maanantai 26. maaliskuuta 2012

Muutoksia


Mindyllä on ollut poikkeuksellisen jännittävät päivät, kun olohuone täyttyi laatikoista, kaappeja aukesi ja hyllyjä tyhjeni. Kaikkein paras juttu oli ilmapatja, vain biitsi puuttui.

 Banaanilaatikko saa hyvät pisteet Mindyltä.

 Teippi on loistava lisä, njamnjam!

 Just one more thing.

 Kovin työlästä on elo, kun näitä hyllyjä nyt riittää kokeiltavaksi.

Jes! Ruoka on vielä tallella!

Yllätttävän monessa seuraamassani blogissa ollaan muuttopuuhissa näinä aikoina. Niin meilläkin. Täällä vain kävi niin, että vain yksi lähti ja tytöt jäivät ihmettelemään tyhjyydestä kaikuvaa olohuonetta (viltti seinällä ei oikein auta, varsinkin kun Mindy kiskoo sen aina alas). Tyhjyyttään kaikuvasta huoneesta ei tietenkään kannata maksaa, joten meillä on myös Mindyn kanssa muutto edessä. Saa nähdä, miten Mindy sopeutuu 20 neliötä pienempään asuntoon. Onneksi Mindy osaa käyttää korkeita paikkoja hyväkseen. Näillä näkymin muutto on edessä huhti-toukokuussa viereiseen rappuun olettaen, että välittäjä pitää sanansa. Tavaroiden roudauksen ajan Mindy pysytteli sängyn alla ja aina hiljetessä palasi nuuskimaan laatikoita. Onneksi muutto meni Mindynkin osalta aika rauhallisesti.

Samana päivänä työpaikkani muutti Artun uuden kotitalon viereen, joten Mindy saattaa mennä joskus sinne päivähoitoon, koska on niin helppo lyhyen työmatkan ohessa jättää Mindy tuttuun ja mukavaan seuraan. Lähinnä siinä mietityttää aamun täpötäydet liikennevälineet ja niissä reissaamisen aiheuttama stressi. 

Kun kuitenkin epäkissalliset tekijätkin kiinnostavat: muuttoon ei liity mitään suurta draamaa. Saanemme siis jatkossakin järkkäritason kuvia, vain normaalia harvemmin.

-S

9 kommenttia:

 1. Mindylle olis pitänyt antaa oma teippirulla! Niinpä se olisi voinut askarrella oman banaaniveneen noista ilmatyynyistä ja banaanilaatikosta.

  VastaaPoista
 2. Muutoksen tuulet puhaltavat Mindyn kodissa, toivotaan että kaikki sopeutuvat tilanteeseen. Mindyllä ainakin näyttää riittävän ihmettelemistä, ei käy kissan aika pitkäksi.

  VastaaPoista
 3. Ai teilläkin muuttoa ja muutoksia! :) Kissa kyllä sopeutuu. Meillä kissat on enemmän riippuvaisia niiden omista ihmisistä kuin paikasta, toisin kuin yleensä kissoista puhuttaan että ne kiintyisivät enemmän paikkaan...

  VastaaPoista
 4. Sellaista se elämä on. Yllätyksiä täynnä. Mindyäkin varmasti yllätti se, että taloudesta löytyy kissalle tyhjää kaappitilaa!

  VastaaPoista
 5. Vai sellaista teillä! Jaksamista muuttoin ja muihin muutoksiin Mindylle ja ihmisille! Tuossa sitä onkin Mindylle ihmeteltävää pitkäksi aikaa, ensin tyhjenneet hyllyt, laatikot ja muut ja sitten se uusi paikka lopulta!

  Niin, ja toivottavasti pääsette muuttamaan naapurirappuun (eli toivottavasti välittäjä pitää sanansa), sellaiset lyhyen matkan muutot on paljon kätevämpiä kuin pitemmän kantaman.

  VastaaPoista
 6. Saila: Erinomainen idea, sanoo Mindy.

  Myrsky: Siinä vasta kummasteltavaa riittää, kun sohva katosi. Siinä kun kuuluisi juosta aamulenkki.

  Anni: Niinhän sitä sanotaan ja varmaan jotain totuutta siinä paikkakiintymyksessä onkin, mutta eiköhän Mindy pärjää tuttujen ihmisten seurassa - ja kalusteethan kulkevat mukana.

  Naukulan Mamma: Juu, ja ihan pakko nyt on änkeä niihinkin kaappeihin, joissa on ihan sama sisältö kuin ennenkin.

  Henna, Friede ja Figo: Eilen tuli sellaista postia, että naapuriin muutto varmentui. Mindy ei ehkä sitä lyhyttä etäisyyttä niin hyvin havaitse, koska ikkunat ovat toiselle puolelle taloa.

  Omalta kantilta muuttohässäkkää ei ole ehtinyt kovasti miettiä, koska työpaikan muutossa asiat tapahtuvat hyvin hiljalleen ja monet asiat ovat keskeneräisiä. Mutta onneksi työpaikkakin muutti vain korttelin päähän eli työmatka on melkein sama, vaikka kumpikin pää muuttaa. :)

  VastaaPoista
 7. Tuossa on kyllä muutosta, mutta ainakin kissa osaa ottaa ilon irti muuttopuuhista.

  Minusta tuntuu, ettei ainakaan kaikki kissat ole kovin paikkasidonnaisia, kunhan jotain tuttua seuraa uuteen paikkaan. Ehkäpä ulkokissat, joilla on myös oma koti, ovat enemmän paikkasidonnaisia, koska niillä on eritavalla oma reviiri.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä tytöt! Kyllä te pärjäätte. Ottakaa ilo irti keväästä ja pitäkää huolta toisistanne! Onnea uudelle elämällenne! Kiva juttu, että kissalla on hyvä ja tuttu hoitopaikka!

  VastaaPoista
 9. Heidi: Uusi paikka onkin varmaan Mindylle ihan ok, tietty tilan pieneneminen on vähän huono juttu.

  Mandy: Kovasti täällä halitaankin tyttöjen kesken. Onneksi on Mindy! Kiitos tsempistä!

  VastaaPoista