keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Vinkkejä


Oivoi, kun taas on ollut ihan liikaa kiirettä. Mindylläkin on ollut turhan pitkiä päiviä itsekseen. Onneksi Mindy sai Artulta aimo annoksen rapsutuksia ja leikkiä, kun olin yön yli poissa työasioissa. Mindyllä oli hurjan paljon asiaa, kun sieltä palasin.

Ruokakaappikin livahti holtittomaan tilaan. Mindy on nyt pärjäillyt ilman ummetuslääkettä, vaikka parantamisen varaa olisikin. Levolac-pullo jäi kuitenkin kaappiin korkki hieman avonaisena - kovin tiukkaanhan sitä ei aina viitsinyt kiertää, kun niin tahmainen korkki on vaikea avata. Niinpä  eräänä päivänä huomasin Mindyn ruokien sun muiden tavaroiden liimautuneen jämäkästi ummetuslääkelätäkköön, joka puolestaan oli tiukasti kiinni hyllyssä.


Pahvilaatikon irrottaminen oli vaikein vaihe. Kynsien kanssa sitä sai hangata irti pieni pala kerrallaan.


Äklöttävä tahma oli valunut myös alemmalle hyllylle, jossa oli jouluteepussi. Pussihan repesi välittömästi, kun sitä yritti irrottaa. Kaikki näkyvä tee on kaapista siivottu, mutta edelleen kaappia avatessa sieltä pöllähtää jouluinen tuoksu.


Mindy ei voi käsittää, miksi pitää sotkea inhottavalla aineella ruoatkin. Niin, että olkaahan varovaisia ummetuslääkkeen kanssa!

Käytännöllisempi vinkki kuitenkin on seuraava: Rekku Rescuen sivulla Ajankohtaista-otsikon alla on linkki, jota kautta Zooplussaan ostoksille meneminen tuo 4 % ostosten summasta Rekku Rescuelle. Parempi pienikin summa kuin ei mitään. Adblock estää Zooplus-kuvalinkin näkymisen, mutta tekstilinkki toimii yhtälailla.

Täällä ainakin tiedetään, mikä menee ostoskoriin: Hill’s Prescription Diet Feline Z/D, mallastahna ja Cosma Snackies. Muuta ei maha kestä, ja märkäruokaa neiti nirppanokka ei muuten vain suvaitse. Tahmakuvissa näkyvät ruoatkin ovat aikalailla tyhjän panttina. Osan olenkin vienyt Rekuille parempaan tarkoitukseen. Toiveissa on, että jossain vaiheessa edes nuo Applaws-raksut saataisiin mahdutettua takaisin ruokavalioon.

-S

9 kommenttia:

 1. Mindyn ilme on tosissaan pöyristynyt! :)

  VastaaPoista
 2. Varsin pöyristyttävää, Mindyn katsekin sen kertoo! Onneksi sait sotkun siivottua ja syömättömät ruoat vietyä niitä tarvitseville.

  VastaaPoista
 3. Seuraava Zooplus-tilaus lähteekin sitten Rekkujen kautta, tälle nirppanokalle lisää Cosmia..

  VastaaPoista
 4. Pitääkin tilata jatkossa Zooplussan tilaukset tuota kautta! Ja Mindyn ilme tosiaan kertoo kaiken... :)

  VastaaPoista
 5. Mä laitan Harmaan märkäruokaan aamuisin pikkumitalla yksi tai puoli ml Visibliniä, jota käytän itekin. Ja lisäksi ruokaan vettä. Tarkoituksena että kakka pysyy hyvänä, Harmaalla on muuten tosi kovaa kikkaretta. Kai se vähän auttaa. Poika kakkaa jokatoinen päivä nuin yleensä.

  VastaaPoista
 6. Vastenmielistä! Pöyristyttävää! Eikö henkilökunnalla ole mitään tapoja? Kiitos Zooplus-vinkistä!

  VastaaPoista
 7. On kyllä närkästynyt ilme! Että pitää hyvät ruuat pilata... Meillä kyllä taitaisi jäädä sellaiset ruuat vallan syömättä.

  Ymmärrän myös ihmisen epätoivon kaappia siivotessa!

  VastaaPoista
 8. Heh, melkoinen tapahtumaketju, jonka lopussa jouluinen tuoksupöllähdys :)) Kissan ja ihmisen yhteiselo on joskus niiiin tätä :))

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista!
  Pitääkin pitää mielessä Visiblin. Se ei taida ihan toimia kuivaruoan kanssa. Harmillisesti Mindy on sitä mieltä, että vesikään ei kuulu raksuihin.

  VastaaPoista