keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

HuumaavaaKissojen liike on jotain käsittämättömän kaunista ja ihailtavaa. Vihdoin sain koreografiaa jonkun verran taltioitua.

Eilen Mindy kävi tutustumassa hoitopaikkaan, jonne se ensi viikolla 1,5 viikoksi menee. Miten voi olla niin kauan erossa, kun muutamassa tunnissakin voi tulla ikävä? Meidän yllätykseksi Mindy jännitti uutta paikkaa niin paljon, että pysyi sängyn alla.  Hetkeksi Mindy saattoi hairahtaa ja käväistä näkyvissä höyhenen perässä, mutta äkkiä piti kipittää matalana takaisin. Lopulta piti ottaa järeät keinot käyttöön, jotta päästiin yöksi kotiin. Jotain hyötyä imuristakin...

-S

8 kommenttia:

 1. Ihana video. Ja uskomattominta kissojen tanssi-leikeissä on, että isokin kissa voi liikkua todella kevyesti ja tanssia kuin ballerina.

  VastaaPoista
 2. Mukava video! :) Kissan sulavaa "tanssahtelua" on aina mukava katsoa.

  VastaaPoista
 3. Hieno! Kyllä se vieraassa paikassa oleminenkin sitten sujuu, kestää vain aikansa että pääsee alkuun!

  VastaaPoista
 4. Siinä taisi olla kuperkeikan alkeistunti? Jännä lähtöhyppy vaanimisleikissä! Taisi olla jonkinlaista kissapilatesta?

  Olette siis saaneet hoitopaikan? Hieno juttu!Joku tuttava vai ihan vieras? Usko vaan, että Mindy pärjää tuon ajan paremmin kuin sinä itse! Näinhän se on lastenkin kanssa, kun ekaa kertaa menevät tarhaan, äiti siinä enemmän "kärsii". Itse laitan aina kissan ja koiran "hoito-ohjeet" paperille, vaikkakin omat vanhempani näitä turreja tulee aina hoitamaan. Mutta on se selkeämpää, koska annetaan mitäkin ruokaa kellekin ja mikä on kiellettyä (esim. kissan ruokapöydälle meneminen, koira ei saa jahdata kissaa tai syödä kissan ruokaa kissan kupista, jne) ja mikä on sallittua (esim. kiva nujuaminen). Vaikka osa niistä ohjeista pitäis kyllä lukea niille turreille itselleen, etteivät älyttäisi hoitajiaan mahdottomuuksillaan...

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttava videopätkä!

  Itse muistan, kun joskus ensimmäisiä kertoja vein pojat vanhempien luokse hoitoon, niin menivät ihan masu maata pitkin kun oli uusi paikka ja vieraat hajut. Tai Onni lähinnä meni. Sitten kun kissat pitää hakea pois hoidosta, niin Onni masentuu aina ihan kamalasti, kun se tykkää kamalasti olla mummolassa.

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kiva taas, hauska esim. kohta jossa neiti hyppii kolmella tassulla, vaatii vielä lisää harjoittelua :).

  Ero tulee olemaan teille vaikeata, Mindy pärjää..

  VastaaPoista
 7. Olisin NIIIN kade jos ei kotona olisi yhtään tanssitaituria! :-D

  VastaaPoista
 8. Kiva, että Mindy ilahduttaa teitäkin. :)

  Mandy: Löydettiin lopulta tuttujen kautta hoitaja. Tavattiin hänet ensimmäistä kertaa vasta, kun asia oli melkeinpä jo sovittu. Mutta kyseessä onkin ihminen, jolla kuuluisi olla kissa, mutta ei tällä hetkellä ole. Plussaa on vielä sekin, että hoitajalle on vartin kävelymatka. Uskon kyllä Mindyn pärjäävän ihan hyvin, enemmän olen huolissani kaipaamaan jäävistä ihmispoloista.

  Katja: Hassu Onni, hyvä että viihtyy kuitenkin.

  Minni: Kolmitassuaskellus on kiistaton suosikkini :)

  Zepa: Mikä onni!

  VastaaPoista