta hyvin. Mindy oli yllättävän rauhallinen, kenties Feliwayn ansiosta. Mindy pääsi uuteen kotiin vasta, kun lähes kaikki tutut tavarat ja tuoksut olivat siellä odottamassa. Juuri niiden ansiosta Mindy oli hyvin pian kuin kotonaan. Syntymäpäivää ei siinä muuttotohinassa juhlittu, mutta Mindy sai sydäntä, rapsutuksia ja jutustelua kantamisen lomassa.Minulle jäi epäselväksi, mikä tämän tarkoitus oli. Heräsin samaan kerran yölläkin.

Pari päivää sai odotella, että saatiin kiipeilypuu pystyyn. Parikymmentä vuotta vanhan Catmaxin olennainen ruuvi oli katkennut, mutta onneksi löysin korvaavan Kierrätyskeskuksen sekalaisten ruuvien seasta. Muuttoa ei ole yhtään nopeuttanut se, että on pitänyt hakea ruuvia, viedä Hesyyn tavaraa ja käydä muuton jälkeisenä päivänä silmät väsymyksestä lupsuen kuuntelemassa luentoa lemmikkien ensiavusta. Mindyä ei kuitenkaan haitanne, että laatikot ovat pysyneet sisustuselementteinä yli viikon.

Mä oon nyt täällä, et tiedoks vaan.

Kiipeilypuu ja varsinkin sen yläosassa oleva pesä on pitkästä aikaa suosionsa huipulla. Erityisen kiinnostava puu on senkin takia, että nyt sieltä pääsee suoraan kirjahyllyn päälle. Pitää vielä säätää puun tasoja houkuttelevammaksi alastuloa varten, sillä Mindy loikkii suoraan kirjahyllyn päältä lattialle. Yötkin Mindy on viettänyt puussa sängyn sijaan siitä asti, kun se saatiin pystyyn.

Toivon, että yhteen Mindyä innostavaan asiaan tulee stoppi mahdollisimman pian. Kylpyhuoneen lavuaarin alta vuotaa lätäköittäin aina, kun laskee vettä. Mikäs sen parempi juomapaikka. Päälaki on aina ihan märkä juomisen jäljiltä.

 Pakatessa kaapeista ja laatikoista tuli vastaan kaikenlaista.

Kirjahyllyä en ole ehtinyt täyttää ollenkaan, mikä oli ikävänpuoleinen juttu Mindylle. Se kun tähysi tyhjän lasikaapin hyllylle ja hyppäsi laatikkopinon päältä päin lasiovea kuin lintu päin ikkunaa. Satuin vielä näkemään hurjan pään ja jalkojen iskeytymisen lasiin ja putoamisen stereoiden kautta lattialle. Mutta Mindy ei ollut moksiskaan.

Lintu-tv:stä tulee uudesta asunnossa aika erilaista ohjelmaa. Aika vähän lintuja on meille näkynyt, mutta nyt pienet linnut ovat vaihtuneet lokkeihin, puluihin ja variksiin. Mindy on muutenkin tarkka liikenteenvalvoja, opettelee varmaan ratikan aikataulua.

-S

7 kommenttia:

 1. Kyllä Mindykin on selkeesti sitä mieltä että muuttolaatikot on saatava nopeasti pois nurkista pyörimästä! :D Onnea uuteen kotiin teille molemmille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Kaikenlaista on tosiaan laatikoista löytynyt ;)

  Ihmeen nopeasti meilläkin tyypit silloin talvella sopeutui uuteen kotiin. Onneksi Mindylläkään ei ollut ongelmia sen asian kanssa! Reipas Mindy!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Olisiko muuttosiivous ollut kyseessä?

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin teille molemmille! Ja Mindylle myöhästyneet synttärionnittelut♥

  En keksi järkevää selitystä moiselle käyttäytymiselle. Ota noista raidallisista kissoista sitten selvää:D

  VastaaPoista
 5. Sulla on jännää! Kiva! paljon onnee uuteen kotiin ja muutenki!

  VastaaPoista
 6. Se on pahvilaatikko. Pahvilaatikoissa pitää istua ja nukkua, niitä pitää nakertaa, rämpyttää, kaataa ja nähtävästi myös raapia. Nämä on jotain kissojen juttuja jota ihminen ei tajua. ;)

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille!♥ Hyviä arvauksia Mindyn touhulle :)

  VastaaPoista