keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Iloinen jälleennäkeminen


Huh, olipa paluumatka! Lentokentällä yöpyessä oli hyvin aikaa laskea tunteja Mindyn näkemiseen. Mindyn hoitaja olisi ollut kotona vasta illalla, mutta saimme sovittua Mindyn noudon jo päiväsaikaan. Nouto-operaatio oli harmillisen nopea, mutta toivottavasti pääsemme vielä vaihtamaan hoitajan kanssa kuulumiset. Suurin huoli Mindyn pärjäämisestä hälveni päivän tai parin jälkeen, kun saimme viestin, jossa kerrottiin Mindyn hakeneen siili-pehmolelun viereensä sängylle.

Mindy miukui kovasti kotiin päästyään ja se on ollut koko päivän ja illan todella hellyydenkipeä. Asunto on aika pätsi, joten Mindy on tapansa mukaisesti loikoillut paljon parvekkeella. Mindy kuitenkin vähän väliä tulee miukuen puskemaan ja hakemaan hellyyttä. Päivällä Mindy säksätti ja miukui kärpästen perään. Sekin oli meille uutta, onhan tämä ensimmäinen yhteinen kesä.

Kuvassa on tuliainen Sarajevosta - räikyvän oranssit kengännauhat (ei ainakaan omalla näytöllä näy oikean värisenä). Näimme pienen suutarin puodin, jonka ikkunat ja seinät oli vuorattu erilaisilla kengännauhoilla. Oli selvää, että Mindylle haettaisiin yhdet.

Luvassa on vielä kuvakokoelma länsi-balkanilaisia kissoja, sillä päivääkään lomasta ei tarvinnut olla näkemättä kissaa.

Sain myös osin Mindyn kyseenalaisella avustuksella (mikä lie oli tarkoitus tekstin pienentämisellä minimiin ja osoitepalkin kadottamisella) luettua blogipäivityksenne kesäkuun puolivälistä uusimpiin asti. Oli kaikenlaista hauskaa ja surullistakin, mutta ei puhti riitä takaperoiseen kommentointiin.

-S

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin ja aika mahtava tuliainen :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että Mindy on viihtynyt hoitopaikassa! :) Hieno tuliainen!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin! Toivottavasti matka oli onnistunut. Kyllä meillä muillakin on ollut Mindyä ikävä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä taas Mindyä :)
  Tytteli on tietysti onnellinen omien ihmisten paluusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! Mindy on vielä tänäänkin ollut ilmeisen kiitollinen omiensa paluusta. Lisäksi sain jo illalla tukkapöyhinnän ja aamulla varmaan yli kolme kampausta. :) Ja takuulla on uniikki tuliainen. ;)

  VastaaPoista