perjantai 30. elokuuta 2013

Mukana ollaan


Olen pahasti laiminlyönyt blogimaailmaa; melkein jäi koko elokuu ilman päivityksiä. Muiden päivitykset olen ehtinyt enimmäkseen vain lukea viikon välein urakalla, jolloin kommentointi on jäänyt vähiin. Meillä oli ensin kiire lomailla ja sitten kiire arjessa. Tärkeitä asioita ei ole kuitenkaan unohdettu. Yksi niistä on kuvassa näkyvä pahvi. Se on levitetty paketti, jossa aikoinaan posti toi kaksi kissakirjaa - ainakin toisesta niistä täytyy kertoa vielä erikseen. Pahvi jäi jonkun siivouskerran jäljiltä sivuun, mutta on taas ollut kuukauden verran kunniapaikalla keskellä lattiaa. Se on tärkeä tukikohta, jossa käydään latautumassa, ja jonne saaliit kuljetetaan.


Helteen vielä vallitessa Mindyn löysi varmimmin joko eteisen tai parvekkeen nurkasta, jotka näin tulivat todistetuiksi asunnon viileimmiksi kohdiksi.


Elokuussa alkoi jo vähän viiletä, jolloin aurinko vaihteeksi houkutti.


Sitten tuli taas kuuma ja parvekkeen viileähkö betoninurkka kutsui.


Lomalla nousimme sängystä usein kuusikin tuntia myöhemmin kuin työaamuina. Mindy määräsi tahdin lomalla. Meidän unikeko ei vain malttanut nousta, mutta tovin touhujani seurattuaan sekin hyppäsi alas sängystä. Tällä viikolla töihinlähtöä vaikeutti yllä näkyvä tilanne, jossa Mindy nukkui kietoutuneena käteni ympärille. Aika heikoksi on jäänyt aamupala, kun vaihtoehtoina on ollut syödä vähemmän ja nopeammin tai jättää aamukiehnäilyt väliin.

Eli ei mitään uutta ja ihmeellistä, mikä on ihan hyvä asia.

Muistattehan kynnelle kykenevät tulla varjokissavideofestivaaleille sunnuntaina 1.9. On ihan huippua nauraa ja ihastella kissoille kollektiivisesti (videota viime vuoden tapahtumasta).

-S

PS. Ajanviejiä ovat mm. Coursera ja edX, jotka tarjoavat todella laadukkaita ja maksuttomia laatuyliopistojen kursseja, ja varsinkin Courseran tarjonta on laajentunut paljon viime aikoina. Jotta tällä olisi edes jonkunlainen yhteys blogiin, vinkkaan Animal Behaviour -kurssista, jolle ehtii hyvin vielä mukaan. Se tosin ei käsittele kotieläimiä enkä osaa antaa arviota, koska en vain mitenkään ehdi kaikille kursseille, jotka kiinnostaisivat.


11 kommenttia:

 1. Mahtavaa kuulla teistäkin! Ainakin teillä on selvästikin ollut lomalla rentoa! Ja Mindyn loma-aikataulut ovat varmasti olleet aivan hyvät ;)

  VastaaPoista
 2. Ai Varjokissa on taas, hmm. Josko ehtisi? Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Pahvi on paras Sitä mieltä Mindy ilmeiselvästi on.

  Lähtisin heti festareille jos ne olisivat meidän kaupungissamme, olin viime vuonna jo ihan liekeissä kun tästä kuulin: Kissavideoita valkokankaalla.

  VastaaPoista
 4. Tuosta pahvista on nyt pakko tulla teidän perheen tärkein sisustustavara! Ihan pakko.

  VastaaPoista
 5. Henna, Friede ja Figo: Kiva, että on vähän kaivattukin :) Tällä kertaa osattiin lomailla lomalla, mikä oli oikein mukavaa. :)

  Zepa: Ei tarvitse ainakaan säästä huolehtia, koska se on tällä kertaa kattilahallissa.

  Myrsky ja Minna: Harmi, kun kaikkeen kivaan ei pääse. Mutta lohdutukseksi voi katsoa vaikka viime vuoden jenkkifestarin videoita. Tai sitten vaihtoehtoisesti loputonta kissavideoiden virtaa kissaruletissa.

  Mamma N: Kieltämättä siitä on tullut jo aika olennainen sisustuselementti.

  Minni: Niin onkin ♥ Onneksi sain edes jonkunlaisen räpsyn, kun sattui olemaan kamera kurkotusetäisyydellä.

  VastaaPoista
 6. Hah! Mepä päätettiin Zepan kanssa lähteä tapahtumaan :)

  VastaaPoista
 7. Heh, koitahan palauttaa normaali vrk-rytmi, kuuden tunnin keikaus on melkoinen :)) Ja joo pahvi on aina jees! Joo kiirettä on, varrrsinkin lomalla ;), ymmärretään :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 8. Täälä helteillä paras paikka oli sisällä, parvekkeen oven takana. Kiva taas lukea kuulumisia!

  VastaaPoista
 9. Mamma N: Toivottavasti viihdyitte! Viimevuotista tunnelmaa ei kolkossa hallissa saavutettu, mutta onneksi vaisuus väheni iltaa kohti.

  Helena ja Blackie: Parin reippaan viikon jälkeen palasimme taas lomamoodiin sillä erotuksella, että toinen saa jatkaa unia, vaikka toinenkin kovasti haluaisi. :)

  VastaaPoista
 10. Hups, Mirene jäi välistä. Hei, uusi tuttavuus! Meillä oli helteillä trooppiset olosuhteet, joten kuumallakin säällä parvekkeelta sai vähän raikasta ilmaa. Vielä sinnitellään parvekkeen ovi auki.

  VastaaPoista