torstai 28. heinäkuuta 2011

Passiivis-aktiivista

Mindy on ollut taas oma entisensä Milon palattua kotiinsa maanantaina. Jo tiistai-aamuna sain peräti kaksi kampausta. Mindy on ollut myös hyvin kiehnääväinen, samaan tapaan kuin meidän palattua matkalta. Helle kuitenkin vie voimat, joten Mindy on edelleen enimmäkseen makoillut päiväsaikaan. Pari kertaa olen laittanut ruiskulla vettä suuhun, koska en ole nähnyt Mindyä juomassa.

Aktivointilaudasta Mindy kuitenkin kiinnostui vielä Milon ollessa meillä. Äkkiä Mindy sitä oppi käyttämään. Ikuiseksi arvoitukseksi jää, oliko nopea oppiminen aktivointilaudan kanssa jo kotonaan hääränneen Milon antaman mallin ansiota. Mindyn selvä suosikki on läpinäkyvät kupit. Tavallisesta ruokakupista ei olekaan kuivaruokaa vähään aikaan tarjottu.


Hoitokissat ovat olleet taas vauhdissa. Kakkapylly-Betty oli värjännyt lattiaa ruskeaksi sieltä täältä. Ihan asiallistahan tietysti on käyttää sen jälkeen vessapaperia, mutta pitikö purkaa koko jäljellä oleva vessapaperirulla lattialle isoksi mytyksi? Sitäpaitsi siivousapu tuli myöhässä. Tämä oli siis jo toinen vessapaperirullan tyhjennys. Onni onnettomuudessa kaikki näytti normaalilta siinä vaiheessa, kun Aprikoosia tultiin katsomaan. Aprikoosista saa kyllä varsinaisen sylikaverin. Hyvä, etten eilen töistä myöhästynyt, kun en vain hennonut nousta lämpökäärön alta.

-S

7 kommenttia:

 1. Ihana kuva tarkkaavaisesta Mindystä! Ja voi sentään, kakkapehvan pyyhkiminen lattiaan tai mattoon on ikävä yllätys!

  VastaaPoista
 2. Mindyllä on selkeästi homma hallussa! Mistä tuo on hankittu? Tekisi mieli kokeilla... Toivottavasti kakkapylly saa masunsa pian kuntoon!

  VastaaPoista
 3. Saila: On totisesti ikävä ylläri, mutta onneksi kylppärin pinnoilta saa suht helposti siivottua, paitsi kaakelien välit. Erityisen vaikea siivouskohde oli sellainen lasten korokejakkara (helpottamaan korkealaitaiseen pellettivessaan kipuamista), jonka päällipinta on sellaista legomaista nypylää.

  Naukulan Mamma: Aktivointilauta on zoolplus.comista, sama löytyy fi-puolelta: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/aktivointilelut/alypelit/142656. Siitä oli niin monessa paikkaa ylistystä, että piti sitten kokeilla. Mindy näyttää usein jopa innostuneelta tuon kimpussa.

  VastaaPoista
 4. Hei HYVÄ idea toi vessapaperi! Netistä saa tosi hyvei vinkkejä! Tuota ei olla vielä kokeiltu. Kiitti!

  VastaaPoista
 5. Raporttia kehiin, Musta ja Harmaa, kun ootte vinkin testanneet! :)

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy tuo sama lauta, omat kissani tyhentävät sen vain noin minuutissa joten haastavampi versio joka pitäisi nuo kiireisenä on hakeusessa. Äidin hitaille 16v senioreille tuo on taas ihan tarpeeksi jännä :D! Kiva blogi sulla, jään lukemaan!

  VastaaPoista
 7. Hei uusi lukija, Liisa! Mindyllekään ei tuota mitään ongelmia noukkia raksuja laudalta. Meillä se on ihan kuivaruoan tarjoilupaikka kupin sijaan, jotta edes jotain näperrystä pitää tehdä ruokansa eteen. Mindyllä on sen verran huono ruokahalu, että raksuja riittää vaikka päiväksi pienelläkin määrällä.

  VastaaPoista