keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ylifiksu kissaJuuri ehdin sanoa Mindylle, etten enää keksi tarpeeksi virikkeellisiä leikkejä, kun tyttönen on niin fiksu, eikä narunheiluttelut tunnu riittävän. Aktivointitemppujen opetteluun ei olla vieläkään ehditty paneutua, vaikka se olisi hauska yhteinen harrastus.

Palasin koneelle katsomaan Stanfordin yliopiston Human Behavioral Biology -videota. Hetken päästä huomaan Mindyn tuijottavan sitä herkeämättä. Mikään lintuvideo ei ole koskaan kiehtonut yhtä paljon kuin huippuyliopiston luento, jossa näytetään vain puhuvaa päätä. :D

Sitten vielä arvoitus: Sen alla on kiva makoilla, päälläkin joskus, mutta kun se otetaan esiin, täytyy juosta sängyn alle.

-S

Vastaus arvoitukseen
.
.
.
.
ǝuılǝʇıʞʞʎʎd

10 kommenttia:

 1. Siellä ollaan kovin sivistyneitä!

  Arvoitukseen olisi vastannut imuri, paitsi ettei sen alla voi makoilla ;)

  VastaaPoista
 2. Ahaa! Olisin vastannut pölynimuri, vaikka sen alla ei kai oikein mahdu makoilemaan...
  Onpa Mindy tosiaan... huippuyliopiston luento! Pitäisikö hänet nyt ilmoittaa jollekin behavioral biology -kurssille :-o

  VastaaPoista
 3. Minä olisin silityslautaa ehdottanut!

  Luulen, että se oli luennoitsijan partakarvoitus mikä vangitsi Mindyn huomion:D

  VastaaPoista
 4. Mamma N ja Saila: pölynimuri on se toinen kahdesta vempeleestä, jota täytyy paera sängyn alle.

  Ainakin, jos olisi feline behaviour, olisin vähintään yhtä kiinnostunut kuin Mindy ihmisten vastaavasta.

  Myrsky ja Minna: Silityslauta todennäköisesti aiheuttaisi saman reaktion, jos meillä sellainen olisi. Krhm, kun nyt vaatteet kerran ovat karvaisia, niin olkoon sitten ryppyisiäkin...

  Proffan parta onkin aikamoinen pöheikkö, ties vaikka siellä piileskelisi hiiriä. :P

  VastaaPoista
 5. Onpas Mindyllä sivistynyt maku! Meillä kelpaavat lähinnä snooker, motogp ja formulat, niissä on liikkuvaa kuvaa tarpeeksi :D

  VastaaPoista
 6. ^Hannamarin luona kuulostaa olevan aika miehekäs maku! Minun tuttujeni kissat ovat perinteisesti myös seuranneet urheilua ja tassuillaan kampanneet ruudulta jo monta jalkapalloilijaa ja mäkihyppääjää. Mindyn harrastukset ovat selvästi hienostuneempia ;D

  VastaaPoista
 7. Human behaviour on meille ikuinen arvoitus, mielellämme kuuntelemme siis pari luentoakin siitä. Miksi laittaa namuja piiloon tyhmään laatikkoon, kun ne voisi heittää suoraan lattialle? MIETTIKÄÄ. Tutkimuksen ja luennon paikka!

  Mäkään en tykkää kun pyykkitelinettä liikutellaan. Melkein yhtä ikävä kuin imuri.

  VastaaPoista
 8. Meillä mietittiin, että karkuun juostaan imuria (jonka alle ei pääse ja päälle ei mennä!) ja kuljetuskoppaa (jonka alle ei pääse, mutta sisällä on hyvä makoilla, kunhan oviluukku ei ole paikoillaan ja koppa ei liiku). Pyykkiteline ei tullut mieleen!

  Mutta Mindypä onkin sivistynyt kissa! Tosin human behaviour on ikuinen arvoitus ja ihmetyksen aihe. Kissoille erityisesti, mutta myös ihmiselle ;)

  VastaaPoista
 9. Hiiriparta toden totta! Mindy voisi vierailla meillä sivistämässä kissojamme, joilla tuntuu olevan vain ruoka ja uni mielessä : )

  VastaaPoista
 10. Melkein iskee kateus, kun kuulee tällaisesta nerokissasta!

  Meillä käydään välillä huvikseen seisomassa telkkarin edessä elokuvan alussa, mutta sitä ei paljon kuikuilla, paitsi kun pleikkarilla pelataan Crash Bandicootia tai muita pleikkari ykkösen käpyisiä pelejä. Ei siis riitä kaikilla kiinnostus akateemiseen maailmaan, vaan uuden sukupolven kissat uskovat videopeleihin... Nuoriso on pilalla!

  VastaaPoista