torstai 1. maaliskuuta 2012

Sulatusta


Mindy toimi pakastimen sulatuksessa yllättäen vain äänitarkkailijana. Koko toimituksen ajan se makasi pakastimen oven takana ilman näköhavaintoja. Sen sijaan laatikko oli testattava välittömästi.

(Mindy halusi näemmä lisätä ö-nimisen pdf-tiedoston)

Sain eilen rapun ovella niskaani aimo kasan lunta, jota kulkeutui huomaamattani laukun päällä ja sisälläkin kotiin asti. Mindyn sai rapusta poikkeuksellisen helposti sisään, kun jotain jännää tapahtui. Lattialle ilmestyi kylmiä ja märkiä leluja, jotka sai lopuksi litkiä pois.


Ihan uusi näky tuo ei ole, koska Mindy on pentuna harrastanut suihkuvesien juomista - tapa on viikon verran ollut taas käytössä (samoin kuin suihkun aikana kakkaaminen - ihanan raikasta).

-S

12 kommenttia:

 1. Siis meillä harrastetaan samaa; suihkuveden litkimistä vaikka siinä olisi shampoovaahtoa ja sitten.... tuo suihkun aikana kakkaaminen......... *argh* :D

  VastaaPoista
 2. Hah, anteeksi että nauran: siis suihkun aikana kakkaaminen! Voihan eevertti! Siinä saa jo käyttää todella raikkaan ja voimakkaan hajuista shampoota.

  VastaaPoista
 3. Anni: Hauska kuulla, ettemme ole yksin. :)

  Myrsky: Ehdottomasti! Mindyn juomista on aina pidettävä silmällä, kun se ei ole sen lempparihommaa. Hyvä vain, että edes lattialta juo, vaikkei puhtainta mahdollista vettä olekaan.

  Saila: Olet siis säästynyt tältä hajuelämykseltä - hienoa. :) Huomasin eilen ostaneeni oikein tuoksuvan hoitoaineen, jotta se peittäisi Mindyn hajun tällaisissa tilanteissa.

  VastaaPoista
 4. Ääks, täällä hekotellaan myös samalle kuin Saila! :D Voin vain kuvitella lemahduksen leviämisen lämpimän kosteassa kylpyhuoneessa, yhhyh!

  VastaaPoista
 5. Suihkun aikaan kakkaaminen... Tätä täytyy miettii. Ajoitushan siinä on ongelmana, kun ei ikinä tiedä millo Suuri Päällikkö Istuva Lehmä menee suihkuun. Mutta pistteään prosessiin, ehkä se siitä!

  VastaaPoista
 6. Taas opittiin jotain uutta! :D Täällä ei suihkun aikana ole kakattu, ainakaan usein!

  VastaaPoista
 7. Pakastimen sulatus on kiinnostava ohjelmanumero! Mutta jäihin ei meidän prinsessa ja prinssi koske.

  Friede on täällä uudessa paikassa ottanut tavakseen tulla illalla mun hammaspesujen aikaan vessaan ja mennä suihkunurkkaan pesemään itseänsä. Selvästi on pesupaikan funktio tiedossa. Ihmisten suihkun aikaan ei passaa olla samoilla sensseillä, siinä voi kastua :D

  VastaaPoista
 8. Meilläkin sulatuspuuhat on jänniä, kun kaapissa kolisee jäiden tipahdellessa alas!

  Meillä onneksi on erikseen pesuhuone ja vessa hiekkalaatikkoineen. Mutta joskus itse vessaan mennessä haistaa kyllä, kuka on viimeksi siellä käynyt. Poistuessaan neiti on jättänyt jälkeensä haisevan viestinsä... vaikkain on tarkka peittämään kaiken tuotoksensa, mutta kun se haju siinä toimituksen yhteydessä ehtii levitä ympäristöön.

  Meillä kokeiltiin viime viikonloppuna jättää pieniä tassunjälkiä pihan lumeen! Jännää se oli, lunta ei pelätty, mutta ulkomaailma kyllä pelotti niin, että kiireellä mentiin ulko-oven eteen sillä ilmeellä, että äkkiä auki! Itse se sai valita hyppääkö lumiseen pihaan vai onko sylissä.

  Mukavaa keväänodotusta!

  VastaaPoista
 9. ella: Aivan oikein kuviteltu - tuoksu ei ole toivottava :)

  Musta ja Harmaa: Niin joo, voi joutua panttaamaan, jos meinaa suihkua odottaa. Kun on ajoituksen oppinut, seuraava vaihe on ulos syöksyminen. Ulos suihkun aikaiselta vessakäynniltä poistutaan oikeaoppisesti rynnäten siten, että ovi lennähtää auki, jolloin suihkuttelija saa kakka-aromien lisäksi raikasta ilmaa.

  Naukulan Mamma: No mutta sittenhän käynnit tulevat aina tuoreina yllätyksinä, kun niitä on harvakseltaan.

  Henna, Friede ja Figo: Kastuminen onkin höhlä puoli. Mutta hauskaa on se, kun mattoon jää märkiä tassunjälkiä.

  Mandy: Nyt on sisko-kulta saanut viestin paremmin perille. Ihan käsittämätöntä, kun ei sinne ulos tajuta päästää, vaikka millä lailla maukuisi.

  Oikein mukavaa keväänodotusta myös seikkailijasiskolle perheineen!

  VastaaPoista
 10. HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ IHANALLE MINDY-TYTÖLLE SEKÄ SUSANILLE! Varmastikin Arttu pitää teistä tytöistä hyvää huolta tänään ja hemmottelee??? Kaikille muillekin naisille hyvää naistenpäivää, myös kissaneideille ja -rouville!
  T. Mandy-neiti emäntineen

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaunis Mandy sekä emäntä! Mindy ainakin oli heti aamusta hemmottelutuulella. No, milloin nyt ei olisi... Mindy sai kokonaisvaltaisen rapsutuksen ja silityksen ja vastineeksi sain puskuja, kiehnäystä ja kehräystä.

  VastaaPoista