tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hellehorroria


Siitä ei voi hyvää seurata, kun henkilökunta pukeutuu keskellä helleviikkoa sadetakkeihin - ei varsinkaan kylpyhuoneeseen lukittuna.

Alla olevan äänikoosteen avulla voi yrittää eläytyä tähän kauhukammiokokemukseen, jossa kynsiltä suojaava materiaali oli todellakin tarpeen. Mikään puhtauden multihuipentuma se operaatio ei ollut varsinkaan jännäkakan ilmaannuttua. Mutta lopputuloksena oli kiiltäväturkkinen kissa, jota sai pitää erityisen pitkään sylissä.

Edellisestä pesusta kahden vuoden takaa saatiin sentään vähemmän tärähtäneitä kuvia, kas tässä.

10 kommenttia:

 1. Voi surku mitä mekkalaa Mindy pitikin! Pakko nostaa teilla hattua, meillä ei ole kissaa ikinä pesty.

  Koirille on olemassa trimmaussalonkeja, kukaan ei ole varmaan niin rohkea että perustaisi kissoille oman kylpypalvelun.

  VastaaPoista
 2. Voi Mindy pieni miten surkea ääni tuli.
  Minniä ei ole vielä pesty, rohkeus ei riitä.. Kunpa olisikin kissojen kylpypalvelu.

  VastaaPoista
 3. No voi pientä :) Aatos pitä ävähän samanlaista meteliä pesulla, paitsi monta kertaa kovempaa ja väliin pitää heittää välillä sellainen matala kurkkumourunta :D Oskari on onneksi helppo pestävä, sanoo mäy vaan silloin kun lopettaa suihkulla suihkuttamisen kun tulee kylmä :D

  Onni varmaan repisi pesijältä silmät päästä. Ja tuon vanhimman ehkä varmaan saisi myös jotenkuten pesastua niin, että olisi pesijät ehjinä.

  Oliko sulla siis päällä sadetakki? Suojaako se kynsimiseltä? :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten surullisen kuuloinen ääni.... Meillä kissat kuuntelivat Mindyn valitusta kauhuissaan, korvat luimulla :)

  VastaaPoista
 5. Voi pientä, olipas surkean kuuloinen :( Vaan tulipas puhdas kissa kuitenkin, ja taisi se Mindy antaa anteeksikin?

  Meillä ei ole kissaa pesty ikinä kokonaan! Peräpäitä on joskus joutunut ja siinäkin oli kyllä aivan riittämiin vastusta. Mutta en kyllä silti veisi kissaa vieraaseenkaan paikkaan kylpypalvelua saamaan. Vieras paikka kun on järkyttävä ja kammottava kissalle jo muutenkin ja sitten vielä kasteltaisiin! Ja voisi olla siinä ja siinä onnistuisiko vieraan ihmisen pestä kotonakaan.

  VastaaPoista
 6. Höh, mulla kuuluu vaan ääni, kuva ei liiku. :(

  VastaaPoista
 7. Myrsky ja Minna: Saisi aika masokisti olla, jos kissakylpypaikan perustaisi.

  Minni: Minni pärjää todennäköisesti koko elämänsä vallan mainiosti ilman yhtäkään pesua ja olisi siitä kiitollinen, jos tietäisi, miltä säästyi.

  Katja: Ai että, kun Oskari on helppo!
  Kyllä, ihan nyt tätä kertaa varten keksin, että suojaudutaan kunnon Rukka-sadetakein, ne kun on aika paksua kangasta eikä kynsillä saa yhtä hyvin otetta kuin puuvillasta.

  Tom & Jerry: Voi hassuja empatiakissoja :)

  Henna, Friede ja Figo: Mindy antoi nopeasti anteeksi. Paitsi pari päivää pesun jälkeen se pakeni ihan kuin olisin jotain inhottavaa tekemässä, vaikka syliin olisin enintään kaapannut.

  En tiedä, onko Mindyn pesemisessä kauheasti järkeä, kun se on niin kamala kokemus kaikille ja hyvin pärjäisi ilmankin. Nämä kerrat nyt ainakin menevät totuttamisen piikkiin, jos joskus jostain ihmeen syystä olisi pakko pestä.

  VastaaPoista
 8. sea: videota ei olekaan, pelkkä ääni :)

  VastaaPoista
 9. Hui! Me ei nyt uskalleta kuunnella tätä Helmin kanssa.

  VastaaPoista
 10. Voi Mindy minkä ne sulle teki, hävyttömät!!! Mua ei olla koskaan pesty, oon kuulemma niin hyvin jaksanut itse huolehtia turkista, ettei ne viitsi turhaan (?) mua pestä, huh! No, onneksi hellyyttä riitti kauhukokemuksen jälkeen hyvitykseksi!

  Meillä Isokuonoa kyllä pestään ja joskus sitä jopa viedään järveen uimaan, mua ei onneksi! Mutta kyllä mun on pakko tulla pesuhuoneeseen nauramaan Isokuonolle, kun se on ihan luihun näköinen ja korvat luimussa, kun sitä pestään, heh hee!

  VastaaPoista