perjantai 21. kesäkuuta 2013

Leppoisaa juhannusta


Yllä olevassa kuvassa on tähänastisen päivän vauhdikkain hetki ja sitä riitti vain tovin. Täällä on nukuttu. Tällä kertaa olisin halunnut nousta sängystä ennen Mindyä, oli vessahätäkin ja kännykkä piippasi ärsyttävästi loppuvaa akkua. Mutta ei voinut paljon liikkua, kun Mindy oli ottanut kämmeneni tyynyksi ja uinui niin tyytyväisenä siinä. Yhdeltä iltapäivällä meidän unikeko sitten nosti päätään sen verran, että sain Mindynkin vanavedessäni ylös sängystä.

Nukkumaan mennessä Mindy antoi mukavan kaulahieronnan. Valtavasta takkupallosta päättelin, että yön aikana oli tullut myös perusteellinen kampaus. Raskaan työn raataja sitten ilmeisesti tarvitsikin unensa.


Heräämisen jälkeen on lähinnä nukuttu ja loikoiltu. Kerrostalokyttääminen hoidetaan kuitenkin asianmukaisesti pyhinäkin. Yllä olevassa kuvassa on vuorossa hajuosasto, jota seuraa visuaalinen tarkkailu. Korville riittää hommaa sisälläkin, koska päivittäin ohi menee autoja pillit vinkuen.

Leppoisaa juhannusta blogiystäville ja lukijoille!

-Susan& Mindy

7 kommenttia:

 1. Kyllähän hyvät unet ja yleinen lepäily on nyt, aina ja iankaikkisesti vaalittava asia! Ilman kunnon unia ei tule mistään mitään! Ja kauneusunia nukkuvaa kissaa ei tohtisi häiritä, vaikka olisi vähän epämukavaakin ;)

  Mindykö kampaa? Meillä ei sellaista ole tehty kuin aivan joskus, ja silloinkin aamulla herätystarkoituksessa!

  Hyvää juhannusta teille!

  VastaaPoista
 2. Älä häiritse nukkuvaa kissaa, kovin tuttu tilanne meilläkin ;) Ja nukkuminen on hyvästä ja kerrostalokyttäminenkin. Teillä on kahdedittavan hyvin suuniteltu juhannus :)

  VastaaPoista
 3. Teillä sentään kunnioitetaan kissan unia, mistä yleiskiitos lajimme puolesta!

  Tästä kirjoitan vielä kolumnin joskus.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ja leppoisaa juhannusta teille! Mindy on tainnut saada yöllä vision täydellisestä kampauksesta :D

  VastaaPoista
 5. Eihän tuosta noin vain voi nousta ylös jos vieressä uinuu rakas kissa ♥ Nukkuvaa kissaa ei saa häiritä, mekin tiedämme sen.

  Leppoisaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin nukuttiin varsin paljon Juhannuksena. Ja tietysti ulkoiltiin välillä. Maiskutusta ja suun napsumista eivät aiheuttaneet hyvät kylmät juomat vaan pulleat västäräkit ja kirjosiepot! Ne penteleet kun tulivat ihan ikkunan taakse keikistelemään... Mukavaa juhannuksen jälkeistä elämää kampaajalle ja "asiakkaalle"!

  VastaaPoista
 7. Henna: Vuosi-pari sitten tuli ihan säännöllisiä aamukampauksia ja myöhemmin iltakampauksia, mutta nyt ne ovat satunnaista luksusta. Kampauksen jälkeen Mindyllä oli tapana käydä viereen nukkumaan eli ei se ihan herätystarkoituksessa ainakaan ollut.

  Harmaa: Zihminen unikouluun - sellaiseen, että ei herätetä muuten kuin syömään, jos silloinkaan!

  Viivästyneet kiitokset toivotuksista ja kommenteista!

  VastaaPoista