sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vessassa tapahtuu

Aprikoosi ja Betty ovat sulostuttaneet kylpyhuonettamme nyt reilun viikon. Niistä oltiin kiinnostuneita, mutta ehdokkaat joutuivat peruuttamaan kissasuunnitelmansa yllätyksenä tulleen putkiremontin takia. Niinpä pikkukisut jatkavat seuranamme toistaiseksi. Vaikka he ihastuttavia ovatkin, toivomme tietenkin, että oma koti löytyy mahdollisimman pian.

Pikkuisilla on edelleen ongelmia massujensa kanssa. Vaikka pellettivessat ovat muuten aivan mahtavia, ripulin kanssa ne toimivat huonosti yhteen. Pelletteihin tottunut Mindy taas on kuluneen viikon aikana suosinut Milon katollista mikrohiekkavessaa. Ehkä siksi, että siellä ei tarvitse jännittää, hyökkääkö Milo kimppuun kesken kaiken.

Mutta vielä takaisin kylpyhuoneeseen: Tänään tapahtui jotain, joka pakotti taltioimaan tilanteen. Emme ole aiemmin vastaavaa nähneet. Ilmeisesti Betty on alkanut pitää Aprikoosia äitinään:-A

5 kommenttia:

 1. Voi pieniä! Toivottavasti uusi koti löytyy nopeasti!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Valitettavasti on niin, että tavallisen näköiset kissat eivät ole niitä kysytyimpiä, vaikka millainen luonne olisi. Mitä isommaksi nuo kasvavat, sitä vaikeammaksi tilanne menee. On sitäpaitsi tosi ikävää pitää niitä pienessä lämpimänkosteassa tilassa, kun halu päästä oven toiselle puolelle on kova.
  -S

  VastaaPoista
 3. Voi että! Minäkin ihastelen ja surkuttelen. Ovat niin söpöjä, että tekisi mieli heti hakea ja ottaa omaksi, mutta... Toivottavasti heille nyt löytyy pian koti. Minusta tavalliset kissat ovat muuten toisaalta kissoista kauneimpia, ne ovat klassisen kauniita ja tyylikkäitä.

  Video on aivan lutuinen. Meidän Cisu piti ensimmäisessä omassa kodissaan ko. perheen nuorta narttukoiraa emonaan: paineli koiran mahaa tassuillaan ja nukkui sen kainalossa. Koirakin hoivasi Cisua kuin pentua, joskin oli tosin välillä hyvin ällistyneen oloinen, kun hänen pentunsa oli niin kovin villi ja etenkin pomppiva. :D

  VastaaPoista
 4. Ai teilläkin on ex-lutkuttaja :) Olisi varsin mielenkiintoista nähdä, tekisikö Betty saman Mindylle. Ja mikä hämmennys loistaisi Mindyn kasvoilta. :)

  VastaaPoista
 5. Minulla on kokemusta vastaavanalaisesta käytöksestä: Kun Killi-neitoni oli vielä pentu, Priku-herra imetti häntä! Varsin erikoinen yhdistelmä sekin, näköjään poikakissoiltakin löytyy nisät, vähän kuin ihmismiehillä on nännit. Eipä sitä toimintaa kovin montaa kertaa tapahtunut, ja jos menit lähelle niin Priku murisi meille.

  VastaaPoista