keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Oma-aloitteisuutta


Mindyssä on ollut viime aikoina havaittavissa ihastuttavaa omatoimisuutta. Kauden paras lelu eli pompputiikeri-videosta tuttu musta pussinsulkija saa pitää taukoa Mindyn riepottelusta keittiön kaapissa. Oma hankaluutensa on laittaa lelu välillä pois käytöstä, kun Mindy seuraa sitä niin innokkaasti. Vaikka lelun olisi saanut pidemmäksikin aikaa kaappiin, Mindy muistaa varsin hyvin missä se on. Niinpä ei oikeastaan ole kovin yllättävää, että Mindy osaa nykyään hakea sen kaapista itse.


Olin päässyt kirjoittamisessa tähän asti, kunnes saimme todeta, että Mindy hakee mustan pätkän kaapista myös ylemmältä hyllyltä.

Siellä se näkyy jo!

Pois tieltä peltipurkit!

Naru edellä, kissa perässä

Kissahissikin on jäänyt entistä vähemmälle käytölle, koska eilen Mindy hyppäsi sängyltä ihan itse katonrajassa olevaan kaappiin.

-S

9 kommenttia:

 1. Oma-aloitteisuus kunniaan! Tosin kissan oma-aloitteisuus saattaa aiheuttaa henkilökunnalle harmaita hiuksia -tai ainakin ylimääräistä sydämentykytystä!
  Hienosti taltioitu tapahtuma:)

  VastaaPoista
 2. Oikeaoppista toimintaa - kamera käteen :D ! Varsin opettavainen kuvasarja, onneksi Helmi ei nähnyt!

  VastaaPoista
 3. Todellakin tulee sydämentykytystä! Ihan varpaissa kihelmöi, kun katsoin Mindyn hyppäävän makkarin yläkaappiin - sen piti punnertaa itsensä ylös asti. Keittiön kaappiin pyrkiessään Mindy tippui kerran kyljelleen lattialle ja vielä toisen kerran sentään jalat edellä. Pahaa tekee katsoa tuommoista.

  VastaaPoista
 4. Ääk, mikä menijä! Pussinsulkija ei ole turvassa enää missään :D

  Toisten blogista lukiessa tämä tietenkin naurattaa, mutta toivottavasti Mindyn omatoimisuus ei tuota ongelmia jatkossa :)

  VastaaPoista
 5. Apua! Ihailtavaa oma-aloitteisuutta kyllä, Mindy on selvästikin erityisfiksu ja taitava kissa!

  Onneksi meillä eivät sentään ole tuollaisia vielä keksineet. Odotan koska huomaavat alkaa aukomaan ruokakaappinsa ovea, se on nimittäin alakaappi. Muita ovia kyllä auotaan, vaatekaapit viime yönä viimeksi...

  VastaaPoista
 6. VAUDE! Mikä tyyli ja taipuisuus! Aivan mahtavaa akrobatiaa! Koska alatte harkitsemaan lapsilukkoja kaapinoviin??? Tuohan voi alkaa menemään vaaralliseksi leikiksi! Ties mitä kivaa Mindy voikaan löytää kaapeista... Hui! Ja mitähän materiaalia ovat lattiat ja tippuvat esineet??? Puulattiat lommolla ja lasipurkit hajalla lattialla... pelottaa ajatuskin... Eikun lapsilukot kehiin tai kaappien täys-siivous Mindy-ystävällisiksi! En näytä näitä kuvia kyllä Mandylle!!!

  VastaaPoista
 7. NERO! Tää kaveri on NERO! Pitäis vissiin ottaa oppia!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista! Onneksi tuossa nimenomaisessa kaapissa ei ole mitään kovin hajoavaa tavaraa. Vielä ei tarvinnut nähdä, mitä tapahtuu peltipurkin iskeytyessä laminaattiin, koska sain tyrkättyä kuvassa näkyvän purkin maton suuntaan. Rymsteerauksen jälkeen painavimmat purkit sijoitettiin kaapin takaseinälle. Kunhan Mindy ei saa päähänsä toistaa kiipeilyä astiakaapissa, suurempaa vaaraa ei pitäisi olla.

  Aika hyvin kyllä, kun Friede ja Figo ovat jättäneet nimenomaan ruokakaapit rauhaan.

  Parasta tosiaan olla näyttämättä Mandylle - saatte toivoa, ettei kiipeily ole geeneissä. :)

  Kuvat ovat sitten näemmä opetuskäyttöön Mustalle ja Harmaalle - omalla vastuulla!

  VastaaPoista