perjantai 10. kesäkuuta 2011

Juhlaa ja hellettä

Mindy pääsi eilen viimein viettämään 1-vuotisjuhliaan. Milo oli tälläytynyt parhaimpiinsa nuoren neidin iloksi. Ei siinä kuitenkaan smokit auta, kun menee Mindyn pesään. Väliäkö sillä, ettei tyttönen ole kuukausiin siellä viihtynyt. Muuten nuorenparin yhteiselo on nykyään varsin rauhallista. Helle toki saattoi hidastaa menoa.


Milo palveluskuntineen toi Mindylle lahjaksi aivan superihanan ekohiiren, jossa on valeriaanaa. Ei kauaakaan, kun hiiri oli yltäpäältä kuolassa. Mindy ja Milo vuorottelivat nätisti hiiren kanssa. Toinen aina katsoi vähän kummastellen toisen kierimistä.


Tässä meidän konstit helteessä pärjäämiseen: kissakuvioinen viuhka Barcelonan El Ravalista ja kulhoon enemmän tai vähemmän kelluva esine pyydystettäväksi. Viuhkaa Mindy vähän kummastelee, mutta pysyy vähän aikaa löyhytettävänä.

-S

4 kommenttia:

 1. Meillä ei vaan toimi tuo "esine vesikulhossa" -konsepti. Nää kumpikaan paikallinen nero ei tajua, mitä siinä pitäis tehdä. Huoh.

  Mindylle onnea synttärille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista!

  Mindykin voi pitkäksikin aikaa jättää vesileikit sikseen. Ruusunlehti oli tosiaan hyvä sattumalta löytynyt vesilelu. Puunlehti ajaa saman asian ja toimii palloja paremmin.

  VastaaPoista
 3. Ekohiiren? Meillä moinen tunnetaan tuttavallisesti Yökkömötkäleenä! Tätikissat saivat samanlaisen joululahjaksi ja tykkäsivät tietenkin kovasti. Tehoja riittää vieläkin :)

  Ps. Onnea Mindy!

  VastaaPoista